Srbija - SAD polufinale OI Pariz 2024

inace ognjen dobric koji je osim igre u zvezdi godinama konacno prodan u spaniju u valensiju kao katapultom se vratio u zvezdu jer je dobio sut kartu

nezamislivo je da protiv drim tima , kada vodis plus 15 i imas jos samo 8 minuta do kraja ubacis takvog da jedan OGNJEN DOBRIC igra najvecu utakmicu decenije protiv najvecih ikada

zasto smo celu utkamicu igrali dobro >
pa jer je pesic konacno poceo sa najboljima od starta sa jokicem bogijem micicem guduricem petrusevim

pa i marinkovic je ok

imali smo prednost veliku SVE DOK NIJE USAO NA TEREN OGNJEN DOBRIC!

TADA SMO OCETKANI SA 18 - 0!

i tu je kraj price svakoj analizi!

vodis plus 17 plus 15 i udje OGNJEN DOBRIC

i sve ode u k.u.rac

Poslednja izmena od moderatora:
Ima i ovde istine...zadnja cetvrtina 32-15 za njih.
Al ajd ...bolje i to nego da je svaka takva bila pa da bude potop.

Sve je nebitno to kljucni momenat

Dodatna slobodna bacanja za Ameriku kada god Dzejms ubaci plus onaj napad posle trojke i tako su sudije prepolovile razliku od plus 10

A kada Dzejms nesportski udara igraca pa posle gadje ga loptom ne dobija tehnicku to sicarenje resava utakmicu sudije sramne

to je najveci problem

poznaje nas

Kljuc povratka je sto sudije su Lebron Dzejmsu davale cijeli mec nepostojece faulove na kobjagi autoritet i veliko ime a plan da se vrate sramno u mec.Jokic kada pogodi kos nikada nema dodatnog slobodnog a kada Dzejms ubaci uvijek je dodatno slobodno.Posebno u zadnjoj cetvrtini a kada udara Jokica ili kada ga gadje loptom nema tehnicke time su vratili Ameriku u mec

15 poena su dobili na to sicarenje sramno sudijsko kada Dzejms ide u prodor pod kos

Kljuc povratka je sto sudije su Lebron Dzejmsu davale cijeli mec nepostojece faulove na kobjagi autoritet i veliko ime a plan da se vrate sramno u mec.Jokic kada pogodi kos nikada nema dodatnog slobodnog a kada Dzejms ubaci uvijek je dodatno slobodno.Posebno u zadnjoj cetvrtini
jesu sudije izvukle amere pogotovo u zadnjojcetvrtini neverovatnim odlukama

ali ce ostati upamceno da pred osam minuta do kraja imas plus 14 i puknes sa tri razlike

dakle 17 te razvale...

i sve to od onogm omenta kada u poslednjih 7 minuta ulazi dobric!

Ima i ovde istine...zadnja cetvrtina 32-15 za njih.
Al ajd ...bolje i to nego da je svaka takva bila pa da bude potop.
pa koje dobio tri četvrite protiv njih nikad niko jesi video kvote na kladionicama naravno da je bilo jasno da će oni dobiti jednu četvrtinu nisu imali bonus do ulaska u poslednji minut nama igrači u odbrani sa po 4 penala klučna odluka priznata trojka i napad i četvrta lična Jokiću i pored toga su usmeli da vodimo još malo 2 i po minuta pre kraja ali je jasno bilo u kom smeru ide meč. posle je i Bogdan počeo da greši od umora kao i svi ostali prvo poluvreme nije reper jer smo ga odigrali nestvarno dali im 56 poena glavna uloga sudija sa Filipina ne kažem da oni ne bi dobili bez toga ali to je bila poklon injekcija da ne pričam koliko faulova pod košem nad Jokićem

jesu sudije izvukle amere pogotovo u zadnjojcetvrtini neverovatnim odlukama

ali ce ostati upamceno da pred osam minuta do kraja imas plus 14 i puknes sa tri razlike

dakle 17 te razvale...

i sve to od onogm omenta kada u poslednjih 7 minuta ulazi dobric!

