gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Nema Zapadnog,on je najvispreniji paker raznih ideja u šareni papir,ovi ostali su mačiji kašalj.Slabo im ide SF.Naivna do daske, moja Water...ali šta ću, ovo mi je nekako bilo "što se babi snilo"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema Zapadnog,on je najvispreniji paker raznih ideja u šareni papir,ovi ostali su mačiji kašalj.Slabo im ide SF.Naivna do daske, moja Water...ali šta ću, ovo mi je nekako bilo "što se babi snilo"...

Mostar/Zagreb (RTM) - Predsjednik Srpskog demokratskog foruma Veljko Džakula najavio je da će se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske.
"Sazrelo je vrijeme da najbrojnija nacionalna manjina u Hrvatskoj dadne svog predsjedničkog kandidata i da kroz tog kandidata homogeniziraju biračko tijelo koje je sada razasuto na SDP, HNS, pa čak i na HDZ, preko SDSS-a", rekao je Džakula.
Kao osnovne ciljeve svog programa Džakula je naveo demokratizaciju i ujednačen razvoj Hrvatske. (RSE)
http://www.rtvmo.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=27708&Itemid=2
Ne znam da li da plačem ili da se smejem, ali svaka čast na ideji da se kandiduje
Nabroj mi šta je to Pupovac uradio za Srbe u Hrvatskoj?iako je za Srbe u HR postigao vise od bilo kojeg drugog politicara.

Srbin se kandidirao za predsjednika.. i sto je tu cudno? SDSS je vec neko vrijeme i u koalicijskoj Vladi. Sve se moze kad su ljudi pametni.. ocito je tek sad nekima jasno sto se moglo onda.. bez balvan revolucija i slicnih piz*arija. Baceno u vjetar.. Al' vazno da je Pupovac izdajnik.. iako je za Srbe u HR postigao vise od bilo kojeg drugog politicara.
Nabroj mi šta je to Pupovac uradio za Srbe u Hrvatskoj?
To sve nije ništa.Ozbiljne države i ozbiljne vlade za ovakve stvari postave poverenika,ombudsmana,izaslanika sa posebnim ovlašćenjima,daju im rokove i čekaju izveštaje o rezultatima.Ovo što si opisao je najbezveznije glupavo licemerje odnosno prazna priča.Pokretanje inicijative za otvaranje Srpske banke, ulazak SDSS-a u Vladu (sto je rezultiralo ubrzanom obnovom brojnih objekata), postavljanje Slobodana Uzelca za potpredsjednika Vlade RH za regionalni razvoj, obnovu i povratak (sam zakljuci koliko je ovo bitno).. bio je uz srpski narod koji je zivio po vecinski hrvatskim gradovima (tamo ih je bilo najvise uostalom).. Ima toga jos koliko hoces..
Da se nadopisem.. indirektno je njegova zasluga i danasnja kandidatura Srbina za predsjednika.
To sve nije ništa.Ozbiljne države i ozbiljne vlade za ovakve stvari postave poverenika,ombudsmana,izaslanika sa posebnim ovlašćenjima,daju im rokove i čekaju izveštaje o rezultatima.Ovo što si opisao je najbezveznije glupavo licemerje odnosno prazna priča.

Mostar/Zagreb (RTM) - Predsjednik Srpskog demokratskog foruma Veljko Džakula najavio je da će se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske.
"Sazrelo je vrijeme da najbrojnija nacionalna manjina u Hrvatskoj dadne svog predsjedničkog kandidata i da kroz tog kandidata homogeniziraju biračko tijelo koje je sada razasuto na SDP, HNS, pa čak i na HDZ, preko SDSS-a", rekao je Džakula.
Kao osnovne ciljeve svog programa Džakula je naveo demokratizaciju i ujednačen razvoj Hrvatske. (RSE)
Ne znam da li da plačem ili da se smejem, ali svaka čast na ideji da se kandiduje
Slažem se.Neka se prvo pohapse i pokažnjavaju zločinci odgovorni za zločin u Sijekovcu i logore za Srbe u Derventi i Odžaku.I neka republika Hrvatska isplati odštetu žrtvama tih zločina pošto je vojska RH aktivno učestvovala u tome.Posle toga može ovo što si rekao.Nije nista kazes? Ocito ni obnova vecine kuca i crkvi nisu nista.. Bas kao ni pravo u vecinski srpskim mjestima na skole na srpskom jeziku i cirilicnom pismu..
To da nije nista moci ces govorit' tek kad se obnovi prva hrvatska kuca u Posavini
Pozdravljam inicijativu!
Inače se i Alka Vuica kandidirala za predsjednicu Hrvatske!
Znachi idemo glasati u komsiluk

Jeste,to je nacistička dilema.Zato ''braća'' Hrvati imaju Srbe za koje koriste termin ''hrbin'',kao što je naprimer Pupovac.On je primer hrvatskog Srbina koji gleda samo lični interes,ne predstavlja nikoga i nema nikakvu vlast.
slazem se. ako mozes crnac tamo preko, sto ne moze i jedan srbin u hrvatsku... a mozda dobije i nobela
Pa ako je crnac postao predsednik Amerike....zašto da ne

pa to jeste problem jer je za Srbe najbolje da su podrzali profesora Josipovica iz SDP-a koji je jedini normalan kandidat koji ima sanse da pobedi , mada ce do toga verovatno doci u drugom kruguМислим да за овог лудака Срби неће гласати, а да је идеја да се појавом српског кандидата одузме што више гласова кандидату СДП-а, све у талу са ХДЗ наравно. Иначе заболе ме кога ће Рвати изабрати. Изабраће или Устаху који ће имати какве такве односе са Србијом или комуњару који ће да би доказао да није мањи Рват од оног устахе имати још лошије односе са Србијом. Идеја да се Србин кандидује за председника Рватске, граничи се са идејом да се Бин Ладен кандидује за председника Израеле!

također pozdravljam incijativu kao inicijativu
al mislim da će se sa silnim tim kandidatima opet razasuti glasovi levice koja ima znatno više kandidata od desnice
tako da to je voda koja ide HDZu na mlin i onom neoustashi Hebrangu

te kljusine samo sluze hrvatskom interesu, kao eto i srbin moze da se kandiduje za predsednika.
Pa ne samo da se andidovao, vec je i na vlasti!
Mozda to sada deluje smesno ali prava je steta sto nemamo vremeplov pa da zavirimo u Srbiju za 20-tak godina. Pa da onaj "A Vi kako te?" bude recimo premijer a zamenik mu neki zuti Ko-mi-di-go sako. Jer u matematici nema filozofije, a ka tome sve ide.
Da li je to neka gramatička dilema ili...
Srbin iz Hrvatske ili hrvatski Srbin....wtf?
Kako da kažem za mog komšiju Hrvata....Srbijanski Hrvat?!