Srbija - SAD polufinale OI Pariz 2024

1725451813187.png

Pošto vidim da te interesuje šta sam ja to promenio. :lol:

Taki je pos'o, a monitor širok kao ruka ujka Sema, pa vazda ima mesta levo da stoji otvoren Forum.

Teškoe, stalna borba, ali izdržavamo nekako.

Nadam se da je i kod tebe slično, i da si mi brz uzbrdo.
Pa da toeto...ko ne zna za bolje onda monitor jos kad je ko tekevizor pa se uzivis do jaja ihaaa
A nemoj da se nadas da je kod mene slicno jer hej...ne nije. Ni slicno...well, kod nas normalnih je mnogo bolje a toe reallife i samo reallife i to se racuna a ne neki monitor life a.k.a. prp -> trt zivot :lol:

Pa da toeto...ko ne zna za bolje onda monitor jos kad je ko tekevizor pa se uzivis do jaja ihaaa
A nemoj da se nadas da je kod mene slicno jer hej...ne nije. Ni slicno...mnogo bolje a toe reallife i samo reallife a to se racuna a ne neki monitor life a.k.a. prp -> trt zivot :lol:
Kako misliš da je tebi u RL mnogo bolje?

Gde ima bolje od foruma? :think:

Nemoj da se lažemo.

Eto ja napolje nisam izašao već šesti mesec, jer nema potrebe.

Kako misliš da je tebi u RL mnogo bolje?

Gde ima bolje od foruma? :think:

Nemoj da se lažemo.

Eto ja napolje nisam izašao već šesti mesec, jer nema potrebe.
Toeto dakle eto potvrde
DakleM...prognoza gaće prp tastatura monitor life trt :lol:
Aj sad ti a ja cu naletit odo malo da se osolim opet pa da se sta popije jer reallife zove a tebi sigurno nece tesko pasti da sacekas dok ti opet ne posvetim paznje...svakako si tu :lol:
PoZZZ i stavi ovu sliku na veeeliki monitor zaleti se i opaaa :hahaha:
IMG_20240904_121418.jpg

Toeto dakle eto potvrde
DakleM...prognoza gaće prp tastatura monitor life trt :lol:
Aj sad ti a ja cu naletit odo malo da se osolim opet pa da se sta popije jer reallife zove a tebi sigurno nece tesko pasti da sacekas dok ti opet ne posvetim paznje...svakako si tu :lol:
PoZZZ i stavi ovu sliku na veeeliki monitor zaleti se i opaaa :hahaha:
Pogledajte prilog 1603835
A lepo, liči mi na Herceg Novi?

Eto i ja sam prošle nedelje bio u Lijepoj Našoj, samo malo severnije. Isto more samo što je EU.

20240831_134405.jpg

Uh kako si opet opasan monitordzija :hahaha:
Skoro niko ne ume da me nasmeje kao ti.

Prvo si napisao 1600 poruka sa tastaturom. (mislim na poruke u kojima se tastatura pominje na ovaj ili onaj način)

Sad će da bude 890 poruka sa monitorom.

Sad možemo da otvorimo kladionicu da li ćeš nakon monitora i tastature preći na hard disk ili na grafičku karticu.

Drugi koji imaju sličnu foru su @PA8 i njegov Josip Broz ili @Mystic+ i njegovi svezubi i krezubi.

Možda i ja imam nešto što nesvesno pominjem non stop? :think:

• Haha
Reactions: PA8
Skoro niko ne ume da me nasmeje kao ti.

Prvo si napisao 1600 poruka sa tastaturom. (mislim na poruke u kojima se tastatura pominje na ovaj ili onaj način)

Sad će da bude 890 poruka sa monitorom.

Sad možemo da otvorimo kladionicu da li ćeš nakon monitora i tastature preći na hard disk ili na grafičku karticu.

Drugi koji imaju sličnu foru su @PA8 i njegov Josip Broz ili @mystic i njegovi svezubi i krezubi.

Možda i ja imam nešto što nesvesno pominjem non stop? :think:
Auuu vec si dobro zapjenio Sikić...vrati se na tijemu 😂

Back