Naravno da Srbija ne treba da bude kraljevina, gluposti.
Carevina.
Carevina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Коме вама ,Милане,коју државу су вам то растурили неочетници и Карађорђервићи?Да није ону Титову? Значи нису вам је би Словенци ,ни Хрвати,ни Муслимани,ни Шиптари растурили.Па кад нису,од куд њима ове државе данас?
ОВК ти је смешна?Како те није срамота?
Naravno da Srbija ne treba da bude kraljevina, gluposti.
Carevina.
![]()
Meni, Boga mi, nije ni najmanje. Izaziva mi jezu. U mojoj porodici se isključivao televizor kad prikazuju doživotnog predsednika.

Милане ,заједљивост ти је промашила,ОВК је терористичка организација коју је ЕУ&САД&НАТО претворио у војску.Данас је то војска њихове државе Косове на окупираној територији наше државе.
Што се тиче растурања остатака комунојугославије ту никакви "неочетници" нису били ,нити су могли бити фактор растурања,пошто видимо и данас да главну политичку реч воде пресвучени комунисти .
E elokvemtnog ti odgovoraPouzdano znam da je otisao u inostranstvo.

ОВК си ти Милане увео на ову тему.
Ако мислиш да је дозвола Престолонаследнику да дође да живи у својој кући пресудан моменат за политичке процесе у држави Србији,онда те стварно жалим.Твоји страхови од Краљевине Србије су стварно велики.
E elokvemtnog ti odgovora
Ma nije otišao,sedeo je u Babušnici
Sad ozbiljno da pričamo!!
Jel trebao da ostane i čeka da ga zarobe švabe pa još više da nas ponize!?
Koja buna,koji ustanak?
Ne,ostaće da formira VI ličkuНеомонархичићи не секирајте се. Ено, чим је Путин поменуо Трећи светски рат, вечити приправник за српског краља Ваш Аца већ пакује кофере за тутањ.
А што и неби, ,,Jel treba da ostane i čeka da ga zarobe.....'' '.
Била би то катастрофа од понижења.

Ne,ostaće da formira VI ličku![]()
Moram,da bi se ti nadisao svežeg vazduha!!Не прди, чује се!
А то је није пристојно.
Mislim na bivšeg predsednika i budućeg Premijera (ako Bog ne da)Jel' to mislis na novog Predsednika ?
Други круг избора у Француској
20.05 - Социјалисти ће имати 320 од 577 места у француском парламенту, док ће зелени имати 20 места, подаци су института CSA, преноси Ројтерс. Десничарска странка Марин ле Пен освојила једно посланичко место, јавља телевизија France 24.
http://[url]www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/1122924/%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8+%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B3+%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0+%D1%83+%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%98.html[/URL]
Док социјалисти освајају Европу, у Србији се појединци замлаћују са монархијом.
Немамо ни спремног монарха осим овог монархо-клона, који ће доживотно бити само претедент.
Dakle,ako Francuzi nesto rade,to je automatski dobro?
Srbija je kraljevina mala,
Dacica je ona nama dala.
Dacic kaara i mlado i staro,
oj Srbijo velika budalo.
Treba nama kraljevica Marko
da Dacica nategne on jako,
da mu oci iskociti oce,
da ne jede vise Srpsko voce!

Francuzi su svom poslednjem pravom kralju odsekli glavu.Други круг избора у Француској
20.05 - Социјалисти ће имати 320 од 577 места у француском парламенту, док ће зелени имати 20 места, подаци су института CSA, преноси Ројтерс. Десничарска странка Марин ле Пен освојила једно посланичко место, јавља телевизија France 24.
http://[url]www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/1122924/%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8+%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B3+%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0+%D1%83+%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%98.html[/URL]
Док социјалисти освајају Европу, у Србији се појединци замлаћују са монархијом.
Немамо ни спремног монарха осим овог монархо-клона, који ће доживотно бити само претедент.
Francuzi su svom poslednjem pravom kralju odsekli glavu.
Francuzi su svom poslednjem pravom kralju odsekli glavu.
Pa to tako i ide i tako i treba ako ne valja!A preCednik ti pobegne nakon jednog ili dva mandata,pa dok narod skapira sta bi,ovaj vec na Kanarskim ostrvima prebego!Zato i navijam za Kralja,jer ode mu glava ako ne valja!
Теби синоћ нешто није било добро па написа ово, зар не?
У Србији ниједан Председник (па чак и Потпреседник) није побегао по истеку мандата.
Краљеви су абдицирали, бежали када је било густо, међусобно се убијали, ......одлазили и опет се враћали. А 1941 отишли су заувек!
Je l?Di je Mira Markovic?Gde su silni novci koje joj je sin zaradio noseci gajbice?Odakle Djilasu,Djelici,Mrkonjicu...i ostalim,uh da ne kazem sta,silni milioni?Od prodavanja zvaka bice?More,odlicno je meni,a bilo bi mi jos bolje da sve politicare vidim na prinudnom radu,ali da se narodu vrati ukradeni novac,da im ne bi familija uzivala u njemu!