"Srbija rasprodaje zemlju hrvatima"

Mrzim ovo sto sada radim!!!

TUPSONE glupi,mozda je i ovo sa interneta!
Prije nego sto nesto napises razmisli,a u vezi ove nato klope(koja da ti kazem i nije bila tako losa,a bilo je par slepera) pitaj te tvoje hrabre branitelje iz Kruseva i Podgradine!
Ako ne znas gdje se to nalazi to ti je u blizini Obrovca.Pogledajte prilog 56462

Pogledajte prilog 56463

Jos nesto,tada nismo imali digitalne f.aparate pa smo koristili klasicne u koje je isao film kao sto je ovaj na slici.Eto ponesto si i naucio!!!

Smanji ribu!!! Znam gdje se nalazi Kruševo...

Igraš se sa šleperima ka sa igračkama.Vidiš meni je osobno draži bio SDU od Podravke.

Pitaj svoje hrabre borce šta su jeli na Tulovim gredama..

Ne vidim šta je smešno, Pici...
Ako si član neke od Udruga, a čini mi se da jesi, ne bi ti ovi predmeti trebali biti nepoznati;) mada ne vidim neku vezu sa temom ali ajd....

Hoćeš možda i moj JMBG???

Od svega što je "zarobio" naš hrabri krajiški junak je uslikao NATO SDU.....

Junačina još kaže da nije to ništa, jer eto bilo je naoružanja ali nije imao širokokutni objektiv...

1991. nije bilo ništa o čemu ovaj junačina priča.Poslije je bilo svega najviše iz bratske Rusije..

Rat 1991. nije bio približno isti 1993 i 1995...

Junačina još kaže da nije to ništa, jer eto bilo je naoružanja ali nije imao širokokutni objektiv...

1991. nije bilo ništa o čemu ovaj junačina priča.Poslije je bilo svega najviše iz bratske Rusije..

Baš me briga šta on priča, ja sam odreagovala na tvoje reči....A ti hoćeš da kažeš kako je devedset prve hrvatska vojska raspolagala samo onim što se zateklo u magacinima JNA:eek:
Ne znam, sećam se neke opreme za koju su ljudi govorili da "ne liči" na ono čime je raspolagala tadašnja JNA. Ili je moguće da ste se do osnivanja Zbora Narodne Garde snabdjeli na drugom mestu.....
Prosvetli nas koji živimo u zabludi....
A što se tiče ovog JMBG:dontunderstand: Ne znam koja reč te je u mom postu navela na takvu pomisao da me interesuje ko si i odakle si....Ako si bio bojovnik, pretpostavka je da si član neke udruge. Bila je to samo aluzija, ništa više, bez namere da se zadire u nečiju privatnost.....

pa to i je problem.

problem je u tome što su neki od vas zatucani i ne znaju da novac nema nacionalnost.

Kakve veze ima jel netko Hrvat ili crnac ako ti nudi dobre pare koje tebi trebaju da bi preživio.
Na svu sreću zakoni ekonomije su iznad zakona primitivnog nacionalizma.

Potpuno se slazem sa tim sto si napisao, al kako je moguce da vi u Hrvatskoj koji ste blize Eu jos niste shvatili sve te stvari?

E imam slika vasih djela,ali nisu prijatne za gledanje,ne vuci me za "film"
S`tobom zavrsio!!!

Danas sam procitao da su palestinci osudili na smrt jednog svog sunarodnika koji je prodao zemlju nekoj izraelskoj firmi.
Ne kazem da treba bas tako,ali oni su u sukobu vec 50-60 godina i ne zaboravljaju.
Ovi nas pobise i ocistise pre neku godinu i mi brzo zaboravismo,a ono iz drugog rata kao da se i nije desilo!?
Umjesto da smo jednom zauvijek zavrsili sa njima,nase vlasti(ili cije li su,sve se cesce pitam)hoce ponovo da nas "bratime".
Ukoliko se ovako nastavi vjerujem da ce nasa djeca imati problema sa njima.

znači...ne znam koliko je zemlje zaparloženo jer je niko ne obrađuje
i sad se pojavljuju kupci koji su voljni da to iskoriste, pa sad ti proizvodi sa te zemlje ostaju ovde ili ide u izvoz..kako okrenuo dobro srpskoj privredi
kao sa onim silnim rudama na Kosovu...niko nikad ništa nije iskopavao dok je bilo pod našom kontrolom...e sad da je naše sad bi to mi iskoristili i bili "Švica u malom"

Znate što ja mislim. Ja mislim da je Jugoslavije mogla biti danas svjetska velesila da je opstala.

Ali u onakvim uvjetima nikako nije mogla opstati. Tito, iako politički genije, napravio je katastrofalnu grešku kad je mislio da će nacionalno pitanje riješiti tako - što će ga začepiti u bocu. I onda je sve puknulo.

Ja osobno cijenim sve ljude, bez obzira na nacionalnost, a kako ide svjetska kriza , kako jačaju neke europske zemlje, ekonomska suradnja na Balkanu mora biti na razini.

