"Srbija rasprodaje zemlju hrvatima"

wsox

ne mecator se prodaje što je sada u vlasti tajkuna Šrota

bili sta firmi agrokor i delta da kupijo ali slovenački sindikat nije bio za to
pa ipak agrokor nema para da kupi 30 % mercatora

ali da sse vidi da u LJ vlada srbska mafija da je delta još u igri za centar stožice pa ako je kršila 30 termina za uložitev para.

što se tiče para, država srbija je dužna sloveniji 600 mil € sa zajednog fonda nekadanašnje juge
da ne govorimo šta se desilo slo firma u jugi

što se tiče LB vaši su otišli 3 puta na sud u strasbour pa 3 puta popušili
tako da mislim da vas država **** u mozrak za sev su pa krivi slovenci

Ma pusti sud,ja znam tko je krao,ako su posteni zasto su promjenili naziv.naivno!Nisu Slovenci krivi za sve ali za LJB jesu!!Kad ce slovenske banke na HR trziste?Kad vrate novce!!
A sta je sa omv-om?Koliko znam da agrokor nije ni podigao dokumentaciju za merkator! pa kako se moze i natjecati ?:cool:

moze biti

a sta ako ti hrvat ponudi **** evra da mu ...... ..........,

jel onda

Brate, ako ti hrvat nudi ****e za da mu ...... .........., onda ces da mu ..... ........... Hrvatu...

po mom misljenju uvek ima granica, zato je neko covek, a neko prostitutka, trebalo bi

pa to i je problem.

problem je u tome što su neki od vas zatucani i ne znaju da novac nema nacionalnost.

Kakve veze ima jel netko Hrvat ili crnac ako ti nudi dobre pare koje tebi trebaju da bi preživio.

Svi vi lako možete ovako pričati, ali da vam zagusti nestao bi taj vaš silni patriotizam.

Da ste zaista takve patriote kakve pričate onda bi se kao dobrovoljci išli boriti na Kosovo, a umjesto toga vi tragikomično razarate svoj grad pljačkate dućane, smišljate epove o NATO đavolu itd.

Na svu sreću zakoni ekonomije su iznad zakona primitivnog nacionalizma.

wosx

novac sa LB koristio je miloševič za rat na balkanu ->žbogar velposlanik slovenije

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042237400

a upitaj se pta je sa krediti koje imala je srbija i hr prije rata koje ni nikada odplatila?

što se tiče tvrtk sa juge, ipak ništa ne radi po zakonu
to je sve ti meni ja tebi ipak imamo srbina za gradonačelnika

da nečete krja godine vi platiit sloveniji
neke duge ili kredite ili fonde

stvarno mi je neverovatna doza te hrvatske ubedjenosti kako su oni fini i iispravni uvek i u svemu
to je toliko naivno da ne mogu da verujem kako oni samo to gutaju
pa znaju srpski privrednici iz iskustva da se onemogucavaju da kupuju po hrvatskoj bez obzira kakve ponude daju
mislim, nije ni cudo sto ste takvi kakvi ste s obzirom koliko vas truje vasa propaganda, ali ipak tolika kolicina naivnosti nalikuje pre malom detetu nego odraslom coveku

stvarno mi je neverovatna doza te hrvatske ubedjenosti kako su oni fini i iispravni uvek i u svemu
to je toliko naivno da ne mogu da verujem kako oni samo to gutaju
pa znaju srpski privrednici iz iskustva da se onemogucavaju da kupuju po hrvatskoj bez obzira kakve ponude daju
mislim, nije ni cudo sto ste takvi kakvi ste s obzirom koliko vas truje vasa propaganda, ali ipak tolika kolicina naivnosti nalikuje pre malom detetu nego odraslom coveku

http://urednik.slobodnadalmacija.hr...Type/ArticleView/articleId/48067/Default.aspx

http://www.nacional.hr/clanak/57590...uje-parcele-u-zagrebu-osijeku-splitu-i-rijeci

http://www.tportal.hr/biznis/gospod...-otvara-cetiri-soping-centra-u-Hrvatskoj.html

http://www.slobodnadalmacija.hr/Sce...Type/ArticleView/articleId/16349/Default.aspx

Ko ima love kupuje...

ima love u srbiji, veruj, ali nema bas puno mogucnosti
stite vi hrvatsku od srba dosta dobro, sto se ne moze reci za srbe u srbiji u odnosu na hrvate
nemam ja nista protiv da hrvati rade po srbiji, ali samo pod uslovom da isti tretman daju i srbima u hrvatskoj

Nije li na isti način Kosovo i Metohija pripalo Šiptarima.Kupovali su zemlju koje su se Srbi, izgleda , jedva čekali riješiti, i ko je kriv?

Ovo je netacno . To jest , samo je delimicno tacno . Siptaris su radili po tacno utvrdjenom planu , koji su jako davno napravili .

Prvo su birali najvidjenije domavcine , njih po dva tri , i od njih kupovali imanja , ne pitajuci za cenu . A kad jednom udju u srpsko selo , una tati nekoliko imanja doseli se ogroman broj Sipaca , i krece maltretiranje ostqalih . A ne treba zaboraviti , da su u ta vremena imali apsolutnu vlast na Kosovu i Metohiji . . Pa kad prebiju srpsko dete , ili siluju neku devojcicu , po pravilu su prolazili nekaznjeno .

Ovo je netacno . To jest , samo je delimicno tacno . Siptaris su radili po tacno utvrdjenom planu , koji su jako davno napravili .

Prvo su birali najvidjenije domavcine , njih po dva tri , i od njih kupovali imanja , ne pitajuci za cenu . A kad jednom udju u srpsko selo , una tati nekoliko imanja doseli se ogroman broj Sipaca , i krece maltretiranje ostqalih . A ne treba zaboraviti , da su u ta vremena imali apsolutnu vlast na Kosovu i Metohiji . . Pa kad prebiju srpsko dete , ili siluju neku devojcicu , po pravilu su prolazili nekaznjeno .

Da, a sad su na redu suptilnije, kulturnije metode.Nema silovanja, ali ima gomile para.Pa ti vidi....

opet gluposti..
namjerno ti to ili si doista glup?
dodi u RH, ponudi kunu (euro..svejedno..) vise za bilo sto i dobiti ces bez problema...
cinjenica je da srpski tajkuni (navikli na monopol) ne zele na trziste gdje je konkurencija velika (jer su kod kuce zasticeni kao beli medvjedi...a toga u HR nema, mislim monopola u toj mjeri)

Posto me vredjas jos sada cu da ti odgovorim i na dalje ti za mene ne postojis!
Ja od hrvatske vlasti ne mogu dobiti ni ono sto je moje,sto je ostalo kada me je ta ista vlast protjerala iz Dalmacije,a kamoli da ja nesto kupim!

Back