38imak
Elita
- Poruka
- 20.745
Vasa ocekivanja ?
Moja ocekivanja- jos mesec dana do pocetka NFL-a, pa vredi staviti koji evro na ta vasa amaterska takmicenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vasa ocekivanja ?
Sistem je napravljen da bi profesionalci koji zrtvuju svoje pare i karijere za ovu glupost od takmicenja, imali 2 utakmice manje da se povrede.Koja je logika da se ukrštamo sa Amerima pre finala ako smo bili u istoj grupi? Nakaradan sistem
Zbog para.Jokić i ja smo ljubitelji Amerike pre svega, a to što si ljubomoran nije naš problem.
Jel na temi piše sabor paša i proustaša?stavi ga na ignore...i mene je napao na isti način....čim se ne slažeš sa njime i av av sektom odmah nisi Srbin nego musliman ili Hrvat...lik treba da se leči...meni je na ignoreu od tad...nemam vremena da čitam retardirane postove
Ti si latentni komunista a Amerika je antikomunisticka drzava.Jokić i ja smo ljubitelji Amerike pre svega,
Desi bre Pančevac, ima li nekih vesti iz groba Josipa Broza?Ti si latentni komunista a Amerika je antikomunisticka drzava.

Bas suprotno,Amerika je komunisticka,trockisticka zemlja i zato takvi uspevaju u njojTi si latentni komunista a Amerika je antikomunisticka drzava.
Ne lupetaj.Bas suprotno,Amerika je komunisticka,trockisticka zemlja i zato takvi uspevaju u njoj

Zbog para je mogao i u Ujedinjene arapske emirate.Zbog para.
Samo on nije soroseva. On novac dobija za ono sto voli a ti za ono sto ti serviraju
Ne glupetatiZbog para je mogao i u Ujedinjene arapske emirate.
Ali ne.
Jokara VOLI bratsku Ameriku, kao i svaki pravi Srbin.
zato im je i poklonio pobeduZbog para je mogao i u Ujedinjene arapske emirate.
Ali ne.
Jokara VOLI bratsku Ameriku, kao i svaki pravi Srbin.