Konkretno, vezi Kosova, moje mišljenje je da Kosova vama pripada po načelu državnog suvereniteta i da vam je nepravedno oduzeto. Činjenica što tamo živi ne znam koliko tisuća Albanaca ne mijenja činjenicu da je to srpski teritorij.

Ali sa druge strane, prostori na kojima su Srbi živjeli u Hrvatskoj su također suvereno područje Hrvatske i tu je nastao problem.

Priča se odigrala, glumci sišli sa pozornice i sad moramo surađivati na obostranu dobit. Ne vidim kuda će voditi silne priče o Jasenovcu, Kosovu itd. Treba biti realan i pogledati ono što je sada.

Ja mislim da naše firme vama mogu samo donijeti korist, niže cijene usluge i tako dalje, te zaposliti vaše ljude. A jednako tako ne sumnjam da će vaš kapital naći prostora na hrvatskom tržištu.

nisam reciomo znao da su Jaffa keksi srpski proizvod iz Subotice - obožavam te kekse. Primjera radi.

Samo netko je dobro rekao, mnogi kod vas se ne mogu ovdje suočiti sa njemačkom i ruskom konkurencijom koja je tu prisutna, a to već nije do nas nego do tržišta

Ma nije covece, postoji gomila primera da se NE DOZVOLJAVA srpskom kapitalu da kupi nesto u Hrvatskoj. Dakle ne da ne moze da se nosi sa konkurencijom nego mu se ne dozvoljava da kupuje. Sad, to sto vama hrvatima to ne govore to je druga stvar. U Hrvatskoj je stara praksa da se o hrvatima i njihovoj domovini prica sve najbolje, a krije i negora ono lose.

Ma nije covece, postoji gomila primera da se NE DOZVOLJAVA srpskom kapitalu da kupi nesto u Hrvatskoj. Dakle ne da ne moze da se nosi sa konkurencijom nego mu se ne dozvoljava da kupuje. Sad, to sto vama hrvatima to ne govore to je druga stvar. U Hrvatskoj je stara praksa da se o hrvatima i njihovoj domovini prica sve najbolje, a krije i negora ono lose.

pa daj konkretan primjer toga sto tvrdis...

Znate što ja mislim. Ja mislim da je Jugoslavije mogla biti danas svjetska velesila da je opstala.

Ali u onakvim uvjetima nikako nije mogla opstati. Tito, iako politički genije, napravio je katastrofalnu grešku kad je mislio da će nacionalno pitanje riješiti tako - što će ga začepiti u bocu. I onda je sve puknulo.

Ja osobno cijenim sve ljude, bez obzira na nacionalnost, a kako ide svjetska kriza , kako jačaju neke europske zemlje, ekonomska suradnja na Balkanu mora biti na razini.

Konkretno, vezi Kosova, moje mišljenje je da Kosova vama pripada po načelu državnog suvereniteta i da vam je nepravedno oduzeto. Činjenica što tamo živi ne znam koliko tisuća Albanaca ne mijenja činjenicu da je to srpski teritorij.

Ali sa druge strane, prostori na kojima su Srbi živjeli u Hrvatskoj su također suvereno područje Hrvatske i tu je nastao problem.

Priča se odigrala, glumci sišli sa pozornice i sad moramo surađivati na obostranu dobit. Ne vidim kuda će voditi silne priče o Jasenovcu, Kosovu itd. Treba biti realan i pogledati ono što je sada.

Ja mislim da naše firme vama mogu samo donijeti korist, niže cijene usluge i tako dalje, te zaposliti vaše ljude. A jednako tako ne sumnjam da će vaš kapital naći prostora na hrvatskom tržištu.

nisam reciomo znao da su Jaffa keksi srpski proizvod iz Subotice - obožavam te kekse. Primjera radi.

Samo netko je dobro rekao, mnogi kod vas se ne mogu ovdje suočiti sa njemačkom i ruskom konkurencijom koja je tu prisutna, a to već nije do nas nego do tržišta

Da,vase firme mogu doprineti nama,a nase vama i ne mogu.A da,da pa kod vas su svi zaposleni pa vam ne treba kapitala sa strane.
I ti zaista mislis da vasi proizvodi mogu (za razliku od nasih) konkurisati njemackim,ruskim i ostalim!?
Vasi glumci su jos uvijek na pozornici,a onaj genije Tito je bio genije,ali za vas!
Ja stvarno ne znam u kom svijetu ti zivis i da li ti ovo ozbiljno!!??

