- Poruka
- 2.224
Da tako dižete tri prsta, ne bi bilo problema, ali to ti i ovako već dobro znaš, trolu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da tako dižete tri prsta, ne bi bilo problema, ali to ti i ovako već dobro znaš, trolu
Nema nigde tog transkripta ni na Google-u, ni na Youtube-uImaš transkript svjedočenja Slobodana Lazarevića pred sudom u Hagu pa traži.
To mogu dizati jedino u crkvi za vrijeme bogoslužja, ne i na košarkaškom terenu.Da tako dižete tri prsta, ne bi bilo problema, ali to ti i ovako već dobro znaš, trolu![]()
Možeš li pogledati ovaj video, gdje su i ove slike koje si ti postavio ovdje na temi?Nema nigde tog transkripta ni na Google-u, ni na Youtube-u
Pogledajte prilog 1763300
Pogledajte prilog 1763301
Svi transkripti su ti dostupni na stranicama haškog suda za bivšu jugoslaviju, traži. Dao ti je kolega link na intervju s Miroslavom Bjegovićem koji na spomen hrvatskih pilota kaže ne, ne, ne, ne, ne ...pogledaj.Nema nigde tog transkripta ni na Google-u, ni na Youtube-u
Možeš li pogledati ovaj video, gdje su i ove slike koje si ti postavio ovdje na temi?
https://www.facebook.com/maxportal....lice-raketirao-je-avion-jna/1115308639020419/
Molim te mi reci, hoće li i tvoj komentar kao i prvi komentar na videu biti da je čovjek Ustaša samo zato što je rekao istinu?
Dosta ljudi, nazalostKo se uošte obazire na baljezgarije naše vlasti?![]()
A da odemo još malo ranije, kako je počelo
Naročito ovih "patriota" koji vise i rade po zemljama NATO koji je direktno napao Srbiju...Dosta ljudi, nazalost
E sad ne mogu nista da kazem jer sam i ja tamoNaročito ovih "patriota" koji vise i rade po zemljama NATO koji je direktno napao Srbiju...![]()
RV i PVO JNA je prestala da postoji 1992. Nikakvih petokraka nije bilo na srpskim avionima 1995.Možeš li pogledati ovaj video, gdje su i ove slike koje si ti postavio ovdje na temi?
https://www.facebook.com/maxportal....lice-raketirao-je-avion-jna/1115308639020419/
Molim te mi reci, hoće li i tvoj komentar kao i prvi komentar na videu biti da je čovjek Ustaša samo zato što je rekao istinu?
Ma žvala.vko ide i grli se sa Klintonom, na prst u anus je sa Šrederom, Tonijem Blerom..., poklanja Generalštab Amerima, a 'vamo drami "čuvajte se zlih Hrvata".E sad ne mogu nista da kazem jer sam i ja tamo![]()
Bilo je na šlemovima neoguljenihRV i PVO JNA je prestala da postoji 1992. Nikakvih petokraka nije bilo na srpskim avionima 1995.
Pogledajte prilog 1763304
Pogledajte prilog 1763305
Nisi se udostojio da pošalješ jedan jedini link, prilog, video zapis ili sliku da potvrdiš svoje tvrdnje, a lupaš da smo mi Srbi kompulzivni lažovi.A je nas usrano povijest spojila. Mi Hrvati imamo opsesivno kompulzivnu potrebu da sve evidentiramo u triplikatu i sa pečatom, žigom i markicom, a Srbi opsesivno kompulzivno lažu i izmišljaju.
Zato sto ste malo divlji. Kao sto vest govori, ne samo prema Srbima nego prema svima.ODLUKA Srbije da svojim građanima preporuči da početkom kolovoza ne putuju u Hrvatsku vođena je "unutarnjopolitičkim motivima" Beograda, priopćilo je danas Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Hrvatske (MVEP).
Ministarstvo vanjskih poslova Srbije jučer je preporučilo državljanima da se "od 1. do 10. augusta 2025. suzdrže od putovanja u Republiku Hrvatsku". Ako se u tom razdoblju ipak nađu u Hrvatskoj, ministarstvo im preporučuje da "izbjegavaju skupove i druga javna okupljanja koja nose rizik od incidentnih situacija".
Detaljniji razlozi ove preporuke se u priopćenju srbijanskog ministarstva ne navode, ali se mogu dovesti u vezu s manifestacijama kojima će u Hrvatskoj u tom razdoblju biti obilježena obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja.
https://n1info.ba/regija/srbija-pozvala-svoje-gradjane-da-ne-putuju-u-hrvatsku/
Da li se to odnosi i na Srbe iz Srbije koji rade u Hrvatskoj cca njih oko 40.000?
Gde imuni, kad pola miliona hrvata dođe na Tompsona.,ali ljudi tamo bolje žive, ne krade se tako javno kao kod nas. Skoro su nekog ministra optužili za nelegalnu gradnju, bivši predsednik im u zatvoru zbog malverzacije. Kod nas takvi slučajevi ne postoje. Zakon ne važi za bogate i lopove političare, koji upravo i idu na kartu nacionalne netrpeljivosti, kako bi mogli da nastave sa svojim bogaćenjem.A to samo kod Srba pali,ostali su imuni na to?
To mogu dizati jedino u crkvi za vrijeme bogoslužja, ne i na košarkaškom terenu.
nije valjda da si naseo ?ODLUKA Srbije da svojim građanima preporuči da početkom kolovoza ne putuju u Hrvatsku vođena je "unutarnjopolitičkim motivima" Beograda, priopćilo je danas Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Hrvatske (MVEP).
Ministarstvo vanjskih poslova Srbije jučer je preporučilo državljanima da se "od 1. do 10. augusta 2025. suzdrže od putovanja u Republiku Hrvatsku". Ako se u tom razdoblju ipak nađu u Hrvatskoj, ministarstvo im preporučuje da "izbjegavaju skupove i druga javna okupljanja koja nose rizik od incidentnih situacija".
Detaljniji razlozi ove preporuke se u priopćenju srbijanskog ministarstva ne navode, ali se mogu dovesti u vezu s manifestacijama kojima će u Hrvatskoj u tom razdoblju biti obilježena obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja.
https://n1info.ba/regija/srbija-pozvala-svoje-gradjane-da-ne-putuju-u-hrvatsku/
Da li se to odnosi i na Srbe iz Srbije koji rade u Hrvatskoj cca njih oko 40.000?