Srbija vs Albanija

Pa mislim računica je prosta , ako večeras izgubimo i ukoliko i uzmemo 6 bodova protiv Andore i Letonije biće nam verovatno potrebno da pobedimo Engleze u gostima a Engleska da ne izgubi u Albaniji a ukoliko bude nerešeno biće nam potrebno samo tih 6 bodova protiv Andore i Letonije a da Engleska ne izgubi u Albaniji u poslednjem kolu što se čini naravno kao daleko bolja i realnija opcija, ali jbga trebaju ovi naši prvo da izvuku ovde nerešeno.
Mislim jbga spali smo na to da smo zadovoljni bodom protiv Albanije kući, ali jbga to je sad neka naša realnost i neka druga tema, ali u svakom slučaju mislim da imperativ i dalje treba da nam bude odlakaz u baraž i da se nekako kako znamo i umemo dokotrljamo na to Svetsko prvenstvo (a eventualno tamo ono već svaki bod je ko kuća i čist ćar).

Ova agonija bolje da se okonca u Dubočici...
Nego da ovakvi sklepani se blamiramo po Svetskim prvenstvima...da nas cepa neki Svazilend ili ko vec bude...

...

Ova agonija bolje da se okonca u Dubočici...
Nego da ovakvi sklepani se blamiramo po Svetskim prvenstvima...da nas cepa neki Svazilend ili ko vec bude...

...

Nije bolje, mislim nije isto igrati na SP i ne igrati, i realno neki zapažen rezultat tamo nam nije ni imperativ (jer prosto nismo ni dovoljno dobri za tako nešto) i svakako da bi sam plasman na SP već bio u ovom trenutku lep uspeh za nas što mislim da jeste i mora da bude imperativ i da sam plasman na neko veliko takmičenje treba i mora da bude imperativ a sad tamo šta bude nek bude.

Nije bolje, mislim nije isto igrati na SP i ne igrati, i realno neki zapažen rezultat tamo nam nije ni imperativ (jer prosto nismo ni dovoljno dobri za tako nešto) i svakako da bi sam plasman na SP već bio u ovom trenutku lep uspeh za nas što mislim da jeste i mora da bude imperativ i da sam plasman na neko veliko takmičenje treba i mora da bude imperativ a sad tamo šta bude nek bude.
Jbt. ..

Back