Srbija nabavila kineski PVO sistem

Bolje da povećaju plate i standard ljudi nego što ulažu u odbranu i vojsku, ne možemo se odbraniti ni od albanije da nas napadne, sravniće nas sa zemljom bilo koja država.

Дефетизам до корица.
Овакве би у рату стрељали, колико знам. Додуше, у прошлим временима.

Ваљда имаш мобилни, што то ниси сликао да нам документујеш? Поготово оно "U mnogim kasarnama", могао си бар да их наведеш како би многи могли да те потврде и похвале.
А где је Војвода Војо био када је та "лаж" објављена први пут? Је ли то било на некој његовој конференцији за штампу из Хага?
Bukvalno sam ti naveo. A vi radikali ni jedan isečeni T55 niste pokazali ali lažete godinama. Skokni do Smederevske Palanke tamo se bukvalno vidi sa ulice, Trz Čačka, Pirota, Smedereva pa da vidiš sta je stare tehnike za koju izmisljate da je pretopljena. Još lažete da je to urađeno u Smederevskoj železari koja uopšte ne topi tu vrstu visokolegiranog čelika za tenkove. Da, to je laž Voje i centralne otadžbine uprave Smrdljive Radikalne Stranke. Evo u Valjevu u kasarni tenkovi T55 stoje dvadeset godina i više na jednom mestu zarasli u travu. U Trz Čačak imaš bukvalno M84 tenkove koji su za rashod i ne miču sa mesta. Samo dzabe da se priča sa pristalicama prekodrinskog crvenog vojvode udbinog četnika.

sopstvenu vojsku nemaš još od vremena kad su crvene ustaše streljale đenerala Dražu Mihailovića
I od ranije kada je Aleksandar I primio sve Austro-ugarske oficire u službu i dao im po čin više i kad je garantovao penzije za starešine dvojne monarhije. A ovo danas nije vojska nego Ćacilend gde je prosečna starost vojnika oko 43-44 godina.

I od ranije kada je Aleksandar I primio sve Austro-ugarske oficire u službu i dao im po čin više i kad je garantovao penzije za starešine dvojne monarhije. A ovo danas nije vojska nego Ćacilend gde je prosečna starost vojnika oko 43-44 godina.

sve vi znate , a kad ste vi sledbenici doglavnika dinka gruhonjica vlasali Srbijom, nije se kupovalo nista od modernog naoruzanja, unistavali ste i ono malo sto smo imali topljenjem tenkova i prodavanjem sistema Strela 2M

uhLjebljenje za potomke primalaca titovih boračkih peMzija.

to koliko je sposobna i čemu služi videli smo .

užasava me pomisao da su spremni ponoviti zadatke svojih deka i ponovo čupati brkove domaćinima po kućama.

sve vi znate , a kad ste vi sledbenici doglavnika dinka gruhonjica vlasali Srbijom, nije se kupovalo nista od modernog naoruzanja, unistavali ste i ono malo sto smo imali topljenjem tenkova i prodavanjem sistema Strela 2M
Ne laprdaj. Taj Dinko je prekodrinac iz Banja Luke i vodi isto poreklo kao i tvoj Aca Bosanac, Šeselj i ostali radikalski smradovi. Ni jedan tenk nije pretopljen i ne lupetaj. Šermani i T34 su otišli u staro gvozdje jer sa time ne ratuje niko ni u africi i jer to ne može da se održava jer se ne proizvodi od Drugog svetskog rata. I da, Srbija nema vojsku od kada su prekodrinci i komunisti primljeni u istu. Znači od 1918 to je samo sluzba za zaposljavanje podobnih i nista više. Tebe ćemo nazad za Bosnu zajedno sa Acom, Dinkom i Vojom da tamo širiš radikalski smrad. Komunisto prekodinski i botino naprednjacka.

Poslednja izmena:
Bukvalno sam ti naveo. A vi radikali ni jedan isečeni T55 niste pokazali ali lažete godinama. Skokni do Smederevske Palanke tamo se bukvalno vidi sa ulice, Trz Čačka, Pirota, Smedereva pa da vidiš sta je stare tehnike za koju izmisljate da je pretopljena. Još lažete da je to urađeno u Smederevskoj železari koja uopšte ne topi tu vrstu visokolegiranog čelika za tenkove. Da, to je laž Voje i centralne otadžbine uprave Smrdljive Radikalne Stranke. Evo u Valjevu u kasarni tenkovi T55 stoje dvadeset godina i više na jednom mestu zarasli u travu. U Trz Čačak imaš bukvalno M84 tenkove koji su za rashod i ne miču sa mesta. Samo dzabe da se priča sa pristalicama prekodrinskog crvenog vojvode udbinog četnika.