Da,vase firme mogu doprineti nama,a nase vama i ne mogu.A da,da pa kod vas su svi zaposleni pa vam ne treba kapitala sa strane.
I ti zaista mislis da vasi proizvodi mogu (za razliku od nasih) konkurisati njemackim,ruskim i ostalim!?
Vasi glumci su jos uvijek na pozornici,a onaj genije Tito je bio genije,ali za vas!
Ja stvarno ne znam u kom svijetu ti zivis i da li ti ovo ozbiljno!!??

hrv. i srp. firme bi mogle biti opet kompatibilne...
u RH je nezaposlenost negdje oko 8% s tim da u pojedinim bransama moramo uvoziti radnu snagu...
Hrvatska (kao vjerujem i srbija ) ima dosta proizvoda koji su itekako konkurentni na evropskom i svjetskom trzistu (o ruskom da i ne govorimo) Saplitsko brodografiliste npr. gradi najsavremenije brod (za putnike i vozila) na svijetu sa visokom tehnologijom za francuze, zatim Rade Koncar, pa Konstrukt, pa firme za projekciju i izradu tunela, ovoga puta necu ni da spominjem Podravku i Vegetu...ali da to jos uvijek nije dovoljno, to je jasno

ali i neprihvatljive uvijete koje su postavili uz ponudu...:)
neznam tocno o cemu se radi, ali netko to ovdje sigurno zna
pa ako ne znas tacno o cemu se radi, kako znas da su uslovi bili neprihvatljivi?
ja koliko znam u srbiji ima 180 hrvatskih firmi, a u hrvtaskoj svega 6 srpskih
prica o tome kako smo mi u svemu nekonkurentni ba snije ubedljiva
zar ste vi konkurentni nemcima, rusima i ko zna kome u srbiji?

hrv. i srp. firme bi mogle biti opet kompatibilne...
u RH je nezaposlenost negdje oko 8% s tim da u pojedinim bransama moramo uvoziti radnu snagu...
Hrvatska (kao vjerujem i srbija ) ima dosta proizvoda koji su itekako konkurentni na evropskom i svjetskom trzistu (o ruskom da i ne govorimo) Saplitsko brodografiliste npr. gradi najsavremenije brod (za putnike i vozila) na svijetu sa visokom tehnologijom za francuze, zatim Rade Koncar, pa Konstrukt, pa firme za projekciju i izradu tunela, ovoga puta necu ni da spominjem Podravku i Vegetu...ali da to jos uvijek nije dovoljno, to je jasno

Jesi li ti stvarno ozbiljan!!!

Nesto se pitam kuda prodaja nase zemlje i imovine hrvatima ide.
Da li znate da u Srbiji ima oko 500 000 ljudi sa hrvatskim drzavljanstvom(vecim djelom izbjeglice)Veci dio tih ljudi zivi u Vojvodini,a i jedan dio vojvodjana,starosedeoca je takodje dobio hrvatske papire sa mjestom prebivalista u Srbiji.
sta mislite da li hrvati mogu jednog dana i iz toga da imaju uslovno receno koristi jer imaju pola miliona drzavljana u Srbiji?

Nesto se pitam kuda prodaja nase zemlje i imovine hrvatima ide.
Da li znate da u Srbiji ima oko 500 000 ljudi sa hrvatskim drzavljanstvom(vecim djelom izbjeglice)Veci dio tih ljudi zivi u Vojvodini,a i jedan dio vojvodjana,starosedeoca je takodje dobio hrvatske papire sa mjestom prebivalista u Srbiji.
sta mislite da li hrvati mogu jednog dana i iz toga da imaju uslovno receno koristi jer imaju pola miliona drzavljana u Srbiji?

Naravno, ako tih pola miliona zatraži pripojenje 'matičnoj' državi!?:D

Evo sta se desava kada se firma proda hrvatima,Firma iz Apatina(krizevacki trzni centar) je od pocetka godine od 50-ak zaposlenih otpustila 17 radnika.U toj firmi je skoro polovina zaposlenih hrvatske nacionalnosti,ali gle cuda otpustenih 17 su Srbi.
Ne mogu da vjerujem da su bas toliko losiji radnici od ovih drugih?

Srbija rasprodaje zemlju hrvatima i slovencima,nase vlasti se maksimalno ugradjuju u te nazovi tendere,pored zemlje odlaze i fabrike.
Da li je moguce da nema drugih zainteresovanih ili jednostavno nemaju sanse zbog jakog hrvatskog lobija u nasoj vladi!?
Kuda ce nas to odvesti?

pa garantovano iza hrvatskih kupaca stoji hrvatska drzava !!!!
ono sto nisu mogli dobiti vojnicki dobice kupovinom !!!!! i ko moze da im ista prebaci,nisu oni krivi,vec nase prodane duse koje ne vide dalje od nosa.....ovo malo integriteta sto ostade u srbiji kupice katastarski strane banke i to po aktiviranju hipoteka prodati ko zna kome,lopuze nase koje ce za dobre pare prodati bilo kome,lopuze komsiske koje podrzavaju njihove vlade....i ode srbija na dobos....ono sto se decenijama radilo na KOSOVU SAD SE RADI PO CELOJ SRBIJI.....I ONDA TI BAGRA POLITICARSKA KAZE KAKO SU ONI >>>ODGOVORNA VLAST >>>> MAJKO MOJA STA BI BILO DA SU NEODGOVORNI ????

Back