Srbija nabavila kineski PVO sistem

Значи да ја тебе не смем звати капетаном а смем најгорим шљамом?
Ја га похвалио како је паметан а ти то сматраш чачкање? Он мене најгорим речником и то је по теби допуштено?

Неки нови критеријуми, мени непознати.
ti ga ''pohvalio'' ?

pa dobro...

ima nezgodan nik, nije isto kapetan i boodala

znas kako narod kaze - ''ja sebe mogu zvati kako hocu i reci sta god hocu, ali ti ne mozes''

sve vi znate , a kad ste vi sledbenici doglavnika dinka gruhonjica vlasali Srbijom, nije se kupovalo nista od modernog naoruzanja, unistavali ste i ono malo sto smo imali topljenjem tenkova i prodavanjem sistema Strela 2M
Ne može tenkovski oklop da se istopi u visokoj peći. Sa druge strane, ogromna većina T-55 je prodata, tako da te bajke možeš da pričaš tvojim ćacijima.

Moderni Miraži a zadnji proizveden prije 40 godina.
Čuvena bosanska i albanska avijacija u nedoumici kako sada letjeti nad Srbijom.
Rusima uništeni S400 i S500, Iranu njihovi najmoderniji sustavi u nekoliko dana bez da su oborili jedan izraelsku avion. Kineske kopije tih sustava će kao bolje proći?
Kme kme :D

Oriks vizuelno na aparatima

Screenshot_20250820_085736_com.android.chrome_edit_5788205387853756.jpg

Screenshot_20250819_123301_com.android.chrome_edit_5765887399935807.jpg

А где ћемо тебе? У ћенифу, можда?
Ja sam svoj na svome i nemam pogano poreklo bečkih komnjusara i komunista. Niste uspeli 100 godina da vladate i spavate mirno a tek nećete u budućnosti. Svi dobijate po traktor i brm, brm da se pravite pametni tamo odakle ste došli. Meni možete samo da pljunete pod prozor i nista više udbaši i radikali prekodrinski.

Da. 2017 je posao završen prodajom oko 150 tenkova T55 iz naše rezerve naoružanja. Više puta sam bio prisutan kad su strane delegacije dolazile da razgledaju te T55 tenkove. Taj Pakistan kupuje svuda i sve. Nove tenkove bukvalno nemaš na tržištu. Pošiljke su išle po stotinak komada.

Да, да... Том тенку је требало три године да стигне из Србије у Пакистан. И он је сликан у јату од 150, или можда 282, нисам сигуран, па је после слика преправљана да се само он види јер је он најважнији. Остали нису битни.

Попишманили се Пакистанци од одустајања.

nije problem prodati staro problem je sto vi niste kupovali nista novo a imali ste ogroman vojni budzet

Svakako je t55 outdated
Zanimljivo. Svojevremeno si pisao kako su T-55 super ruski tenkovi i kako rokaju u Siriji, a sad su outdated. Jesu, kao i svi M84 koje imamo i T72 koje smo dobili od Rusije. Reaktivni oklop odavno ne znači ništa, a svi ruski tenkovi su mrtvački kovčezi za posadu, za razliku od zapadnih.
Da, sad se pare iz budžeta bacaju na Rafale koji nam ne trebaju ni za krivi qwrtz.

Zanimljivo. Svojevremeno si pisao kako su T-55 super ruski tenkovi i kako rokaju u Siriji, a sad su outdated. Jesu, kao i svi M84 koje imamo i T72 koje smo dobili od Rusije. Reaktivni oklop odavno ne znači ništa, a svi ruski tenkovi su mrtvački kovčezi za posadu, za razliku od zapadnih.
Da, sad se pare iz budžeta bacaju na Rafale koji nam ne trebaju ni za krivi qwrtz.
dronovi ih ucinili prevazidjenim

kolega izvini ali postoje strucnija lica u drzavi i od tebe i od mene koji su zaduzeni da ocene dal nam treba ovakav PVO

I oni su ocenili da treba
Naravno da "stručna lica" koja su zaposlena u vojsci vazda smatraju da treba da se kupuje više vojne opreme.

Isto kao što stručna lica u gradskoj čistoći smatraju da nam treba više metli.

Jedino što su metle korisnije i jeftinije od bacanja para na oružje koje nam ič ne treba.

Naravno da "stručna lica" koja su zaposlena u vojsci vazda smatraju da treba da se kupuje više vojne opreme.

Jedino što su metle korisnije i jeftinije od bacanja para na oružje koje nam ič ne treba.

kukali smo i kleli milosevica sto nije 90tih nabavio S300 pa nas je NATO napao i okupirao

Evo Vucic nabavio jos nesto mnogo bolje

Najbolji kineski PVO sistem koji se izuzetno pokazao pre 2 meseca u ratu Pakistana i Indije obarajuci vise indijskih najmodernijih aviona zapadne proizvodnje

Na ovome svaka mu cast

Da je Sutanovac ovo kupio ili Tadic isto bi ih pohvalio zbog toga!

kukali smo i kleli milosevica sto nije 90tih nabavio S300 pa nas je NATO napao i okupirao

Evo Vucic nabavio jos nesto mnogo bolje

Na ovome svaka mu cast

Da je Sutanovac ovo kupio ili Tadic isto bi ih pohvalio zbog toga!
Jugoslavija se raspala i to je završena stvar, nikada se više neće ništa raspadati jer nema više kud da se raspadne osim da Zemun traži nezavisnost. A to može da reši i policija, za to ne treba vojska.

A mi smo sa svih strana okruženi NATO državama, što znači da smo sigurni. Nemamo granicu sa Rusima pa da možemo da opravdamo kupovinu oružja.

Zaboravljaš reći da naš vojni stručni kadar sa svojim znanjem i diplomama ne bi mogao na zapadu ni metlu da nosi.

Back