Ја те крстим а ти...

Стани иза својих речи а не да ме шаљеш по Србији, тамо, вамо, да ја твоје тврдње документујем.
И не рече где је Војвода Војо био кад је ово објављено по први пут.

Иначе, бех у Паланци пре неки дан. Сликах се поред Војводе Синђелића али не видех тенАк који се "bukvalno vidi sa ulice". Можда сам слеп или сам намерно окретао главу на другу страну, да не видим?

uhLjebljenje za potomke primalaca titovih boračkih peMzija.

to koliko je sposobna i čemu služi videli smo .

užasava me pomisao da su spremni ponoviti zadatke svojih deka i ponovo čupati brkove domaćinima po kućama.
Cela Banija, Lika i ostali pripizdinci ti i danas čine taj kadar. Kadar od Austrijskih čuvara i titovih partizana a oni je nazivaju Vojska Srbije. Čemu služi ta vojska jesmo videli jer su bili dobri samo da žrtvuju mladiće na odsluženju i rezervu dok su oni jurili kancelarije po komandama u Beogradu i stan od države.

Ја те крстим а ти...

Стани иза својих речи а не да ме шаљеш по Србији, тамо, вамо, да ја твоје тврдње документујем.
И не рече где је Војвода Војо био кад је ово објављено по први пут.

Иначе, бех у Паланци пре неки дан. Сликах се поред Војводе Синђелића али не видех тенАк који се "bukvalno vidi sa ulice". Можда сам слеп или сам намерно окретао главу на другу страну, да не видим?
Bukvalno sa ulice. Tenkovi, artiljerija, stari PVO trocevci sve se vidi. Kasarna sa desne strane kad predješ prugu a sa leve preko puta tehnike koliko hoćeš. T55 su ispod nadstresnica, Smederevo kasarna puna Pragi na primer koje su povučene iz upotrebe. Ja sam za razliku od tebe ušao u svaku kasarnu i video. Evo javi se ti meni u pp pa te ja o mom trošku provozam da vidiš. T55 tenkove smo 2017 godine nekih 150 komada prodali Pakistanu. Za vreme ove vlasti. Evo da.te pitam kako ako vi svi radikali tvrdite da su pretopljeni? Evo ja tebe krstim ali ti si nekrst radukalni. Da, Voja je to plasirao jer taj isti je vodio i stranku iz Haga ako nisi znao i ne znam kako se to ne sećaš. Kaži mi ko je i gde i kako i kojom metodom pretopio visokolegirani čelik sa T55 tenka?

Ko je istopio T55 tenkove da vas pitam još jednom? Što bre lažete ?

Prilozi

• Screenshot_20250820_083943_Chrome.jpg
    Screenshot_20250820_083943_Chrome.jpg
    79 KB · Pregleda: 7
  • Screenshot_20250820_083830_Chrome.jpg
    Screenshot_20250820_083830_Chrome.jpg
    104,1 KB · Pregleda: 6
Bukvalno sa ulice. Tenkovi, artiljerija, stari PVO trocevci sve se vidi. Kasarna sa desne strane kad predješ prugu a sa leve preko puta tehnike koliko hoćeš. T55 su ispod nadstresnica, Smederevo kasarna puna Pragi na primer koje su povučene iz upotrebe. Ja sam za razliku od tebe ušao u svaku kasarnu i video. Evo javi se ti meni u pp pa te ja o mom trošku provozam da vidiš. T55 tenkove smo 2017 godine nekih 150 komada prodali Pakistanu. Za vreme ove vlasti. Evo da.te pitam kako ako vi svi radikali tvrdite da su pretopljeni? Evo ja tebe krstim ali ti si nekrst radukalni. Da, Voja je to plasirao jer taj isti je vodio i stranku iz Haga ako nisi znao i ne znam kako se to ne sećaš. Kaži mi ko je i gde i kako i kojom metodom pretopio visokolegirani čelik sa T55 tenka?

