Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolja je fora što ti uopšte ne kapiraš koliko si komičan u svom bezumlju već insistiraš na isticanju sopsrvenog ignorantstva.... :lol:

`Ajde sad u sledecem postu da upotrebis sledece reci: submisivno, alijenativno, prerogativno - da delujes pametnije. Posto nemas pojma kako da sastavis smislen post koji je u vezi sa postavljenim pitanjem sagovornika.

Mozda nekom i zamazes oci pa pomisli - uh, je, ala ovaj covek sve zna :lol:

On je eksplicitno protiv, jer su nase teritorije pripale Bugarskoj, a na insistiranje Rusije!Pa to imas u svakom udzbeniku.
Pa nije baš tako. Od gradova je Bugarskoj trebao da pripadne Pirot i još i deo teritorije koji i ovako danas nije u sastavu Srbije (Kosovo i Makedonija).
Bosna je trebalo da bude međunarodni protektorat sa guvernerom srpske nacionalnosti.
Bilo bilo bi onemogućeno širenje Srbije na jug, ali ne i spajanje sa Crnom Gorom i Bosnom.

Pa nije baš tako. Od gradova je Bugarskoj trebao da pripadne Pirot i još i deo teritorije koji i ovako danas nije u sastavu Srbije (Kosovo i Makedonija).
Bosna je trebalo da bude međunarodni protektorat sa guvernerom srpske nacionalnosti.
Bilo bilo bi onemogućeno širenje Srbije na jug, ali ne i spajanje sa Crnom Gorom i Bosnom.

Hm, da, ima logike. Potpuno je sada jasno zasto se Ristic usprotivio i iznenadio takvom ponudom ruske strane - cenim da je bio antisrbin.

A onda ispadne Jomini srbomrzac.

Na vuka povika, a lisice meso jedu. :lol:

Ih, bre, to je oduvek tako bilo :lol: kako skrenuti paznju sa sebe. A i da se ne lazemo, oni sto se najvise busaju u srpstvo i svoje poreklo, obicno imaju razloga za to u vidu nekih nedokucivih misterija vezanih za njega. Na primer, zasto su crnpurasti u licu, visoki 160 cm ili imaju kose oci :lol:

Mene zanima jedno...koliko bi ljudi od nas izabralo srpsku naciju da se moglo birati?
Naprimer, da vas neko nakon rodjenja pita sta zelite biti, koliko bi vas se opredelilo za Srbe?

Pa eto, pametna priroda (a pravoverni bi rekli i Bog) je to, hvala joj (ili Njemu), uredila. Valjda je i onaj ko je pravio ljude shvatio da su sustinski, veoma glupa vrsta.

Osim sto bi to Austrija tesko progutala, tj. mislim da ne bi. Nije to bilo tako jednostavno. Austriji je Bosna bila vazna koliko i Srbima.

Ovako formulisana rečenica ima neki naziv. Kako se to zove, neka mi neko pomogne?

Inače, odgovor je ovo drugo. Uzrok treba eliminisati!!!!

prestani da se ponasas kao njegovo kraljevsko velicanstvo.da li se secas sta si napisao u temi?Ako sam ja uzrok, reci mi to direktno, a ne u trecem licu!Valjda sam znas da li si Srbin, bez obzira na sve sto se desava oko tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back