Srbija Kraljevina

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А те идеје живе где?
Tamo gde zive sve ideje na ovom svetu- u ljudskim umovima.

А исправност тих идеја се утврђује где и како?
Svugde gde se o njima razumno raspravlja. Kako? Ispravnim argumentima.

За разлику од либерализма, марксизам је кохерентна, обједињена филозофија.
Liberalizam je vrlo koherentna filosofija, dok marksizam uopste nije filosofija, tako da je ova recenica potpuna nebuloza.

Дакле, чак ни најистакнутији либералистички мислиоци
Hajneman niti je liberalisticki mislilac, niti je istaknut, potpuno je nepoznat lik.

Poslednja izmena:
Треба имати мало поштења ,а не користити сваку ствар која ти падне ппод руку за подгревање мржње.Део једног народа који је избегао пред пред цвеном пошашћу је нашао своје место у Србији,као што су нашли толики Руси.И ако је Краљ Александар омогућио да тај свет има свој храм како би могао да потражи и духовно ,а не само физичко спасење,онда је то за похвалу,а не за јефтину пропаганду.У таквом понашању Краља Александра и омогућавању налажења спаса и места новог почетка за оне који су се склањали од бољшевика и лежи та тако страсна мржња домаћих комуниста.Треба мало да се постидиш.
Evo kakve je sektaške zgrade zidao taj mason Aleksandar i odvraćao Srbe od Svetosavlja!

budvanskaulicabudistickte9.jpg

Ma da, nema potrebe da postoje Srbi, i Srbska Nacija...
Mada tvoji nastoje iz sve snage da to sprovedu, zadnjih godina, snosiče teške posledice....
Моји? Немам ја везе са друго-србијашима.
Они су прво били монархисти и православци, а онда су постали јевропски буљолизи.
Али су остали, најважније анти-комунисти.

odelo-si-promenio.jpg

odelo-si-promenio.jpg

Моји? Немам ја везе са друго-србијашима.
Они су прво били монархисти и православци, а онда су постали јевропски буљолизи.
Али су остали, најважније анти-комунисти.

Ma nisam mislio baš bukvalno lično tvoji, razumeš... :)
Ne pripadam tim grupacijama na koje misliš i koje prikazuješ. Ima ih raznih, a sve su to deca *********... :)

PS
Znam ja dobro da ima i bilo je poštenog Naroda koji su bili Komunisti, svaka čast.

Poslednja izmena:
А ти људски умови расту у башти као цветови,зар не?
Tamo gde zive sve ideje na ovom svetu- u ljudskim umovima.

Svugde gde se o njima razumno raspravlja. Kako? Ispravnim argumentima.

Liberalizam je vrlo koherentna filosofija, dok marksizam uopste nije filosofija, tako da je ova recenica potpuna nebuloza.

Hajneman niti je liberalisticki mislilac, niti je istaknut, potpuno je nepoznat lik.

Треба имати мало поштења ,а не користити сваку ствар која ти падне ппод руку за подгревање мржње.Део једног народа који је избегао пред пред цвеном пошашћу је нашао своје место у Србији,као што су нашли толики Руси.И ако је Краљ Александар омогућио да тај свет има свој храм како би могао да потражи и духовно ,а не само физичко спасење,онда је то за похвалу,а не за јефтину пропаганду.У таквом понашању Краља Александра и омогућавању налажења спаса и места новог почетка за оне који су се склањали од бољшевика и лежи та тако страсна мржња домаћих комуниста.Треба мало да се постидиш.

Nije nikakvo podgrevanje mržnje već ti ne razumeš.

Da, oni što su stali uz naciste protiv komunističke pošasti.

Калмици су се склањали од бољшевика и прешли десетине хиљада километара док их Краљевина Југославије није примила и омогућила им да се овде скрасе.То,као и њихов храм нема никакве везе ни са каквим нацистима,а по најмање има везе са ставом против Краљевине као облика државног уређења.
Nije nikakvo podgrevanje mržnje već ti ne razumeš.

Da, oni što su stali uz naciste protiv komunističke pošasti.

Калмици су се склањали од бољшевика и прешли десетине хиљада километара док их Краљевина Југославије није примила и омогућила им да се овде скрасе.То,као и њихов храм нема никакве везе ни са каквим нацистима,а по најмање има везе са ставом против Краљевине као облика државног уређења.

Ne mislim na Kalkmike, znaš i sam na koga sam mislio.
Nema veze.

Kalmici su bili običan, nedužan svet, koji je po pravilu kolateralna šteta ratova, posebno građanskih, bratoubilačkih ratova, naravno da je plemenito što im je pružio utočište.
Kako mogu i malopre da pozdravljam potez a da ga povezujem sa nacistima? Misli malo.

Добро,очигледно се нисмо добро разумели,али какве све то везе има са питањем Републике или Монархије као уређења државе,или расправом о смислености и оправданости постављања тог питања?
Ne mislim na Kalkmike, znaš i sam na koga sam mislio.
Nema veze.

Kalmici su bili običan, nedužan svet, koji je po pravilu kolateralna šteta ratova, posebno građanskih, bratoubilačkih ratova, naravno da je plemenito što im je pružio utočište.
Kako mogu i malopre da pozdravljam potez a da ga povezujem sa nacistima? Misli malo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back