Jesu samo su to na sitno radile tacno 4 prodora su mu bila uz dodatno slobodno bacanje gdje su bili faulovi na zemlji onda udara laktom igraca u duelu nema tehnicke,gadja loptom Jokica nema tehnicke.Bogdanovic ga zaustavlja u odbrani bez faula cista igra tijelom izgura ga van kosa,znaci nema lakta,nema udarca po ruci itd I sudija mu i tu daje faul.Lose je igrao a ima veliki autoritet kod sudija i to je opravdanje sto su pokrali utakmicu

Najlakse je preko Dzejmsa pokrasti mec jer Dzejms kao Mesi u fudbalu kada mu daju nepostojeci penal i to na ime klasika odvratna piii.Dzordanu sudije nisu davale meceve

kad imas 7 minuta do kraja i tada plus 11 (na 8,5 si imao plus 15) nema tu kalkulacije dal neko ima cetvrti faul
vidis da krece nizbrdo, da dobric usro dva napada (potom ce usrati jos jedan uzastopno) onda ubacujes najbolej sta imas jer sa ovim drim timom ti je sad prilika isansa koju ne bi ponovio u 3 utakmice opet

ali ne NAMA IGRA MAJMUN dobric...

pa bilo ko , marinkovic jovic bilo ko!

ovako cemo pamtiti da nam plus 15 prosuo majmun ognjen dobric

Ma koji Dobrić. Jedino što mu se može zamjerit je onaj pokušaj trice kada je bio sam kao duh umjesto da je ušao u reket i položio za dva. Tri četvrtine je Srbija igrala savršeno, šut je bio perfektan i bilo je pitanje vremena kada će šut stati. Počeli su se redat ishitreni i nerezonski šutevi, Ameri su počeli igrat agresivnu obranu i to je bilo to. Čudo je kako su igrači Srbije uspjeli doći u egal sa onim životinjama mrcinama dopingiranima

Tako je i u fubalu ne daje ti sudija penal jer je bio penal nego ti ga daje jer si ti veliko ime Lionel Messi,a licemjeri nece reci kradja i nepravda nego eto progledao mu sudija kroz prste.Tako i nocas pratite koliko nepostojecih faulova sudija svira na Dzejmsu al eto posteno sudi na ostalim igracima da se prikrije kradja.Cesto ce ljudi i opravdavati takve slucajeve, pricom tipa - vidite pa znate veliki je igrac ima veliki autoritet kod sudija i postuju ga da mu tolerisu stvari koje drugim Igracima ne bi tolerisali.Ipak taj blago povlaceni status zasluzio je velicinom.Lazna prica da se opravda kradja to je vec toliko puta vidjeno

Vidjecete koliki puta je Dzejms isao u prodore puta i koliko je licnih gresaka nepostojecih svirano Igracima Srbije zbog njega

Poslednja izmena:
Nije bas da nije bio njihov dan. LeBron i ekipa da su mogli rijesili bi ovo ranije ali eto uspjeli su nekako izvuci pobjedu na kraju. Nema sta oni jesu bolji ali mogu im se pomrsiti konci. Nasi momci su napravili neke greske u zadnjoj cetvrtini, malo prepad od podviga, pritisak, zadrhti ruka kad ne treba pa se promase neki sutevi kad je potrebno pogoditi i eto. Amere realno nije bas nesto isao sut u prvom poluvremenu osim karija pa nije bilo realno ocekivati da to potraje do kraja.
Gubiti 17 razlike za americku kosarku nije nista. To se tamo stize za 5-10 minuta kosarke izmedju 2 nba tima.
Mi smo podvig vec napravili kad stigosmo do pobjede a gubili 24 razlike od Australije.
To da , ali i ovaj sudija iz Tuzle nas je zeznuo par puta.
I to u bitnim trenutcima.

