Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si jadan i nesrećan zbog toga što i tebi nije uterao... istinu....????Pahomije je pravi Srbin, vidim ja... Uteruje srpčićima istinu.![]()
Па ово је суптилнији начин да ''докажеш'' да си ''прави'' Србин на форуму и да привучеш на своју страну оне који себе сматрају интелектуалцима.Никаква корист од тога да нападаш лоше ствари у Србији и власт,јер ће је они који имају користи од ње и изврћу истину сутра поново изабрати или ће та власт покрасти изборе.И биће довољно да гласа 20% бирача.
A tebe prosto lomi to. Mislim, dedukcija....Dedukcija ti baš ne ide, a?
Osim čitanja, očigledno treba i razmisliti o onome što pročitaš.
Ne bih se sada zadržavao ovde o tome - otvorio sam temu o Sanstefanskom miru na pdf-u Istorija, pa tamo izvoli da iznosiš svoje komentare (ako ih uopšte imaš).

Dedukcija ti baš ne ide, a?
Ne tribaju, al' su rado vidjeni, slobodno se prikljuci.![]()
Ne, tužan sam što je srpčićima uterivao, a pravi, istinski Srbi ga brane.A ti si jadan i nesrećan zbog toga što i tebi nije uterao... istinu....????
Ej, Zoki, Zoki....
Da me zanimaju dotične knjige, ja bih ih čitao.Dakle, prijatelju, niti vise knjiga niti manje citalaca, tako bih ja to srocio. To ce reci da ili knjige nisu za klinac ili smo svi mi intelektualno inferiorni da bismo shvatili takve mudrosti![]()
То је суштина свега.У Србији треба мењати власт и службенике у министарствима,агенцијама и општинама сваки мандат,превентиве ради.Отпустити старе а не примати нове.Али не постоји такав механизам нити ико довољно моћан да то уради у миру.A bez smenjivanja vlasti, nema nam zivota, sto bi rekao Mingov djed.
Ovo je dobro pitanje.
Dakle, prijatelju, niti vise knjiga niti manje citalaca, tako bih ja to srocio. To ce reci da ili knjige nisu za klinac ili smo svi mi intelektualno inferiorni da bismo shvatili takve mudrosti![]()
Ne znam koji ga to pravi Srbi brane. Ja takve još nisam upoznao.Ne, tužan sam što je srpčićima uterivao, a pravi, istinski Srbi ga brane.
А то сте закључили због...?
Zato sto sam vec pricala s nekim ljudima koji su onako, u cetiri oka rekli "Joj majko, sto me ne rodi kao Svedjanina ili Kanadjanina"...
Nacija je nesto sto nam je nametnuto rodjenjem, nesto sto ne mozemo menjati (mozemo, ali je to bez veze), onda naravno slusamo price od starijih koliko je nasa nacija vazna i bitna, a kad se susretnes sa stvarnim zivotom i problemima koje on nosi onda pozelis vise puta da si nesto drugo.
Znam da nece to niko priznati ovako javno...
Не одбацујем ја Лаци никог нит себе сматрам бог зна каквим верником ... чак напротив, себе сматрам баш никаквим верником, оно, фолкорна варијанта и те форе ... фарбања јаја и шта ти ја знам.Mislim da se varaš. To je stvar poimanja. Nemci su i katolici i protestanti i ateisti, čak i ****** i travestiti. Pojam nacije je jedno a religija drugo. Samo kod muslimana se to meša, i to mislim ne slučajno, postoje razlozi za to.
Ali, ja ne mogu da menjam tvoju odluku o takvom stavu. Odbacivati svoj narod zato što je možda katolički ili protestantski ili čak ateistički nije dobar pravac. Suprotan je ocilima ili kako se već prevode "samo sloga Srbina spašava".
Ovakav odgovor sam i mogao da očekujem.Ne mogu, mrzi me, tamo je lepo, ali ovde je ekipa![]()
Zato sto sam vec pricala s nekim ljudima koji su onako, u cetiri oka rekli "Joj majko, sto me ne rodi kao Svedjanina ili Kanadjanina"...
Nacija je nesto sto nam je nametnuto rodjenjem, nesto sto ne mozemo menjati (mozemo, ali je to bez veze), onda naravno slusamo price od starijih koliko je nasa nacija vazna i bitna, a kad se susretnes sa stvarnim zivotom i problemima koje on nosi onda pozelis vise puta da si nesto drugo.
Znam da nece to niko priznati ovako javno...
E ovde. A ovo drugo što si kazala je glupo.
A ko ne čita Šešeljeve knjige provereno nije lud???Uh, pisaću polako:
Građanin sveta - Ti ne čitaš Šešeljeve knjige?
Jomini- Ko je lud da čita Šešeljeve knjige?
Građanin sveta - Znači ko čita, taj je lud?
Nisam mogao sporije. Valja li sad?
Извини,молим те!Те ствари које данас пљујеш су ти се јуче мање-више свиђале а ти и Ајрон сте бановали друге због пљувања по истима.
Већина овде није савршена али се добро сећа детаља.Дакле било би добро да се и ти присетиш шта си писао и радио пре само годину до две.![]()

Uh, pisaću polako:

evo ja oću, čovik se triba ponosit svojim djelom a ne nacionalnošću
Uh, pisaću polako: