Srbija - SAD polufinale OI Pariz 2024

Ok . Ali lako je mi da pričamo iz kreveta.
Ameri imaju vrhunsku ekipu. Ne možeš biti nezadovoljan kako smo ih sjajno blokirali! Gde je 20 razlike ? Gde je vođstvo? - Nema..
ej ej ej

18 -0 za osam minuta!

to je ya diletante
dzabati sve ono od pre , sve statistike kad ti u osam i po minuta prospes plus 15

lakse bi bilo da si puko plus 15 citavu utakmicu

Pa ima. Nešto nisu bili u elementu ili smo mnogo dobro igrali . :D
ognjen dobric

to je odlucilo

uvesti na zadnjih 7 minuta a na klupi ostaviti gudurica je pokazatelj da mi sve imamo i igrace i sve ali debila od trenera. izlapelog pesica

ognjen dobric ako prismrdi ikada vise repreyentaciji to treba peticiju praviti i izbaciti

Poslednja izmena od moderatora:
poklonio par lopti ameirma, sutira trojku na 18 sekundi do kraja napada... debil
Guduric je usao na kraju samom a pre toga nije igrao jer je imao 4 penala, da sutira trojku poptuno bio sam promašio nažalost ne može uvek da se pogadja ko prvo poluvreme ključni momenat 5 mitu pre kraja 3 i napad plus 4 penal Jokicu, sudijska odluka namerna je usmerila potpuno utakmicu u smeru u kom je završena na dva minuta do kraja njima trojka izlazi iz koša ali se vraća do se dešava sreća i mi smo je imali kad je Guduric preko coveka dao trojku i dodatno bacanje

Guduric je usao na kraju samom a pre toga nije igrao jer je imao 4 penala, da sutira trojku poptuno bio sam promašio nažalost ne može uvek da se pogadja ko prvo poluvreme ključni momenat 5 mitu pre kraja 3 i napad plus 4 penal Jokicu, sudijska odluka namerna je usmerila potpuno utakmicu u smeru u kom je završena na dva minuta do kraja njima trojka izlazi iz koša ali se vraća do se dešava sreća i mi smo je imali kad je Guduric preko coveka dao trojku i dodatno bacanje
kad imas 7 minuta do kraja i tada plus 11 (na 8,5 si imao plus 15) nema tu kalkulacije dal neko ima cetvrti faul
vidis da krece nizbrdo, da dobric usro dva napada (potom ce usrati jos jedan uzastopno) onda ubacujes najbolej sta imas jer sa ovim drim timom ti je sad prilika isansa koju ne bi ponovio u 3 utakmice opet

ali ne NAMA IGRA dobric...

pa bilo ko , marinkovic jovic bilo ko!

ovako cemo pamtiti da nam plus 15 prosuo ognjen dobric

Poslednja izmena od moderatora:

Back