https://sportal.blic.rs/sportske-ve...ne-radi-ni-u-seoskoj-ligi/2024080821594019422

To da , ali i ovaj sudija iz Tuzle nas je zeznuo par puta.
I to u bitnim trenutcima.

https://sportal.blic.rs/sportske-ve...ne-radi-ni-u-seoskoj-ligi/2024080821594019422
mulsiman iz bosne da sudi polufinale OI ? i to utakmicu SAD Srbija ?

pa jasno!

neko iz NESPORTSKOG ENTITETA koji ne moze 30 godina da prismrdi olimpijsko medalji ni u cemu, neko iz kosarkaske lige bosanske koja je na nivou kakanj city da sudi polufinale OI ?

i to na mecu usa srbija ?

pa sve im j.ebe.em

Ademir Zurapović

o leb te ebo!

1723158301956.png

kako je dozvoljeno da tursko gofno sudi mec SAD Srbija ?

bosnja da sudi mec SAD Srbija ???

pa se cudite onoj kradji ?

ovaj majmun nema ni jedan mec da je sudio u evro ligi

to govori koliko je kvalitetan

seme im ***** tursko

Sve je nebitno to kljucni momenat

Dodatna slobodna bacanja za Ameriku plus onaj napad posle trojke i tako su sudije prepolovile razliku od plus 10
I to je tacno ali ne bi trebalo sad negodovati zbog sudijskih odluka. Njima se gleda naravno kroz prste malo vise jer eto jeb'ga oni su nba ameri. LeBron je skoro od pocetka kenjo nesto sudijama stalno negodovo ali jbg toe LeBron znaaass. Tako to ide valjda.
Medjutim mora se napomenuti da nismo dobro koristili njihovu losu situaciju sa faulima.
Npr u drugoj cetvrtini oni su na 6:14 do kraja iste imali vec 4 timska faula a tek na 1:11 do kraja su napravili peti koji nama donosi slobodna bacanja kad je faul i na zemlji sto se kaze. Dakle citavih 5 minuta ljudi igrali bez faula odnosno nismo znali izvuci u kratkom vremenu peti njihov faul i da svaki sledeci budu slobodna bacanja. To se najbolje radi igrom u reketu odnosno pod kosem...Jokic, Milutinov, Petrusev...to se mora znati uraditi i iskoristiti. Mi to nismo uradili i uopste se nismo pod kosem veceras naigrali odnosno sa njima tukli nesto mnogo sto je trebalo pogotovo kad imas sansu sa njihovim faul-problemima. Nego eto, isao nas je tad jos uvijek sut za 3 poena pa ajd niko i ne obraca paznju na to.
Uz sut za 3 poena i dosta dobru odbranu mi smo sa njima igrali. Kad nam je sut zakazao u zadnjoj a njima krenulo bolje postalo je zajebano .
Mi smo imali vise suteva za 3 nego za 2 poena...39 naspram 32 a to bas i nije normalno. Imali smo ukupno vise suteva od amera i to 10 a na kraju losiji procenat. Jbg
Prosli meč protiv Australije smo imali 22 suta za 3 a cak 52 za 2 poena i to je normalnije kad je kosarka u pitanju. Ne mozes se skoro citav mec osloniti na sut iz daljine. Rijetko ko tako izdrzi do kraja i dobije utakmicu pogotovo kad ima za protivnika nekog poput nba igraca.
Ja tako vidim stvari i ono...moglo je, malo je falilo, borili su se momci ali nije uspjelo.

