Srbija pozvala svoje građane da ne putuju u Hrvatsku

A kakve su oznake imali avioni RSK i RS? Usput, nije taj jedini koji to tvrdi i svjedoči, više je tih svjedoka, i sve vaši. Dakle, mi ne tvrdimo ništa, jednostavno prenosimo vaše vlastite tvrdnje.
Što se tiče laganja, referirao sam se naravno na Dobricu. Evo da ga i quotam:

Okej. Referiraš da su tvrdnje bivšeg oficira RSK Miroslava Bjegovića (Srbina) istinite, dok u sledećoj rečenici citiraš Dobricu Ćosića gde se tvrdi da su svi Srbi lažovi.

Izaberi jedno :lol:

Čemu ovolika selektivnost kada je (ne)istina u pitanju?

Tvoja logika je da su svi Srbi lažovi, ali ovaj koji tvrdi da su Srbi raketirali sami sebe, govori istinu jer ide u prilog tvom narativu.

Dakle, ti se i sam pozivaš na tvrdnje jednog lažova. :lol:

Poslednja izmena:
Okej. Referiraš da su tvrdnje bivšeg oficira RSK Miroslava Bjegovića (Srbina) istinite, dok u sledećoj rečenici citiraš Dobricu Ćosića gde se tvrdi da su svi Srbi lažovi.

Izaberi jedno :lol:
Osim Bjegovića isto pričaju i Lazarević, Sekulić i Paić.

Što je tu istina a što laž, osobno, boli me briga, nisu moja posla. Ono što pouzdano znam je da su hrvatski migovi djelovali po vojnim ciljevima. Znam i da ih je istraživao Hag i da nije našao elemente zločina.

Osim Bjegovića isto pričaju i Lazarević, Sekulić i Paić.

Što je tu istina a što laž, osobno, boli me briga, nisu moja posla. Ono što pouzdano znam je da su hrvatski migovi djelovali po vojnim ciljevima. Znam i da ih je istraživao Hag i da nije našao elemente zločina.
Ček malo. Jesu li Srbi raketirali sami sebe ili su hrvatski MiG-ovi 21 delovali po vojnim ciljevima, odnosno Kub sistemima koji su se nalazili u izbegličkim kolonama?

Ček malo. Jesu li Srbi raketirali sami sebe ili su hrvatski MiG-ovi 21 delovali po vojnim ciljevima, odnosno Kub sistemima koji su se nalazili u izbegličkim kolonama?
Ne znam i iskreno me nije briga. Hrvatski avioni jesu gađali vojne ciljeve. Jesu li civili poginuli kao kolateralne žrtve, ili ih je kasnije gađala neka od srpskih frakcija, tako svejedno. Na tebi je da se odlučiš što je tu istina. S vaše strane dolaze različite verzije i disonantni tonovi, ne s naše.

Pogledajte prilog 1763491
17-GODIŠNJI turist iz Hrvatske ostao je bez dresa splitskog Hajduka nakon što ga je u centru Trebinja u Republici Srpskoj verbalno i fizički napao muškarac, potvrdila je Policijska uprava Trebinje za lokalni portal Stolac.co.

Incident se dogodio u subotu oko podneva. Muškarac inicijala O. B. iz Trebinja prišao je 17-godišnjaku i pokidao mu dres koji je potom bacio u kantu za smeće.

Stolac.co piše kako svjedoci navode da se 17-godišnjak mirno šetao gradom bez ikakvih verbalnih provokacija. Policija je identificirala napadača i izdala mu prekršajni nalog.

Incident se dogodio u blizini znaka koji upozorava na videonadzor na ulazu u Stari grad. Napad su zabilježile nadzorne kamere.
Znaci,Srbi mogu u Hrvatsku u dresu Zvezde,ako mirno setaju gradom?

Na tebi je da se odlučiš što je tu istina.
Nije na meni ništa da odlučujem, već da ukažem na to da je raketiranje izbegličke kolone na Petrovačkoj cesti ratni zločin.

