- Poruka
- 65.888
Ko ono beše pobedio sinoć, naši ili njihoviKako ide majstore...blamiras se i ovde jel?
Poješće -> gaće, prognoza -> prs'- gowno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ono beše pobedio sinoć, naši ili njihoviKako ide majstore...blamiras se i ovde jel?
Poješće -> gaće, prognoza -> prs'- gowno![]()

Čika Šizzif je rekao:Šta vam je rekao čika Siza
...a pobeda od 4 poena razlike, uz konstantno gubljenje 38 od 40 minuta, cesto i sa 10+ razlike, nikako nije "Pojesce nas sa sve gacama" nigde, osim u Svetu deluzija.Poješće nas sa sve gaćama.
pa i pojeli nas...vodili smo 17 razlike a oni za par minuta stigli i prestigli...sila breČika Šizzif je rekao:
...a pobeda od 4 poena razlike, uz konstantno gubljenje 38 od 40 minuta, cesto i sa 10+ razlike, nikako nije "Pojesce nas sa sve gacama" nigde, osim u Svetu deluzija.
Ko bi rekao da mentalno stanje ovoga moze i da se pogorsa...
Slutim jos jedno vracanje i prepravljanje sopstenog posta.
Filipinac je bio glavniPogledajte prilog 1591056
kako je dozvoljeno da tursko gofno sudi mec SAD Srbija ?
bosnja da sudi mec SAD Srbija ???
pa se cudite onoj kradji ?
ovaj majmun nema ni jedan mec da je sudio u evro ligi
to govori koliko je kvalitetan
seme im ***** tursko
Bošnjo nije smeo biti u sudijama kraj pričeFilipinac je bio glavni
JESU nas pojeli sa GAĆAMA neznalice obična?Ko ono beše pobedio sinoć, naši ili njihovi
![]()
Pa, je l' su nas pojeli ili su nas "pojeli sa sve gacama"?pa i pojeli nas...
OK.vodili smo 17 razlike
OK.a oni za par minuta stigli i prestigli
Naravno da su sila.sila bre
Jesi li ti to kivan što su naši pobedili, kao što je čika Siza i predvideo?Čika Šizzif je rekao:
...a pobeda od 4 poena razlike, uz konstantno gubljenje 38 od 40 minuta, cesto i sa 10+ razlike, nikako nije "Pojesce nas sa sve gacama" nigde, osim u Svetu deluzija.
Ko bi rekao da mentalno stanje ovoga moze i da se pogorsa...
Slutim jos jedno vracanje i prepravljanje sopstenog posta.
USA pobedila, a naš Lesi se vraća kući. To je bilo moje predviđanje. I naravno, zajebo nas sudija, što kaže Dubioza kolektiv.JESU nas pojeli sa GAĆAMA neznalice obična?
Ne.Jesi li ti to kivan što su naši pobedili,
Citiraj da vidim gde je Čika Šizza to predvideo?kao što je čika Siza i predvideo?
Ne nerviram se.Pa nemoj se nervirati,
To nije sport.to je sport. Danas pobede jedni, sutra drugi,
Bam, ili ko je bio, nije dirao loptu kod 8 sekundi. Embiidu nisu svirani koraci koji su bili, ali su mu svirani koji nisu bili. Kad KD gazi liniju, Pešić stoji metar u terenu. Jedino mi nije jasno kad Jokić radi faul na Daviesu, zašto lopta sa strane ako je priznat koš Duranta.
Ujo a vaša košarka di je....USA pobedila, a naš Lesi se vraća kući. To je bilo moje predviđanje. I naravno, zajebo nas sudija, što kaže Dubioza kolektiv.
Jesi li ti zadovoljan tim ishodom?
Ja sam zadovoljan.
Ujo a vaša košarka di je....
U atini ostala 95te
Ma nisu nam do kolenaImaju u kosarci probleme slicne kao Srbija u fudbalu imaju talenata al nisu tim,nema rezultata.Vidim im one igrace imaju slican mentalitet kao fudbaleri Srbije onaj malodusni smoreni, gubitnicki.Imaju problem u glavama
Ma nisu nam do kolena
Ujka Semova košarka je tamo gde igra Jokić.Ujo a vaša košarka di je....
U atini ostala 95te
Pa juče su nas dobili naši. Teško da nisu ni do kolena.Ma nisu nam do kolena
Čika Siza je rekao da će naši pobediti, i tako je i bilo.Ne.
Citiraj da vidim gde je Čika Šizza to predvideo?
Ne nerviram se.
To nije sport.
Citiraj da vidim gde je to receno.Čika Siza je rekao da će naši pobediti, i tako je i bilo.
pojeli svoje gaće jer nisu znali kako da nas pobede pa bilo "pozovi prijatelja"JESU nas pojeli sa GAĆAMA neznalice obična?
Morali filipinac i turčin iz kaknja da im kradu....
Aj ti predviđaj rezultat u sedećoj košarci za bolje niste