srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
0031.gif

Jos jedna u nizu cestitka.
Pre____godina u jednom dalekom gradu___________rodjena je beba teska_______, duga_______. Od tada je proslo______godina i sada posle________godina, neko ko te i ne poznaje i koga ne poznajes sa nickom *mikica* vodjena predhodnim porukama koristi priliku da ti cestita RODJENDAN. Pa srecan ti nama bio. vidimo se na proslavi stotog rodjendana.

P.S. Potpuni prazna polja

Jos jedna u nizu cestitka.
Pre_40___godina u jednom dalekom gradu_Saint-Ouen__________rodjena je beba teska____3kg400g___, duga___?____. Od tada je proslo__40____godina i sada posle___40_____godina, neko ko te i ne poznaje i koga ne poznajes sa nickom *mikica* vodjena predhodnim porukama koristi priliku da ti cestita RODJENDAN. Pa srecan ti nama bio. vidimo se na proslavi stotog rodjendana.

P.S. Potpuni prazna polja

OD SRCA HVALA!

:rolleyes::rolleyes::razz:SREĆAN ROĐUS što bi rekli klinci.
SRCE NARAVNO,RAZUM MORA šta reći.Poslušala srce nisam se pokajala
i tako sedamnaest godina.Na nesreću i božiom voljom sada sam sama i živim od tog kredita.
LJUBAV je velika stvar neigraj se sa osećanjima ni sojim ni tudjim.

mene licno je strah da sam potpuno pogresno shvatio temu "srce ili razum" evo kako sam ja to razumeo, "srce": nesto sto ti se dopalo u datom momentu i uradio-la si bez razmisljanja a o posledicama cemo posle da razmisljamo, "razum": nesto o cemu si dobro razmislio pre nego sto se upustas u takve stvari, i da na kraju pitam nekoga da li sam dobro razumeo?

mene licno je strah da sam potpuno pogresno shvatio temu "srce ili razum" evo kako sam ja to razumeo, "srce": nesto sto ti se dopalo u datom momentu i uradio-la si bez razmisljanja a o posledicama cemo posle da razmisljamo, "razum": nesto o cemu si dobro razmislio pre nego sto se upustas u takve stvari, i da na kraju pitam nekoga da li sam dobro razumeo?

Koliko ja shvatam :)nisi pogresno razumeo
ja ipak glasam za srce.Do sada me nije izneverilo...valjda...
pa i da me izneveri, oprostila bih mu, moje je...jer zna se gde ides srcem tamo nema puno razuma....imas opravdanje:roll: a gde ima razuma, nema srca:roll::shock: kakva konfuzija i produkcija misli!!!

Dobro si razumeo! Zavolis nekog svim srcem i on tebe, a iz nekog razloga znas da mozda ta veza nema buducnost! Slusati srce i ostati bez obzira na posledice ili ici razumom i napustiti sve! Mi koji smo isli razumom sada se pitamo!:lol:

Dokle god imas srca, razum je manje-vise nepouzdan.
Ako ti je srce nepouzdano, napustice te i razum.
A ako nemas srca onda ti je razum nebitan.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije nista uradio... I, shvatice, kad-tad, da ne zna sta je hlad....

heart_background_01.gif
heart_background_01.gif

ja sam definitivno za razum iz razloga da je dovoljno samo da pomislim nesto i odma se provalim i posle bla,bla,bla a to bas ne volim i oda sam odlicio razum je moj put
p.s. znam da stavljam slicice, samo da se pohvalim

Prilozi

• sentiments0399[1].jpg
    sentiments0399[1].jpg
    3,6 KB · Pregleda: 54

Back