Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedna u nizu cestitka.
Pre_40___godina u jednom dalekom gradu_Saint-Ouen__________rodjena je beba teska____3kg400g___, duga___?____. Od tada je proslo__40____godina i sada posle___40_____godina, neko ko te i ne poznaje i koga ne poznajes sa nickom *mikica* vodjena predhodnim porukama koristi priliku da ti cestita RODJENDAN. Pa srecan ti nama bio. vidimo se na proslavi stotog rodjendana.
P.S. Potpuni prazna polja
mene licno je strah da sam potpuno pogresno shvatio temu "srce ili razum" evo kako sam ja to razumeo, "srce": nesto sto ti se dopalo u datom momentu i uradio-la si bez razmisljanja a o posledicama cemo posle da razmisljamo, "razum": nesto o cemu si dobro razmislio pre nego sto se upustas u takve stvari, i da na kraju pitam nekoga da li sam dobro razumeo?
nisi pogresno razumeo
mene licno je strah da sam potpuno pogresno shvatio temu "srce ili razum" evo kako sam ja to razumeo, "srce": nesto sto ti se dopalo u datom momentu i uradio-la si bez razmisljanja a o posledicama cemo posle da razmisljamo, "razum": nesto o cemu si dobro razmislio pre nego sto se upustas u takve stvari, i da na kraju pitam nekoga da li sam dobro razumeo?

p.s. znam da stavljam slicice, samo da se pohvalim