Srbija - SAD polufinale OI Pariz 2024

Pa sto si tol'ko zapjenio ako su pobjedili nasi na OI u Parizu :lol:
Ma gde zapjenio, čekam da mi se iskopiraju neki fajlovi, samo što nisam uvenuo ovde od dosade. Da mi nema tebe, možda bih i zaspao.

1725459396627.png

A de neka ih...pa shvati ih
Pokusavam...ali ne ide...
Mislio sam da ovde postoje moderatori za te i takve, a ispostavilo se da je moderator isti taj i takav...
Zamisli da se moderator vraca i prepravlja sopstveni post?! Pa to bi svaki mental radio da moze, zato i nije moderator.
A ovaj moze i ne samo sto moze, nego ga i oni iznad njega stite i pravdaju...

A kod ove teme:
https://forum.krstarica.com/threads...roblje-u-studencu.998780/page-4#post-48867500
Tu ga je i korisnik Secerna vuna nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik rv12aval nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik ННПКИ nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Софија nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Darda nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Karadjordje nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Koslav75 nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.

I niko nikog tu nije vrecao, i tu se on samo zazao sa Elektrikom, a Ninica Zastitnica dodje, izmisli razlog za zatvaranje teme i spasi ogoljenog nesrecnika odgovaranja i daljeg blamiranja.

Ma gdje nisi...a da ti je dosadno to znamo...ujka Sem life je to :lol:
Pokusavam...ali ne ide...
Mislio sam da ovde postoje moderatori za te i takve, a ispostavilo se da je moderator isti taj i takav...
Zamisli da se moderator vraca i prepravlja sopstveni post?! Pa to bi svaki mental radio da moze, zato i nije moderator.
A ovaj moze i ne samo sto moze, nego ga i oni iznad njega stite i pravdaju...

A kod ove teme:
https://forum.krstarica.com/threads...roblje-u-studencu.998780/page-4#post-48867500
Tu ga je i korisnik Secerna vuna nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik rv12aval nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik ННПКИ nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Софија nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Darda nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Karadjordje nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.
Tu ga je i korisnik Koslav75 nesto pitao i primetio, ali tu se on samo namerno zeza sa Elektrikom.

I niko nikog tu nije vrecao, i tu se on samo zazao sa Elektrikom, a Ninica Zastitnica dodje, izmisli razlog za zatvaranje teme i spasi ogoljenog nesrecnika odgovaranja i daljeg blamiranja.
e ljudi, ajde malo iskulirajte, imate na raspolaganju opcije za vašu zaštitu , a sa druge strane, po pravilniku stvari stoje drugačije
molim vas spustite loptu
:ok: :pivce:

Opciju za moju zastitu sam pokusao da ostvarim, i ovo misljenje o superima upravo dolazi odatle, slobodno se pozovi da postanes deo te PP prepiske, pa onda iznesi svoje misljenje.
javno iznošenje PP sadržaj je zabranjen
imate opciju nižeg ranga _prijavi moderatoru , koja obično, bar za sada dobro funkcioniše
ako je svaka prijava korisnika izdržana obično se pozitivno rešava
i ovde prekidamo diskusiju jer komentari i odluke moderacije ne podležu komentara
msm da je do sada korektno, nadam se da će i nadalje biti tako

Back