Srbija i njen nestanak

Šta mislite kada će Srbija biti izbrisana sa mape sveta? Ovako kako sada stoje stvari, uzevši u obzir demografska kretanja, blud i nemoral u društvu, iseljavanje ljudi, ja mislim da je vek trajanja ove zemlje negde do kraja ovog veka, odnosno do 2100. Oko Srbije se nalaze dva naroda koja su u demografskoj ekspanziji, a to su Bošnjaci i Albanci, a Srbi demografski izumiru, pa ne treba biti mnogo pametan da se vidi kuda sve to vodi.

Šta vi mislite o tome?
Braća Tarabić su o tome govorili ali ništa optimistično za Srbe.Za utjehu samo da kaže niko nije izuzet!

Pa ono, išlo nam je dotle dobro, donekle, širili smo se...
Znači ako ti kralj kaže ajmo svi u bunaru da živimo vi bi poslušali?

Primetili ste da su skoro sve moderne sportove smislili i oblikovali "englezi" šta mislite koliko tek vode brige o onima koji ne slušaju? A nikoga ne teraju, više, u bunar, jedino oni su ipak iznad koju stepenicu...

Šta mislite kada će Srbija biti izbrisana sa mape sveta? Ovako kako sada stoje stvari, uzevši u obzir demografska kretanja, blud i nemoral u društvu, iseljavanje ljudi, ja mislim da je vek trajanja ove zemlje negde do kraja ovog veka, odnosno do 2100. Oko Srbije se nalaze dva naroda koja su u demografskoj ekspanziji, a to su Bošnjaci i Albanci, a Srbi demografski izumiru, pa ne treba biti mnogo pametan da se vidi kuda sve to vodi.

Šta vi mislite o tome?
Lupas gluposti, Srba ima duplo vise od Sipaca i Bosnjaka zajedno, a potonji se vise i raseljavaju od Srba.

Kad Srbi budu pod sljivom, njih nece biti ni u povijesnim citankama.

Ko god bio na vlasti Srbija ce trajati.Mi nikada nismo bili podrepasi niti zlocinci.
Ne, niste, ali samo ako ćemo se lagat. :kafa:

pxl-reu-250820-29909924.jpg

Sta sa ovim?Koliko je od ovde sahranjenih poginulo u borbi protiv Srba u regularnim vojnim akcijama?Bas ovde?Koliko je imena jos uvek zivih ljudi upisanih u memorijalnom centru?Streljan su zarobljenici za koje su osudjeni Srbi koji su to pocinili.Ali ona prica o 8000?Ni govora o tome.Nije tako bilo.
Imate više ratnih zločinaca, nego registriranih košarkaša.

Back