Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Буна се диже тек када уочиш већу пукотину у редовима противника...објаснио сам када и како ју је Обреновић уочио...

А многи од ових црвених националиста највише галама о рату за ослобађање Дубровника, Тузле, Сарајева итд. али када би им неко тражио да се њихова деца шаљу на фронт, тада би први кукали против рата.

Pukotinu je trebalo napraviti. Sve bune i ustanci prije toga su napravili te pukotine. Miroljubiva politika sa Turcima je ono sto imas danas u slucaju Kurdistana. Kasno su se sjetili.

Rat se ne vodi tako sto pojedinci galame sta oce a sta nece. Rat vode vojska i politika. Ako to sve funkcionise kako treba, onda dobijes poziv i ides, a ako neces, onda sljedi kashtiga. Tako je u svom civilizovanome svijetu.

Eto ti sad. Progovori Lika opet isto kano nekada sa Sumadijom :lol: Ko o cemu, a Lika uvlaci porodicu. Siguran si da nemas koga u Beogradu od Drugog rata na ovamo :think:

Nemam bome. Moji su bili u cetnicima i otislu u Englesku, Ameriku i Australiju. Oni sto su bili u partizanima ostali su u Lici. U Beogradu imam nesto rodbine koja je dosla kao ekonomska emigracija 60-ih i kasnije za vreijeme rata 1995.

Pukotinu je trebalo napraviti. Sve bune i ustanci prije toga su napravili te pukotine. Miroljubiva politika sa Turcima je ono sto imas danas u slucaju Kurdistana. Kasno su se sjetili.

Rat se ne vodi tako sto pojedinci galame sta oce a sta nece. Rat vode vojska i politika. Ako to sve funkcionise kako treba, onda dobijes poziv i ides, a ako neces, onda sljedi kashtiga. Tako je u svom civilizovanome svijetu.

Nemam bome. Moji su bili u cetnicima i otislu u Englesku, Ameriku i Australiju. Oni sto su bili u partizanima ostali su u Lici. U Beogradu imam nesto rodbine koja je dosla kao ekonomska emigracija 60-ih i kasnije za vreijeme rata 1995.

Dobro, nije ti ovo los odgovor, moram priznati, cak mi ni majku ne spomenu :lol:

Poslednja izmena:
Mislim da se varaš. To je stvar poimanja. Nemci su i katolici i protestanti i ateisti, čak i ****** i travestiti. Pojam nacije je jedno a religija drugo. Samo kod muslimana se to meša, i to mislim ne slučajno, postoje razlozi za to.

Ali, ja ne mogu da menjam tvoju odluku o takvom stavu. Odbacivati svoj narod zato što je možda katolički ili protestantski ili čak ateistički nije dobar pravac. Suprotan je ocilima ili kako se već prevode "samo sloga Srbina spašava".

Ma jok bre, nego tako malo ceretamo o Slobi kao jednom istorijskom vladaru od nemerljivog znacaja za Srbiju i Srbe sirom sveta.
Тај Слоба је Србе приближио стајњу под једну шљиву. Да смо 1991. или још боље 1990. одбацили петокраку, многе несреће, страдања и ужасе бисмо избегли.
И запамтити за вјек вјекова, држава је ствар договора и српску државу чине ЉУДИ, тј. Срби.
Српска држава без српских људи нема никакав смисао...

Eto ti sad. Progovori Lika opet isto kano nekada sa Sumadijom :lol: Ko o cemu, a Lika uvlaci porodicu. Siguran si da nemas koga u Beogradu od Drugog rata na ovamo :think:

Nema gore fele od sumadijske.Samo dzaraju kotao sa rakijom, gaze po sljivama, jer ih mrzi da ih beru, iskorenise pozegacu, po ceo dan planiraju kako ce u Beograd.Selo mrtvo, a Beograd deponija.A sijalica od 40W.A Ibarska, mrak.jedino cacak mogu da izdvojim, ali do mosta, od mosta nije Sumadija.kraljevo, kragujevac, niko nista ne radi, samo kradu drva.

Nema gore fele od sumadijske.Samo dzaraju kotao sa rakijom, gaze po sljivama, jer ih mrzi da ih beru, iskorenise pozegacu, po ceo dan planiraju kako ce u Beograd.Selo mrtvo, a Beograd deponija.A sijalica od 40W.A Ibarska, mrak.jedino cacak mogu da izdvojim, ali do mosta, od mosta nije Sumadija.kraljevo, kragujevac, niko nista ne radi, samo kradu drva.

Divna generalizacija, savrsena predrasuda :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back