- Poruka
- 18.455
Ovo što radiš nije ti baš primereno....Sad si se nalupetao![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo što radiš nije ti baš primereno....Sad si se nalupetao![]()
Ovo što radiš nije ti baš primereno....![]()
Требали су још ситније да разбију, да се житo потпуно очисти од кукоља.
![]()
Tamo gde zive sve ideje na ovom svetu- u ljudskim umovima.А те идеје живе где?
Svugde gde se o njima razumno raspravlja. Kako? Ispravnim argumentima.А исправност тих идеја се утврђује где и како?
Liberalizam je vrlo koherentna filosofija, dok marksizam uopste nije filosofija, tako da je ova recenica potpuna nebuloza.За разлику од либерализма, марксизам је кохерентна, обједињена филозофија.
Hajneman niti je liberalisticki mislilac, niti je istaknut, potpuno je nepoznat lik.Дакле, чак ни најистакнутији либералистички мислиоци
Isekao si post ili ....?
Isekao si post ili ....?
Ne, mislio sam da češ razumeti.![]()
Mislio sam na to da to nije baš pohvalno za tebe.
Driblaš. Time vređaš inteligenciju i instituciju.
Evo kakve je sektaške zgrade zidao taj mason Aleksandar i odvraćao Srbe od Svetosavlja!
![]()
Моји? Немам ја везе са друго-србијашима.Ma da, nema potrebe da postoje Srbi, i Srbska Nacija...
Mada tvoji nastoje iz sve snage da to sprovedu, zadnjih godina, snosiče teške posledice....
Sam si kriv, upadaš u zamku koju si sam postavio.
Моји? Немам ја везе са друго-србијашима.
Они су прво били монархисти и православци, а онда су постали јевропски буљолизи.
Али су остали, најважније анти-комунисти.
Hehe,
priznaj sebi da si ovaj put izgubio nokautom u prvoj rundi.![]()
HvalaSad već glumiš budalu, ne priliči ti.
Tamo gde zive sve ideje na ovom svetu- u ljudskim umovima.
Svugde gde se o njima razumno raspravlja. Kako? Ispravnim argumentima.
Liberalizam je vrlo koherentna filosofija, dok marksizam uopste nije filosofija, tako da je ova recenica potpuna nebuloza.
Hajneman niti je liberalisticki mislilac, niti je istaknut, potpuno je nepoznat lik.
Треба имати мало поштења ,а не користити сваку ствар која ти падне ппод руку за подгревање мржње.Део једног народа који је избегао пред пред цвеном пошашћу је нашао своје место у Србији,као што су нашли толики Руси.И ако је Краљ Александар омогућио да тај свет има свој храм како би могао да потражи и духовно ,а не само физичко спасење,онда је то за похвалу,а не за јефтину пропаганду.У таквом понашању Краља Александра и омогућавању налажења спаса и места новог почетка за оне који су се склањали од бољшевика и лежи та тако страсна мржња домаћих комуниста.Треба мало да се постидиш.
Ti nemaš Oca, dedu, prandedu, čukun dedu i sve ostale u nizu po lozi? Oni nisu bili ženjeni iz drugih Familija, gde takođe postoji loza?Postojanje i mogucnosti ljuskog uma su nezavisni od pripadnosti od nekoj rasi, nekom narodu ili naciji.
I ljudi se prepoznaju po ljudskosti, a ljudskost se prepoznaje po pripadnosti i poštovanju prema pripadnosti.Svi imamo ocu, dedu i ostale pretke. Potpuno je nebitno ko kojoj rasi, narodu ili naciji pripada, svi smo ljudi.
Nije nikakvo podgrevanje mržnje već ti ne razumeš.
Da, oni što su stali uz naciste protiv komunističke pošasti.
Калмици су се склањали од бољшевика и прешли десетине хиљада километара док их Краљевина Југославије није примила и омогућила им да се овде скрасе.То,као и њихов храм нема никакве везе ни са каквим нацистима,а по најмање има везе са ставом против Краљевине као облика државног уређења.
Ne mislim na Kalkmike, znaš i sam na koga sam mislio.
Nema veze.
Kalmici su bili običan, nedužan svet, koji je po pravilu kolateralna šteta ratova, posebno građanskih, bratoubilačkih ratova, naravno da je plemenito što im je pružio utočište.
Kako mogu i malopre da pozdravljam potez a da ga povezujem sa nacistima? Misli malo.
Biti komunista i republikanac je stvar zdravog razuma i opste kulture. Biti monarhista u 21 veku je kao kad bi insistiral na prevozu konjskom kocijom zato sto je to tradicija.
![]()
Ovo bijade zdrav razum i opšta kultura jednog Titoiste, Druga Starog.![]()