Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
 - 34.549

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
	Planiram da krajem avgusta sa devojkom odem na vikend na Palic i za oko nam je zapala vila Minic.
E sad mene zanima da li je neko bio tamo i kakvi su utisci o sobama i gostoprimstvu u toj vili, takodje me zanima koje aktivnosti bi mogli da nam preporucite na Palicu i naravno koje restorane, poslaticarnice, kafice, fast-fudove itd. bi nam preporucili da isprobamo.
Hvala!
 jeste lepo mada na nas ni nije ostavilo neki utisak,sve je sporo,tiho mirno i tada je bilo po prilično skupo. e sad zavisi šta tražiš...otišli smo i do Subotice i tamo se neprijatno iznenadili kada smo hteli da se informišemo gde je ok hrana restoran da jedemo, svi tj.većina priča na mađarskom i neće ali NEĆE da pričaju na srpskom
i tamo kao i na paliću je sve usporeno a i nema šta da se vidi nigde žive duše... eto to je moje viđenje  tog dela tamo, možda je se nešto promenilo od tada, mada mi verovatno nećemo otići tamo neću reći nikad ali u skorije vreme sigurno NE

Evo ja kao neobaveštena da te obavestim da je "pogled sa mosta Đurđevića Tara" u sred one CG koju ti redovno pljuješ.A pošto sam već rekla da ne znam ovde da kačim slike,vrlo rado bih dodala i gomilu iz Srbije pošto sam obišla većinu ovde "okačenih" mesta.
ja i moj muž tada dečko smo otišli za 1 maj na četri dana(2005god.) i smmoooorilllii seeeeeeejeste lepo mada na nas ni nije ostavilo neki utisak,sve je sporo,tiho mirno i tada je bilo po prilično skupo. e sad zavisi šta tražiš...otišli smo i do Subotice i tamo se neprijatno iznenadili kada smo hteli da se informišemo gde je ok hrana restoran da jedemo, svi tj.većina priča na mađarskom i neće ali NEĆE da pričaju na srpskom
i tamo kao i na paliću je sve usporeno a i nema šta da se vidi nigde žive duše... eto to je moje viđenje tog dela tamo, možda je se nešto promenilo od tada, mada mi verovatno nećemo otići tamo neću reći nikad ali u skorije vreme sigurno NE
![]()

dobar dan svima,
ovo je kao sto vidite moja prva poruka.
na ovaj deo foruma me je privukla moja zelja da pocnem sa putovanjima, i mozda je za pocetak najbolje da pocnem sa svojom zemljom, radi vezbe
stvar je u tome da ja uopste nemam iskustva sa putovanjima, ali uopste.
ova tema mi se cini kao dobra za trazenje nekih saveta koji se vama koji ste dosta proputovali mozda cine smesni.
da li sam na dobrom mestu ?