SerbiaUnited:
i jezik, obicaji koji su se ocuvali od vremena kada su sloveni imali tzv "pagansku" religiju.
(grci i italijani SU PONOSNI NA STARE RELIGIJE. What about us?...
IMA 1000 STVARI KOJE OVDE NE VALJAJU. ALI PROGLEDAJ KROZ PRSTE IPAK JE OVO TVOJA ZEMLJA.
SA DRUGE STRANE
I VI CINITE OVU ZEMLJU. URADITE NESTO BOLJE ZA NJU. NA PRAVITE KONSTANTNO LOSH MARKETING.
...
P.S.
NIJE OTVORENO RAZMISLJANJE SAMO PO SVAKU CENU PRIHVATITI NESTO STO IGLEDA LEPO I PRIVLACNO. I MENI JE NAJLASKE DA KAZEM>
FUCKN RED STAR, IMAM ARSENAL PA CU DA NAVIJAM ZA NJEGA.
TREBA RAZMISLJATI MALO "NAPRED".
UVEK DAJEM PRIMER HRVATA.
LJUDI SE HVATAJU ZA SVAKU SLAMKU.
gledao sam neku emisiju o emigrantima koji su pobegli u argentinu. postoji jedan grad na severu u kome zivi dosta hrvata, cak i u procentima Nezanemarljivo.
odmah drz ne daj hrvatska vlada pokrenula inicijativu da se u tom gradu (siromasan kraj) uredi trg u fazonu: spomenik nekog hrvata, sahovnica naravno, hrvatske zastave itd. itd.
DA POSTOJI NAROD KOJI SE ZOVE LUZICKI HRVATI ONI BI OD TOGA NAPRAVILI LOM.
A EVO CROWa i SILENTBOBa koji negiraju svaku vezu sa tom grupom Zapadnih Slovena.
OSTAJE SAMO JEDAN SAVET>
NADJITE SVOJE MESTO U KOORDINATNOM SISTEMU KONFUZIJE!
pomeni tu pagansku ovim tvojim "open mind" patrioJtama iz dss-a i srs-a na forumu, ajde molim te
da, moja je i bash zbog toga NEMA GLEDANJA KROZ PRSTE! zelim da bude najbolja i radim na tome! al dzabe kad je onih koji zadnju zemlju u evropi vec prave na savrshenu!!!
a ni po chemu nije!!!!! mozesh ti da verujesh u to da tvoje mantranje deluje i da se srbija popravlja time shto ti izmishljash savrsheno stanje u njoj, dzaba brate. dok ne pochnemo da se ponashamo ko normalni ljudi, svesni svojih prava i obaveza, ono shto ti pominjesh i deluje tako smeshno kad ti kazesh

, dogod ne budemo nacije ostvarenih pojedinaca koji nemaju potrebe da se identifikuju sa nechim da bi postojali,
kojima je normalna stvar da imaju svoje mishljenje, a ne da chekaju stranachku hroniku da vide kako treba da razmishljaju, do tad ce da budemo to shto jesmo. ne ono shto ti prichash da jesmo, vec ono shto zaista jesmo!
losh marketing... ja i bob smo losh marketing ove zemlje?????
losh marketing je velja i izginuli turci na njegovom putu debljine 1.5 cm
losh marketing je 2 puta putarine na 300 km
losh marketing je chuvanje osudjenog za najvece zlochine, kao i stvaranje heroja od istog
losh marketing je kad prvog demokratski izabranog premijera zveknu neki krimosi
a politichki protivnici se vesele danima zajedno sa istim kriminalcima... malo kasnije prave i heroje od istih... a na kraju plachu na slobinoj sahrani
losh marketing su navijachi koji demoliraju svaki aerodrom koji posete...
losh marketing su smeshni ljudi u kukuljicama u sred chachka

losh marketing su smeshni pavijani koji upadaju na tribinu da biju babu i 2 starca jer drze tribinu protiv fashizma...
losh marketing je otimanje privatne svojine stranim gradjanima, kao u sluchaju ICNa...
losh marketing je shto je divcu preceno likvidacijom ako reshi neshto da kupi u LEGIJALISTICHKOJ privatizaciji...
josh milion primera losheg marketinga u svetu, a ni nismo ni ja ni bob.
mene i njega niko ne vidi u svetu,
ni jedan jedini chovek! vide vashe pulene, i imaju izrazito negativno mishljenje o pojmu srbin!
sad cesh ti da kazesh da je ceo svet glup i nije bitan, naravno, al marketing nisam pominjo ja vec ti!
jaka stvar shto u vecinski hrvatskom mestu ima spomenik nekom hrvatu i na nekoj zgradi stoji hrvatska zastava... imash zilion takvih, srpskih, u SAD-u. shta to dokazuje???
za fudbal...

neki tim se voli ili ne
ja ne vidim granice koje vi vidite, smeshne su mi!
volim CELTIC, ne volim zvezdu... u chemu je tu problem.
ti si kupio shal manchestera godinama pre zvezdinog, dok si bio u engleskoj fazi...
i shta to dokazuje??? apsolutno nishta!
sad kao svi mi volimo zvezdu
al prosechno 150 gledaoca na tribinama
mi je volimo... a ona nijedno prolece ne docheka u drugoj evropskoj ligi...
mi je volimo... a piksi mlati vece pare na razni dilovi, vishe i od dzajica!
zvezdi ce da bude bolje kad se profesionalni timovi pochnu tako i ponashati.
kad budu imali vlasnika kom ce to da bude biznis!
da tezi ligi shampiona jer mu se isplati svaki bod vishe nego celo ovo smeshno prvenstvo,
a ne da najboljeg fudbalera u zemlji prodaje najjadnim shpanskom timu za vishe nego smeshne pare
uostalom... i ovde sam ja manjina, oooooooogromna! ne navijam ni za zvezdu ni za partizan. navijao sam za zeleznik, drago mi je kad jedan ili drugi radnichki neshto naprave zbog lokalpatriotizma

... vas, grobara i delija ima 3 miliona, nas ovakvih, da nismo ni jedno ni drugo, ne verujem da ima ni 3000. vas je 1000 puta vishe!
pa shto onda ne blistaju kad vas 3 miliona "GLEDATE NAPRED"
nemoj tolku moc nama greshnima da dajesh...

smeshno je!
isti odnos je i za politiku
ja liberal, blago levo nastrojen, internacionalista.
vi konzervativci, desnichari, nacionalisti, antglobalisti iliti shto voja zove "domacini tradicionalisti"

vas je bar 10 puta vishe! jel vam mi kvarimo zemlju???
koj smo mi faktor?