Srbija Kraljevina

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Srbiju nema druge opcije, pokusalo se sve sta je god moglo, od komunizma, socijalizma, samoupravljanja, jednopartijskog, visepartijskog sistema, diktature, kapitalizma (bez kapitala-sic) ...... i nista CORAK SINE opsta i totalna propast .... dekintirani svi. Ostaje jos jedna stvar koja Srbiji nudi spas a to je Kraljevina Svi protivnici ove ideje treba da se uzmu u pamet i da podrze ovu ideju

Naprotiv,Srbiji ne treba vodja Srbiji treba uredjena i jaka drzava.

Heroj makar kakav je ipak heroj za razliku od pobegulje i dezertera koji je sprasio iz zemlje sa sve zlatnim polugama.

Зато је и овај изданак Карађорђевића, вечити приправник за краља Југославије, з л а т а н! Просто бљешти а још кад' заурла, страх да те ухвати!

Србија краљевина је плусквамперфекат-давно прошло време!
Југославија беше поносна на монархију док се не умешаше четници равногорци. Отада Југословени, наравно и Србија, не само што не бејаху поносни већ због заслуга у Ослободилачком рату 1941-45г., протераше монархију и успоставише нормално државно уређење-Републику.
А ови што чекају и очекују монархију су згубиданчићи и појма немају шта чекају и зашто чекају?

Sada je pravi momenat da se ustolici NJKV Aleksandar Karadjordjevic II, izgleda da je javno mnjenje konacno prihvatilo ideju Srbija Kraljevina, u svetlu povratka kuci Kneza Pavla, knjeginje Olge i sina Nikole Karadjordjevica.

Mozda nadam se da Krunski Savet ima strategiju, premda ja licno mislim da je vec mozda i prekasno .... Imao sam cast da docekam Kralja licno u Surcinu kada je prvi put dosao u zemlju. Nezaboravan dozivljaj.
Predpostavljam da imaju strategiju, ali svakako su potrebne pripreme, koje nikako ne bi smele biti brzoplete...
Osvrnuo sam se na stanje u zemlji, trenutno smo u "akciji", u sistemu nekih promena koje če tek da se iskristališu krajem ove, ili početkom iduče godine...
Verujem, to i jeste doživljaj. :)
Ja nisam imao tu čast, ali sam imao čast da lično upoznam Princa Tomislava Karađorđevica kada je prvi put dolazio u Srbiju. Neka mu je večna slava, večni pokoj i mir.

Predpostavljam da imaju strategiju, ali svakako su potrebne pripreme, koje nikako ne bi smele biti brzoplete...
Osvrnuo sam se na stanje u zemlji, trenutno smo u "akciji", u sistemu nekih promena koje če tek da se iskristališu krajem ove, ili početkom iduče godine...
Verujem, to i jeste doživljaj. :)
Ja nisam imao tu čast, ali sam imao čast da lično upoznam Princa Tomislava Karađorđevica kada je prvi put dolazio u Srbiju. Neka mu je večna slava, večni pokoj i mir.

Nikako brzoplete jel' je komunjarska opozicija i te kako ziva i nastojace da spreci neminovno. Secam se da ga tadasnji srpski Predsednik, ne mogu da se setim kako se zvao ....Slobodan Milosevic cini mi se, nije uopste docekao i potpuno ga je ignorisao. Makar ni u kurtoaznu posetu ga nije primio.

Nikako brzoplete jel' je komunjarska opozicija i te kako ziva i nastojace da spreci neminovno. Secam se da ga tadasnji srpski Predsednik, ne mogu da se setim kako se zvao ....Slobodan Milosevic cini mi se, nije uopste docekao i potpuno ga je ignorisao. Makar ni u kurtoaznu posetu ga nije primio.
Da, svako če biti oprezni, nadam se...
Ne bih zamerio Miloševiću ništa, ipak je omogučio mnogo toga što se tiće naših Monarha i Monarhista, a posebno bih i zahvalio na tome što je poslao dobro obezbeđenje kada je bilo potrebno. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back