Srbija Kraljevina

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa po teoriji "crvenih",ko god misli svojom glavom ,taj je protiv naroda i automatski monarhista.
Biti "monarhista" je nekad imalo za posledicu da ostaneš bez glave,a isti ti bez "glave" su ti sudili.
Zato se nečudi dobijenom ti epitetu!;)

A da li si pomislio da sam ja to mozda zakljucio na osnovu njegovih postova i zdusnom zalaganju za povratak karadjordjevica na presto Srbije?

A da li si pomislio da sam ja to mozda zakljucio na osnovu njegovih postova i zdusnom zalaganju za povratak karadjordjevica na presto Srbije?
Povratak Kralja je pitanje dana!
Da ta tvrdnja nema svoje osnove,ne bi Kralju dozvolili povrtak u otadžbinu.
Druže stari,nepitamo se ni vi ni mi,neko jači odavno maslači!!
Srbija će opet biti parlamentarna monrahija,pa makar se ti za "guzu" ujeo od muke.

Nemoguće je da si ti to zaključio jer ja se ne zalažem uopšte, a komol zdušno, za Karađorđeviće.

Podlegao si stereotipu da se uglavnom ljudi koji su protivnici tvoje sekte zalažu za monarhiju.

Ja ne.

Za mene je faraonski titovski sistem monarhizma mnogo gori od karađorđevićevskog parlamentarnog.

Samo tolko.

Inače , verujem da Srbija ne treba da bude monarhija ni faraonskog ni parlamentarnog tipa.

Povratak Kralja je pitanje dana!
Da ta tvrdnja nema svoje osnove,ne bi Kralju dozvolili povrtak u otadžbinu.
Druže stari,nepitamo se ni vi ni mi,neko jači odavno maslači!!
Srbija će opet biti parlamentarna monrahija,pa makar se ti za "guzu" ujeo od muke.

Ovo sam i ja spomenuo negde na ovoj temi. Monarhija ili republika - Srbija će i dalje biti NATO kolonija i niko nas ništa neće pitati.

тешко је људима чија се свест образовала у ауторитарном систему комунистичког једноумља (и који зато стално призивају неког новог диктатора) објаснити да је монархија пре свега систем вредности на коме почива цео друштвени поредак. објасни ти народу који је навикао на терор да монархија почива на врлини, а не на сили.

A monarhistima je jako teško objasniti da je za napredak države bitan upravo taj sistem vrijednosti. I da kada on postoji nije bitno državno uređenje. Da se sistem vrijednosti neće promjeniti jednostavno tj samo prelaskom na monarhiju. I da će biti podjednako bolje i u republici ako se poboljšaja svjest ljudi i njihopv sistem vrijednosti.

Nekako ne idu ni taj avatar ni nickname sa idejom monarhija, pa ljudi verovatno zato misle da se z.zas ?

Naravno da ne ide ali sam ja pragmatican. Sto pre se uspostavi monarhija pre ce se ljudi probuditi iz sna da je monarhija nesto gde cvetaju ruze i tece med i mleko. i ljudi ce se prizvati sebi uvidjajuci da je monarhija ustvari legalizovani koncentracioni logor gde jedan deo logorasa dobro zivi na otpatcima od kraljeve trpeze a vecina skapava od gladi. I tu onda nastupaju komunisti.

Naravno da ne ide ali sam ja pragmatican. Sto pre se uspostavi monarhija pre ce se ljudi probuditi iz sna da je monarhija nesto gde cvetaju ruze i tece med i mleko. i ljudi ce se prizvati sebi uvidjajuci da je monarhija ustvari legalizovani koncentracioni logor gde jedan deo logorasa dobro zivi na otpatcima od kraljeve trpeze a vecina skapava od gladi. I tu onda nastupaju komunisti.

Када неко пролупа онда пролупа. :hahaha:

Aman covece pa i ja zelim da Srbija postane monarhija sto pre.

,,Drug Stari'' како примећујем, ти си час на једној обали, час на другој обали реке која тече.
Незнам разлог скакања са обале на обалу, осим намере да исправљаш криву реку.
Пази да се не оклизнеш а у близини ни једног рибара да ти пружи штап.
Рониоци обично долазе следећи дан.

релевантно је упоређивати државу Србију као монархију и као републику кроз различите елементе државног,друштвеног,економског и културног,тј.духовног живота и то треба да су параметри.
A sta je onda relevantno po tebi?

Idi begaj. Pa vidim kako su komunisti prava sila u Svedskoj, Norveskoj, Danskoj, Holandiji, Spaniji, GB, Australiji, Novom Zelandu.... Svakim danom sve vise napreduju. Narod vrlo tesko skapava od gladi po svim ovim zemljama, mozda bi mogao da organizujes komuniste i tamo ... znas ono Kom Internacionala ....

,,Drug Stari'' како примећујем, ти си час на једној обали, час на другој обали реке која тече.

kako ne shvatas ako se ne vrati monarhija ljudi ce ziveti u magli i mislice da ce poteci med i mleko kad Srbiju ponovo zajase potomci Karadjordjevi. Tek kadna delu vide sta znace blagodeti monarhije Srbi ce se okrenuti humanistickim modelima organizovanja drzave a ja se nadam da ce to biti komunizam.

kako ne shvatas ako se ne vrati monarhija ljudi ce ziveti u magli i mislice da ce poteci med i mleko kad Srbiju ponovo zajase potomci Karadjordjevi. Tek kadna delu vide sta znace blagodeti monarhije Srbi ce se okrenuti humanistickim modelima organizovanja drzave a ja se nadam da ce to biti komunizam.

Problemi u raju ? :lol:

Довољан је социјализам!
А креће се у том правцу бар у Европи. Како који избори тако побеђују Социјалисти или су бар у Влади.

релевантно је упоређивати државу Србију као монархију и као републику кроз различите елементе државног,друштвеног,економског и културног,тј.духовног живота и то треба да су параметри.

Pa tesko da bi po bilo kom od tih parametara monarhija imala prednost nad republikom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back