- Poruka
- 57.228
Ma gde zapjenio, čekam da mi se iskopiraju neki fajlovi, samo što nisam uvenuo ovde od dosade. Da mi nema tebe, možda bih i zaspao.Pa sto si tol'ko zapjenio ako su pobjedili nasi na OI u Parizu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma gde zapjenio, čekam da mi se iskopiraju neki fajlovi, samo što nisam uvenuo ovde od dosade. Da mi nema tebe, možda bih i zaspao.Pa sto si tol'ko zapjenio ako su pobjedili nasi na OI u Parizu
Ma gdje nisi...a da ti je dosadno to znamo...ujka Sem life je toMa gde zapjenio, čekam da mi se iskopiraju neki fajlovi, samo što nisam uvenuo ovde od dosade. Da mi nema tebe, možda bih i zaspao.
Pogledajte prilog 1603864
Pokusavam...ali ne ide...A de neka ih...pa shvati ih
Ma gdje nisi...a da ti je dosadno to znamo...ujka Sem life je to
e ljudi, ajde malo iskulirajte, imate na raspolaganju opcije za vašu zaštitu , a sa druge strane, po pravilniku stvari stoje drugačijePokusavam...ali ne ide...
Mislio sam da ovde postoje moderatori za te i takve, a ispostavilo se da je moderator isti taj i takav...
Zamisli da se moderator vraca i prepravlja sopstveni post?! Pa to bi svaki mental radio da moze, zato i nije moderator.
A ovaj moze i ne samo sto moze, nego ga i oni iznad njega stite i pravdaju...
A kod ove teme:
https://forum.krstarica.com/threads...roblje-u-studencu.998780/page-4#post-48867500
Tu ga je i korisnik Secerna vuna nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik rv12aval nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik ННПКИ nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Софија nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Darda nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Karadjordje nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Koslav75 nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
I niko nikog tu nije vrecao, i tu se on samo zazao sa Elektrikom, a Ninica Zastitnica dodje, izmisli razlog za zatvaranje teme i spasi ogoljenog nesrecnika odgovaranja i daljeg blamiranja.
javno iznošenje PP sadržaj je zabranjenOpciju za moju zastitu sam pokusao da ostvarim, i ovo misljenje o superima upravo dolazi odatle, slobodno se pozovi da postanes deo te PP prepiske, pa onda iznesi svoje misljenje.
BežibrePoješće nas sa sve gaćama.