Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisali bi po FSB Telegram grupama, a neko bi se zaposlio i u Sputnjiku.Evo razmišljam i ne mogu da smislim
Šta bi radila Ana Brnabić da nije na vlasti?
Šta bi radila Maja Gojković da nije na vlasti?
Šta bi radio Siniša mali da nije na vlasti?
Šta bi radio Goran Vesić da nije na vlasti?
Šta bi radio Vučić da nije na vlasti?
Drugim recima nema pravih Srba vise, vrlo retko.Nema ih puno, bar ja razlikujem one koji samo prividno nesto kritikuju , ali nisu protiv vlasti i one koji bi mozda nesto sistemski da se promeni...obicno najveci deo samo zeli da se promeni kurta i murta, tj sve bi oprostili dozivotno za jednu gajbicu od 30 kvm na zlatiboru...sto je jeftinije nego ista u bg.
Ne znam ja ko su pravi Srbi....mogu da pricam Srbi koji su ziveli do 1975 Srbi koji su ziveli 1990, a posle toga imas pregazenu Srbiju izbeglicama i to je neko novo doba....i imas Srbija danas....Drugim recima nema pravih Srba vise, vrlo retko.
To nisu Srbi, to su sve dodjosi.Srbi ne postuju osnovne ljudske vrednosti , vreme ljudi , trud ljudi , slabost ljudi , zelju da pomognu kod ljudi , nego lupetaju o drustvenom postovanju i licemerju i pristojnosti....
Skoro svi srbi se odricu svega normalnog u sebi i prihvataju opste i javno nenormalno i trude se da se saviju i naguze tom javnom..
Sedeo je na hoklici ali ne džabe, uspeo je da firmi američkog predsednika pokloni lokaciju u Kneza Miloša, koju je bombardivao jedan od njegovih prethodnika.
Imaš aviokompaniju sa 19 aviona, jednu od većih biznis flota u ovom delu Evrope i zatvoriš je posle 20 godina bez obrazloženja?činjenica je da su ti avioni prizemljeni, saznaćemo i zbog čega
Pa to je problem već 10 godinaСве више и више лекари, медицинске сестре напуштају Србију.
kakav je bio angazman u KrusevcuNe znam ja ko su pravi Srbi....mogu da pricam Srbi koji su ziveli do 1975 Srbi koji su ziveli 1990, a posle toga imas pregazenu Srbiju izbeglicama i to je neko novo doba....i imas Srbija danas....
Znam i Srbe izmedju dva rata u gradovima i na selu....
Ne znam tacno na sta se odnosi rec pravi Srbi....
Jesu li ovo novi Srbi...
Ja sam svo vreme radio sa realnim ljudima....ljudima u realu..
I kao dete sam radio sa realnim ljudima...
Moji roditelji jednu pricu i shvatanje imaju , a ja imam pet grupa ljudi koje vidim...
Njihove procene bezvredne, nerealne, glupave....moje nezrele, tacne, precizne, prilagodjene mom uzrastu, interne, samo za mene dok toliko ne predju granicu da se umesam i onda sve malo upristojim....ali se zakacim sa roditeljima...
Srbi ne postuju osnovne ljudske vrednosti , vreme ljudi , trud ljudi , slabost ljudi , zelju da pomognu kod ljudi , nego lupetaju o drustvenom postovanju i licemerju i pristojnosti....
Skoro svi srbi se odricu svega normalnog u sebi i prihvataju opste i javno nenormalno i trude se da se saviju i naguze tom javnom..
Eto nekad se setim kako je isao razvoj mojeg tumacenja od kako sam bio klinac i tih 5 vrsta ljudi pa kasnije kad sam bio brucos i procena u tom periodu , pa kad sam bio direktor firme od 400 zaposlenih kad sam imao 27 godina..
Nema propusta ni u tom klinackom od 14 godina i to je biser...jasno precizno bez komplikacija...ni u tom mladalackom, jasno precizno nadahnuto emotivno i ljubavno , ali opet bez greske, mozda par greskica u smislu koliko zenama nije bitno da prodaju obraz zbog jedne ili dve cokolade na pijaci...To je bilo malo iznenadjenje ali kasnije se uklopilo sa tim sponzorushkim manirom koji se neguje kod zena u Srbiji od 1980...
Ali procena i uopste sagledavanje drustva i ljudi je degradirala kod ljudi , sad je na nizem nivou , manje raspoznaju razlike nego ikad...