"Srbija napreduje kao munja" Vučić saopštio veliku vest - U 2021. rast BDP veći od sedam odsto

N1 ekskluzivno: Ko je organizovao i dovozio ljude iz Male Krsne za Beograd​

Zašto se, uoči izbora, ljudi iz Male Krsne organizovano dovode u Beograd?
N1: Ko ih je organizovao?
Čovek: Neka ženska iz Smedereva.
N1: Ženska iz Smedereva?
Ko je ženska iz Smedereva koja je popisivala meštane Male Krsne? Ko su vozači skupocenih automobila koji su dovozili ljude u Beograd?
„Jesam toliko lep da me snimaš“, upitao je našeg reportera jedan od njih.
Večeras u Dnevniku N1 nastavak ekskluzivne priče „Mala Krsna – velika seoba“.
https://n1info.rs/vesti/n1-ekskluzivno-ko-je-organizovao-i-dovozio-ljude-iz-male-krsne-za-beograd/

GINns5gXsAApln0

GIS-q0fWgAAh1f0

Боле не браним Куртија само плјујем по накарадном закону !
Колико знам дуг је због струје !
Зашто се не исклјучује струја одма при дугу од рецимо 20.000 ?
Него намерно ово раде и праве како би одузели стан !

Dok najbolji fudbaler u novijoj istoriji Srbije, šutira penal na prepunom stadionu u Pambukvici, skromna Suzy u kežual varijanti, šeta Fendi tašnu iz fundusa od tričavih 3100 e.
Je'te narode pečenje, da se ne 'ladi.
e zahebi te sljokice, jel znas bre koliko je 48 milijardi? milijardera
"Da li iko misli o gladnima u ovoj zemlji? Ne može Zlatno doba da bude privilegija malog broja stanovnika. Forbs je nedavno objavio, da u Srbiji ima 48 mlijardera u dolarima i 33.000 milionera u dolarima. Odakle 40 i nešto milijardera u ovom periodu od 2012.?"
Petar Peca Popović
odakle te pare ako ne iz kredita?
uzmes 20 milijardi za ekspo, potrosis 10, a 10 po milijarda 10-orici milijardera
ali to je tek trebalo da se desi, a ne da vec jeste
daj nam odakle je ova info, forbes? mozda lazu, samo mi miskovioc izlazi oko 1 milijarde - hvala pok. slobi, a ostali 47, koji su?
mislim velike su to pare a da si "zaradio" za vreme jednog rezima, morao si da pocnes bar za vreme slobe kao miskovic, ili karic, ...

a ovaj sajt mi ne radi

48 BILLIONAIRES FROM SERBIA AMONG THE 100 ...

https://realestate-magazin.rs/index...ng-the-100-richest-people-in-the-region/84501

Poslednja izmena:
Odakle 40 i nešto milijardera u ovom periodu od 2012.?"
znaci 8 njih je za vreme slobe jos pocelo da pravi svoje milijarde, a ovih 40 su morali da se okoriste kreditima koje ce svi srbi da vracaju, a koje je uzeo sns i mozda srbiji ostavio delic kroz razne projekte
ovo mi je isto neverovatno, da samo ugalj na kosovu toliko vredi, da ga toliko ima
za priznanje kosova neko je isto morao da se bukvalno obogati primajuci mito, kao fol pritiskaju nejakog aljeka, a u stvari su ga napunili sa parama i sada traze da izvrsi plan predaje, da "izda" ili da vrati pare - zato ga i ne napadaju da je diktator i da je pokrao izbore, opizicija je kao fol sisala vesla, gleda da se ogrebe za beograd

Миша Ђурковић: Постаје ли Београд куплерај?

Удружени генијалци поново су спремни на групни секс за Београд. Овог пута очекују да макро по препоруци ОДХИР-а промени презервативе и употреби оне мекше. У суштини, пристају на сваку трудноћу која носи део колача од метроа, Експо-а, Београда на води до сајма и Панчевачког моста, коцки и коцкица, градског јавног саобраћаја и свих осталих слаткиша које би оскаровци да љубоморно сачувају за себе.

Poslednja izmena:
:fdlan::bljuc:

GIUvQtFWUAAoQwp

Vučićevo obraćanje naciji sinoć:
1. Oni mene nazivaju p*derom...
2. Pambukovica, meni su seljaci preči od kriminalaca sa Zapada
3. Neće meni naređivati niko, Srbija je samostalna
4. Opozicija i holidej, Miloš Francuz i Proglas
5. Biće haos u svetu, rekao sam vam pre dve godine
6. Expo, najveće plate
7. Ponosan sam, srećan i zadovoljan
:fdlan::bljak:

Ово гоувно лоповско прогласило да ће поновљени Бг-избори се одрже 2.Јуна:

"Svi izbori će biti u zakonskom i ustavnom roku. Najkasniji datum za raspisivanje izbora je 3.april. I to mora da raspiše predsednik Skupštine, koji do tada mora biti izabran. Izbori od 28. aprila do 2. juna. Beogradski izbori će biti 2. juna. Svi ljudi sa kojima sam se konsultovao iz vladajuće većine su za to da izbori budu 28. aprila, a razume se svi drugi lokalni izbori da budu u ustavnim i zakonskim rokovima", rekao je Vučić.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2024&mm=03&dd=10&nav_category=11&nav_id=2494445

Куповина времена...
јер ЗНА ДА ЋЕ ДА ИЗГУБИ БГ...
а у међувремену,овај "Технички Одбор" на челу са Шапићем може ради шта год пожели-да уништи спорна Документа,Уговоре која доказују Пљачку и Корупцију..
да испегла све незаконито,да поткупљује сведоке,да тражи "Већину"...
ФУЈ!

Back