kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.111
Voleo bih nemačkuZa bronzu protiv Francuske jbg
Da im vratimo za prošlu god kada smo mi bili sa drugim timom i za malo izgubili
A oni sa crncima....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih nemačkuZa bronzu protiv Francuske jbg
Ne pomaze protiv steroidima nakljukanim amerima..
Само ћу да додам,
Помози Боже!
.
Čim je neko protiv aktuelnog režima ili Vučića, odmah nije Srbin?Ti si srbin koliko i kurti
Uvedeno od ovog takmičenja. Četvrt finale se znalo po plasmanu iz grupa i odmah napravljen zreb za polufinale pa ko skim upadne kao...Koja je logika da se ukrštamo sa Amerima pre finala ako smo bili u istoj grupi? Nakaradan sistem
NeČim je neko protiv aktuelnog režima ili Vučića, odmah nije Srbin?
Ahahahahahaha
Jokić i ja smo pravilno odabrali američku stranu.Ne
No onaj ko je uvek na strani srpskih dušmana. I uvjek naravno protiv rusije
Kada bih ja pravio kvotu bila bi 1,05:10.Kakve su kvote u kladionicama, zna li neko?

ti sa jokicem imas veze koliko i panda sa astrofizikomJokić i ja smo pravilno odabrali američku stranu.
On ne igra za Prdanovsk iz Petrograda, već je pare i slavu stekao u službi ujka Sema.
To što si ti omašio stranu nije moj i Jokićev problem.
koliko ja znam bosnjaci nemaju nikog u borbi za medalje , vec 30 godina pa ni u kosarciNemamo neke sanse, ali ćemo da gledamo i navijamo.
Gajba Jevera je već ohlađena, španski "jamon-seranno" iseckan i vakuumiran, kačkavalj na kockice da se bocka.

Znaci nemas za koga da navijas, zastavniče?koliko ja znam bosnjaci nemaju nikog u borbi za medalje , vec 30 godina pa ni u kosarci
a ni hrvati ne nastupaju u kosarci na oi ...

pivo retko pijem. ali posto su vrucine .... tad jedino ponekad i popijem pivo.Znaci nemas za koga da navijas, zastavniče?
Pa stvarno si tužan lik, poslaću ti gajbu dobrog piva, da probaš jednom u životu nešto lepo, dobro je za psihu, leči tu patološku mržnju
pivo retko pijem. ali posto su vrucine .... tad jedino ponekad i popijem pivo.
sta imas ?
nikad cuo jebat ga.Jever (ako volis svetlo)
Franziskaner (ako volis pesnicno)
Lefe Tripel (ako volis jaka belgijska piva)
stavi ga na ignore...i mene je napao na isti način....čim se ne slažeš sa njime i av av sektom odmah nisi Srbin nego musliman ili Hrvat...lik treba da se leči...meni je na ignoreu od tad...nemam vremena da čitam retardirane postoveČim je neko protiv aktuelnog režima ili Vučića, odmah nije Srbin?
Ahahahahahaha
Jokić i ja smo ljubitelji Amerike pre svega, a to što si ljubomoran nije naš problem.ti sa jokicem imas veze koliko i panda sa astrofizikom
Ne mogu kao moderator da stavim bilo koga na ignore....stavi ga na ignore...i mene je napao na isti način....čim se ne slažeš sa njime i av av sektom odmah nisi Srbin nego musliman ili Hrvat...lik treba da se leči...meni je na ignoreu od tad...nemam vremena da čitam retardirane postove