27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
narodni bes postoji ali prema kamufliranim ostacima ds rezima kao sto je ovaj nesretnikNeko mora ovo sve da izvede pred lice pravde i kanališe narodni bes da ne bi došlo do haosa u Srbiji.
Ja verujem da bi Nogo to uradio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
narodni bes postoji ali prema kamufliranim ostacima ds rezima kao sto je ovaj nesretnikNeko mora ovo sve da izvede pred lice pravde i kanališe narodni bes da ne bi došlo do haosa u Srbiji.
Ja verujem da bi Nogo to uradio.
А онда, ће се види
...његово ПРАВО лицеSvidjas joj sePrestani da me sledis po forumu zaobidji me.
У политичком андерграунду где је и сада, јер он никада неће добити позив за гостовање у Утиску недеље....(...)
Gde ga vidite u budućem političkom životu ove iznakažene jadne zemlje?
Ko je indijanac i ko će da završi kao indijanac to ćemo da vidimo.A i vešala su u sasvim regularnoj opciji.Opisacu ovog indijanca u jednoj slici
Pogledajte prilog 686345
E pa kada vi gologuzija krenete da rusite vlast kao 5 oktobra opet ja cu lepo da izvadim paliju pa ce biti bejzbola na suvoKo je indijanac i ko će da završi kao indijanac to ćemo da vidimo.A i vešala su u sasvim regularnoj opciji.
Nema vece gologuzije od vas krezavih botova bez mozga. Dobro je sto se ne vidi u diplomi da si celo skolovanje bio IOP. Zato si zahvalan zbog botovanja jer licis na normalnog coveka.E pa kada vi gologuzija krenete da rusite vlast kao 5 oktobra opet ja cu lepo da izvadim paliju pa ce biti bejzbola na suvo
Kako objašnjavaš što je podigao ruku na sebe u NürnberguDođe vreme da se složimo oko nečega.
Objašnjavam time da je to što si napisala jednako istina poput onoga da je Obama beli čovek.Kako objašnjavaš što je podigao ruku na sebe u Nürnbergu
Ja sam Son Koneri iz mladjih dana u fizickom smislu u odnosu na tebe starkelja..Nema vece gologuzije od vas krezavih botova bez mozga. Dobro je sto se ne vidi u diplomi da si celo skolovanje bio IOP. Zato si zahvalan zbog botovanja jer licis na normalnog coveka.
Bice da si vise Bata Zivojinovic iz danasnjih danaJa sam Son Koneri iz mladjih dana u fizickom smislu u odnosu na tebe starkelja..

Da pogadjam, u najboljim si godinama? Haha tako kazu sve starkeljeBice da si vise Bata Zivojinovic iz danasnjih dana
Pa dobro ako ti je mladost glavna stvar za dicenje, meni su moje srednje godine vrh!
Posle 25. godine ljudi više ne mirišu isto.Da pogadjam, u najboljim si godinama? Haha tako kazu sve starkelje
Popila si lekove jutros? Nekako, za nijansu, normalnije pišeš kad ih popiješ...Posle 25. godine ljudi više ne mirišu isto.
Brutalni podsetnik za vas čiče od 24
Pa nemam jos 24 to tek punim uskoro.. A ti nemoj molim te, imas takodje blizu ili preko 4 banke.Posle 25. godine ljudi više ne mirišu isto.
Brutalni podsetnik za vas čiče od 24
Nestasica lekova u Tutinu, pa nije popilaPopila si lekove jutros? Nekako, za nijansu, normalnije pišeš kad ih popiješ...
Rođena sam '03 pa ti računajPa nemam jos 24 to tek punim uskoro.. A ti nemoj molim te, imas takodje blizu ili preko 4 banke.
Ima, nego ne pije redovno.Nestasica lekova u Tutinu, pa nije popila
Slobodno dođi.E pa kada vi gologuzija krenete da rusite vlast kao 5 oktobra opet ja cu lepo da izvadim paliju pa ce biti bejzbola na suvo
Haha pa da si rekla 99 ili nesto pa i da covek poveruje. Al da se nisi ofirala na nekoliko tema kada si rekla da nisi nesto radila 25 godina, da ne znas sve politicare od pre 30 i 40 godina, pa i da ti neko poveruje..Rođena sam '03 pa ti računaj
Samo nemoj Tihijevljim kalkulatorom jer će da ispadne 30
Rođena 2003će, a na izborila 2004te glasala (jesam ti rekao @daco9633 da menja godine čim zaboravi šta je slagala prethodni put)Rođena sam '03 pa ti računaj
Samo nemoj Tihijevljim kalkulatorom jer će da ispadne 30
Jel isto kao i za Seksi Gospodina hahaha kada si se ukakio?Slobodno dođi.