Poslednja izmena:
I to je tacno ali ne bi trebalo sad negodovati zbog sudijskih odluka. Njima se gleda naravno kroz prste malo vise jer eto jeb'ga oni su nba ameri. LeBron je skoro od pocetka kenjo nesto sudijama stalno negodovo ali jbg toe LeBron znaaass. Tako to ide valjda.
Дивцу,једном давно,досудили личну у нападу још док је био у Лејкерсима.
И дигао фрку тада према судијама:"Ало ,па не можеш ти то мени судиш,он је ROOKIE( зелембаћ,тај који га чувао),то је његов Фаул- .
Тамо се зна неки Ред:mrgreen:

Mislim sta reci, na kraju moram sam i 2 bromazepama da drmnem, mislim sudbina se bas surovo poigrala sa nama večeras, što neko reče, Onaj gore izgleda da ima malo čudan smisao za humor (jer na kraju ovo izgleda malo kao neka surova šala).

Mislim od početka OI nije me zanimalo koliko cemo medalja da uzmemo, nije me zanimalo sa koliko razlike cemo da dobijemo Portoriko u Juzni Sudan (inace dve vrlo simpaticne ekipe) vec samo sam zeleo da vidim nase kako pariraju Amerima i ono sto je najgore, ova igra naših i pristup su baš ono što sam želeo da vidim, vodili smo celu utakmicu, imali skoro +15 na kraju 3/4 i jednostavno to smo morali da dobijemo, ono praktično sam častili Amere, sad znam kako su se osećali recimo Litvanci nakon polufinala OI u Sidneju 2000. kada su na sličan način ispustili pobedu kao mi danas.
Mislim vodili smo celo vreme, kontrolisali meč, usli sa velikom prednosću u poslednju četvrtinu i umesto da se na kraju mi radujemo , ova mala sirota zemlja, da ne znam veceras se malo okupamo negde u fontani u gradu i malo proveselimo i zezamo i umesto da ovo bude nov “Indijanapolis” i ona “čuvena” utakmica koje ćemo se rado uvek sećati i za 10, 20 pa i više godina ono na kraju ispade košmar i utakmica koja će nam svaki put izazivati gorčinu i nelagodu kad god je se setimo i pamtićemo kao nešto za šta nas je nažalost sudbina uskratila i nije nam dozvolila da se radujemo na kraju.

Što se tiče sudjenja, ono ne bi sad išao u teorije zavere ili kao ono sudija je kriv , ali sigurno da je bilo nekoliko sumnjivih situacija koje su Amerikancima išle na vodenicu, a u jednoj ovakvoj utakmici gde jedan posed odlučuje to je i više nego dovoljno da odluči na kraju, jer ovo je jedna od onih utakmica gde i najsitniji detalj može da odluči ishod na kraju.

Što se tiče naših igrača, mislim da možemo biti ponosni na njih, mislim da je Pešić izvukao 110% iz njih kao i oni iz sebe samih, mislim da su naši pokazali borbenost, želju, karakter, hrabrost ali da se još jednom potvrdilo da ipak nemaju onaj šampionski DNK kao neke ranije generacije, eto i na prošlom SP nakon sjajnih utakmica protiv Litvanije i Kanade onda nakon blede utakmice protiv Nemačke u finalu slično smo se osećali kao večeras i mislim da verovatno nije samo slučajnost zašto nismo osvojili nijednu titulu još od Indijanapolisa iako smo neretko igrali zaista super i stizali do same završnice ali nekako taj finiš i završni korak bi izostajao i na kraju smo uvek morali da se zadovoljavamo nekom utešnom nagradom.

Zaista baš greota, propuštena je jedna istorijska prilika, i to na kraju umesto da ovo bude naš novi “Indijanapolis” na kraju ispade nova “Mijatova prečka” , mislim da će ova utakmica ostati upamćena i ući u anale srpskog sporta kao “Mijatova prečka 2:0”. :(

Сјајна игра, али судије мртве су нас покрале најгоре,... .и ОИ мафија са жребом... Чудесно смо трпали тројке допингованим црним мајмунима меричким... међутим увек неко трећи одлучи, судије турци џихадисти и панамци канибалци ... плаћени од нарко мафије, отимали крали прљаво као судије и за фк пеналтизан у суперлиги који је фаворизован, гуран, а у Европи га пуни свако.
Слично и леброн добија Јокића у фиба олимпијади, али у НБА где су фер судије Јокић гази леброна.