Лупетање. Нити си потрефио годину нити број тенкова.

"Povodom informacija u javnosti o navodnoj prodaji 282 tenka Islamskoj Republici Pakistan, o čemu je, prema tekstu lista „Blic“ dogovor postignut na Sajmu naoružanja i vojne opreme „Partner 2015“, Ministarstvo odbrane saopštava da navedena prodaja nije bila na dnevnom redu razgovora dve delegacije koji su vođeni za vreme održavanja sajma."

Само још да додам како држава, која је наводно купила те тенкове, има атомску бомбу.

prvi si ga cacko

on sebe moze zove kako god hoce, a ti ne

Значи да ја тебе не смем звати капетаном а смем најгорим шљамом?
Ја га похвалио како је паметан а ти то сматраш чачкање? Он мене најгорим речником и то је по теби допуштено?

Неки нови критеријуми, мени непознати.

Лупетање. Нити си потрефио годину нити број тенкова.

"Povodom informacija u javnosti o navodnoj prodaji 282 tenka Islamskoj Republici Pakistan, o čemu je, prema tekstu lista „Blic“ dogovor postignut na Sajmu naoružanja i vojne opreme „Partner 2015“, Ministarstvo odbrane saopštava da navedena prodaja nije bila na dnevnom redu razgovora dve delegacije koji su vođeni za vreme održavanja sajma."

Само још да додам како држава, која је наводно купила те тенкове, има атомску бомбу.
Da. 2017 je posao završen prodajom oko 150 tenkova T55 iz naše rezerve naoružanja. Više puta sam bio prisutan kad su strane delegacije dolazile da razgledaju te T55 tenkove. Taj Pakistan kupuje svuda i sve. Nove tenkove bukvalno nemaš na tržištu. Pošiljke su išle po stotinak komada.

Prilozi

• Screenshot_20250820_085241_Chrome.jpg
    Screenshot_20250820_085241_Chrome.jpg
    65,6 KB · Pregleda: 5
  • Screenshot_20250820_085204_Chrome.jpg
    Screenshot_20250820_085204_Chrome.jpg
    92,9 KB · Pregleda: 5
nešto što KP Kine ne može da ti isključi putem wifi
tacno

kao mala zemlja, slobodarskog duha (neracunam titoisticki anti srpski sitem od 1945) i sa problemima koje imamo mi definitivno nemamo nikakvu ptorebu sto se tice protiv vazdusne odbrane za avionima. medjutim kupovali smo kante , rafale zastarele, za 300 mil evra. francuska je trebala da h se resi pa nasla ''budale'' nek oce reci...
ne, nasla je one koji ce recimo od tih 300 mil uzeti 100 mil sebi a francuz ce biti prezadvoljan sa 200 mil po komadu s obzirom da bi ih bacio ...

u nasem malom vazdusnom prostoru moderni avioni tesko se i okrenu ako cemo iskreno. drugo, s obzirom na nase prboleme (kosovo i nato) ti rafali u eventualnom sukobu i ne bi bilo od koristi jer se ne mogu kroistiti protiv nato...

dakle, nama je potrebna dobra protiv vazdusna odbrana. ne trebaju nam ni balisticke rakete jer nismo narod koji ima to u sebi, napadacko, vec smo oni koje zanima samo nasa teritorija

samim tim jasno je da je neophodan jak PVO sistem.
kombinacije sa kineskom tehnikom meni ne ulivjau poverenje, ma kako neko govorio o tome...

pitanje je a sta bi to nama kinezi dali ? jednsotavno nisam poverljiva po tom pitanju.

zato bih se sarusima na tom pitnaju trudio da nabavimo s 400 i sve sisteme koji su dovoljni da recimo i u slucjau napada nato avijacije, u prvom naletu kada krenu kao nekada sa 150 aviona mi im porokamo bar petinu...

30 avioncica kada im padne, da vidimo kad ce i sa koliko uzleteti drugi put ...

Sto se tice lopovskog sistema siguran sam da je i u ovoj prici prenaduvana cena i da je sve deo pravdanja ugradnje svog procenta od strane koruptivne vlasti...

kada sns nesto hvali videli smo kako zavrsi...

Back