buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.959
Rece Buudala.
Onako, faraonskog tipa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rece Buudala.
Onako, faraonskog tipa
A da recimo uporedimo SFRJ sa KJ? Sta mislis o tome Vucji?
Не мислим ништа Друже Стари,јер говоримо о Србији,а не зајденичкој држави.Али можемо да правимо упоредне анализе и заједничких држава,али није релевантно за овај случај.
A sto se ti bunis onda kad si monarhista.
Pa po teoriji "crvenih",ko god misli svojom glavom ,taj je protiv naroda i automatski monarhista.Odakle ti to da sam ja monarhista?
Pa po teoriji "crvenih",ko god misli svojom glavom ,taj je protiv naroda i automatski monarhista.
Biti "monarhista" je nekad imalo za posledicu da ostaneš bez glave,a isti ti bez "glave" su ti sudili.
Zato se nečudi dobijenom ti epitetu!![]()
Povratak Kralja je pitanje dana!A da li si pomislio da sam ja to mozda zakljucio na osnovu njegovih postova i zdusnom zalaganju za povratak karadjordjevica na presto Srbije?
A da li si pomislio da sam ja to mozda zakljucio na osnovu njegovih postova i zdusnom zalaganju za povratak karadjordjevica na presto Srbije?
Povratak Kralja je pitanje dana!
Da ta tvrdnja nema svoje osnove,ne bi Kralju dozvolili povrtak u otadžbinu.
Druže stari,nepitamo se ni vi ni mi,neko jači odavno maslači!!
Srbija će opet biti parlamentarna monrahija,pa makar se ti za "guzu" ujeo od muke.
Onako, faraonskog tipa
тешко је људима чија се свест образовала у ауторитарном систему комунистичког једноумља (и који зато стално призивају неког новог диктатора) објаснити да је монархија пре свега систем вредности на коме почива цео друштвени поредак. објасни ти народу који је навикао на терор да монархија почива на врлини, а не на сили.
Povratak Kralja je pitanje dana!
Da ta tvrdnja nema svoje osnove,ne bi Kralju dozvolili povrtak u otadžbinu.
Druže stari,nepitamo se ni vi ni mi,neko jači odavno maslači!!
Srbija će opet biti parlamentarna monrahija,pa makar se ti za "guzu" ujeo od muke.
Aman covece pa i ja zelim da Srbija postane monarhija sto pre.
Nekako ne idu ni taj avatar ni nickname sa idejom monarhija, pa ljudi verovatno zato misle da se z.zas ?
Naravno da ne ide ali sam ja pragmatican. Sto pre se uspostavi monarhija pre ce se ljudi probuditi iz sna da je monarhija nesto gde cvetaju ruze i tece med i mleko. i ljudi ce se prizvati sebi uvidjajuci da je monarhija ustvari legalizovani koncentracioni logor gde jedan deo logorasa dobro zivi na otpatcima od kraljeve trpeze a vecina skapava od gladi. I tu onda nastupaju komunisti.
Aman covece pa i ja zelim da Srbija postane monarhija sto pre.
Када неко пролупа онда пролупа.![]()
A sta je onda relevantno po tebi?
Naravno da ne ide ali sam ja pragmatican. Sto pre se uspostavi monarhija pre ce se ljudi probuditi iz sna da je monarhija nesto gde cvetaju ruze i tece med i mleko. i ljudi ce se prizvati sebi uvidjajuci da je monarhija ustvari legalizovani koncentracioni logor gde jedan deo logorasa dobro zivi na otpatcima od kraljeve trpeze a vecina skapava od gladi. I tu onda nastupaju komunisti.
,,Drug Stari'' како примећујем, ти си час на једној обали, час на другој обали реке која тече.
Незнам разлог скакања са обале на обалу, осим намере да исправљаш криву реку.
Пази да се не оклизнеш а у близини ни једног рибара да ти пружи штап.
Рониоци обично долазе следећи дан.
,,Drug Stari'' како примећујем, ти си час на једној обали, час на другој обали реке која тече.
Незнам разлог скакања са обале на обалу, осим намере да исправљаш криву реку.
Пази да се не оклизнеш а у близини ни једног рибара да ти пружи штап.
Рониоци обично долазе следећи дан.
kako ne shvatas ako se ne vrati monarhija ljudi ce ziveti u magli i mislice da ce poteci med i mleko kad Srbiju ponovo zajase potomci Karadjordjevi. Tek kadna delu vide sta znace blagodeti monarhije Srbi ce se okrenuti humanistickim modelima organizovanja drzave a ja se nadam da ce to biti komunizam.
kako ne shvatas ako se ne vrati monarhija ljudi ce ziveti u magli i mislice da ce poteci med i mleko kad Srbiju ponovo zajase potomci Karadjordjevi. Tek kadna delu vide sta znace blagodeti monarhije Srbi ce se okrenuti humanistickim modelima organizovanja drzave a ja se nadam da ce to biti komunizam.
Довољан је социјализам!
А креће се у том правцу бар у Европи. Како који избори тако побеђују Социјалисти или су бар у Влади.
релевантно је упоређивати државу Србију као монархију и као републику кроз различите елементе државног,друштвеног,економског и културног,тј.духовног живота и то треба да су параметри.