Пешић је требао Давидовца и Плавшића да уведе, па и пискавца аврама, и још неке да одморе мајстори Јокић, Мицић, Гудура, Добрић који је имао веома добру утакмицу 3/5 тројке, али неким форумским тровачима, мусташиппцима цијашима, смета само он јер ће од идуће сезоне у Звезди трпати њихов црни фрањизан. А судије лопови тек после мање криви, ни трагични примат маринковић, ни зли чамугизани нису криви неком тумбасу који није ни гледао прво полувреме вечерас, већ као овца бленуо како евро просечни Лугано **** умрли фк пакистан на јна, па онда стручно кмечи овде. А док губитничка злобна југословенска стока није почела да гледа пренос.. колективна звездашка јавност са својим победничким днк-ом допринела је убедљивом вођству Србије.

Пешић је најзад поставио добро игру, али као да је имао наредбу врха савеза кога води мајмун даниловић уз остојин државни јсдснс руменоглу пројекат, да мора да се саботирају Звездини играчи и у репрезентацију је позван њихов мајмунчина маринковић који ништа није погодио на турниру целом , нити га боли уво за репртзцију. А Калинић није позван.

Ужасан кривац поред маринковића и аврамке је и богдановић, који је изгубио кључну лопту и солирао читав меч, јер то је ккп школа, а није био одан духу раног детињства звездашких дана које му данас помаже да даје кошеве, као и Милутинов.

Надам се победи за бронзу..
А финалистима.. америчким горилама леброну, ембиду.. и фрањцуским лесору, нтклаини желим најгори крај.. да поломе ноге руке оба рамена.. као и судијама балијско панамским јбти кеве и све.

Poslednja izmena:
Sve super bilo prvo poluvreme sve bajno sve sjajno.Ali znao sam da ce ameri cvrsce igrati u 2 poluvremenu.Trice su sevale na sve strane ali utakmica se ne moze dobiti bez centra kostolomca koji treba da razgrne i ocisti reket.Oni su nas 2 poluvreme oterali na 12 metara od kosa sirovom snagom i guranjem.
Znao sam da ce James i Kari dati svoje ali podmuklo nas dobi Lembid centar.Ne mozes ga izgurati prilicno je onako smetao svuda.U 2 poluvremenu smo bili siroki u odbrani i po reketu su setali.
Ali u svakom slucaju odlicna takticka igra .Za pobede uvek fali par sitnica kao i u svakom sportu.
Ako imas sampion si.Kao npr Nole zadnji put protiv Alkaraza.Izjednacen mec ali u kljucnim momentima odigrao dobro.
Bekovi ovaj put odlicni.Jokic iako je dao 17 iimao 11 asista dobro je izguran iz reketa.Njima je cilj bio da on ne da 35.
Kao Kari.Nasi dali maximum i kapa dole.Sudije nisu svirale korake Lembidu svaki put kad krene u dribling a i drugim amerima.
Kumovali su 5/6 lopti koje su nam uzeli.
U istom napadu kada su nam dali 2 trice je prelomilo mec.Steta bas bili toliko blizu.
Zaboravih reci i jos par puta kada smo hteli praviti faule na sredini i napravili ih sudija iz Tuzle je pustao prednost kao u saobracaju kada te netko propusti.Vise puta se to desavalo.Verovatno mrzitelj Srba neki lik koji je nekada sudio Bih ligu ili iz neznanja ili namerno ko ce ga znati.Delovalo je da namerno pomazu amerima.Sistemski sve da ne daj boze ne izgube.Ko ce tu sramotu tolerisati.

Poslednja izmena:

Back