Kažeš:
S vaše strane dolaze različite verzije i disonantni tonovi, ne s naše.
Ti i tvoj sunarodnik ne možete da se dogovorite oko toga čija je verzija o Petrovačkoj cesti istinita.
Ta šizofrena cepanja očigledno dolaze sa vaše strane.

Kada sam ti tražio fotografije, video zapise i linkove, ti si se pozivao na link koji je postavio @Zagor92
Stavio ti je Zagor link.
Što znači da si se pozivao na njegov link sa fejsbuka kao validan dokaz.

Ne znam i iskreno me nije briga. Hrvatski avioni jesu gađali vojne ciljeve. Jesu li civili poginuli kao kolateralne žrtve, ili ih je kasnije gađala neka od srpskih frakcija, tako svejedno.
Ako te nije briga kao što kažeš, onda ne lupetaj svašta i drži se NATO-vskog narativa da su nastradali srpski civili "kolateralna šteta".

Poslednja izmena:
Nije na meni ništa da odlučujem, već da ukažem na to da je raketiranje izbegličke kolone na Petrovačkoj cesti ratni zločin.

Kažeš:

Ti i tvoj sunarodnik ne možete da se dogovorite oko toga čija je verzija o Petrovačkoj cesti istinita.
Ta šizofrena cepanja očigledno dolaze sa vaše strane

Kada sam ti tražio fotografije, video zapise i linkove, ti si se pozivao na link koji je postavio @Zagor92

Što znači da si se pozivao na njegov link sa fejsbuka kao validan dokaz.

Ako te nije briga kao što kažeš, onda ne lupetaj svašta i drži se NATO-vskog narativa da su nastradali srpski civili "kolateralna šteta".
Ukazuj ti na što hoćeš, činjenica je da je slučaj istraživao Haški sud, neovisna strana, i da nije našao nikakve elemente zločina. Ako ti i dalje inzistiraš da je to zločin, moraš to nečim podkrijepiti, teret dokaza je na tebi.

Kakve dokaze? Kako slike spaljenih kamiona dokazuju da ih je spalio hrvatski a ne srpski avion? To nije nikakav dokaz.
Meni ta priča o Petrovačkoj cesti uopće nije jasna i ne mogu nikako iz informacija donijeti konkretan stav ili mišljenje. Trebalo bi biti jasno čiji su zrakoplovi letjeli u to vrijeme na tom prostoru. Nije to potraga za Bigfootom pa da se ne mogu iskristalizirati činjenice o tome što se tu dogodilo.

Kakve dokaze? Kako slike spaljenih kamiona dokazuju da ih je spalio hrvatski a ne srpski avion? To nije nikakav dokaz.
Ti prvo ne možeš da se dogovoriš sam sa sobom da li su kolonu raketirali hrvatski piloti koji su međ tolike stojadinke i traktore uočili vojnu tehniku ili su srpski piloti sami raketiral svoje sunarodnike. Spaljeni civilni kamioni i automobili se nisu zapalili i eksplodirali sami od sebe. Sve upućuje na to da su krvožedni hrvatski piloti stisnuli dugme na upravljačkim palicama Migova i sasuli kišu projektila na civile.

Ti prvo ne možeš da se dogovoriš sam sa sobom da li su kolonu raketirali hrvatski piloti koji su međ tolike stojadinke i traktore uočili vojnu tehniku ili su srpski piloti sami raketiral svoje sunarodnike. Spaljeni civilni kamioni i automobili se nisu zapalili i eksplodirali sami od sebe. Sve upućuje na to da su krvožedni hrvatski piloti stisnuli dugme na upravljačkim palicama Migova i sasuli kišu projektila na civile.
Sve upućuje na to da je pomahnitali Ratko Mladić naredio da se raketira vlastiti narod samo da bi se nekako za to optužilo Hrvatsku vojsku i tako zaustavilo njihov napredak. I što ćemo sad?

Back