Srbija i njen nestanak

Хоћу да кажем да твоје лично мишљење и утисак су једна ствар, неке чињенице, званични подаци су друга ствар. На Косову пада наталитет и велика је бежанија у стране земље. У Албанији исто. У Хрватској исто. Код нас је исто тако, уз одређени повратак. Пропадамо и ми, али не тако брзо као они, ако то може да је нека утеха. Уз све то и даље смо бројчано већи народ од тих околних.

Није тачан навод да има мање од милион шиптара на Косову, али нема их ни близу 2-2,5 милиона, па чак ни 1,5 милиона као што је продавана прича.
Сарађивао сам пре 7-8 година са једним електроничаром који ради код једног од ових мобилних оператера и често га изнајмљује старна фирма за коју ради повремено. Имао је контакта са телефонским оператерима на КиМ и знам да ми је рекао број мобилних корисника на КиМ. Цифру сам заборавио али знам да сам се баш изненадио јер сам очекивао много више, буквално 2-3 пута више тако да мислим да њих на КиМ нема више од 850 00.

po mojoj racunici nas je manje 120000 svake godine. 120000 umre, 60000 se rodi i jos 60000 otseli..
Мислим да ће, ако успемо да створимо и одржимо још мало бољи стандард, број одсељених људи бити мањи. Ево у фирми у којој радим вратила су се тројица, један из Француске а двојица из Немачке. Мајстори су и кажу ми да нису баш фасцинирани животом тамо. Тако ми они кажу, да је боље него овде јесте али није тамо више да ти можеш од свог осмочасовног нормалног рада да живиш јако лагодно и да штедиш озбиљно. Иду многи али се и враћају.

Šta mislite kada će Srbija biti izbrisana sa mape sveta? Ovako kako sada stoje stvari, uzevši u obzir demografska kretanja, blud i nemoral u društvu, iseljavanje ljudi, ja mislim da je vek trajanja ove zemlje negde do kraja ovog veka, odnosno do 2100. Oko Srbije se nalaze dva naroda koja su u demografskoj ekspanziji, a to su Bošnjaci i Albanci, a Srbi demografski izumiru, pa ne treba biti mnogo pametan da se vidi kuda sve to vodi.

Šta vi mislite o tome?

Kraće ako Ameri nahuškaju Пољаке и Немце на Русе, а рањена империја у детанту и повлачењу, нахушка Хрвате, Балије, Шћипетаре, Бугаре да нас очерупају на стање до 1878.г.

Ако Амери не направе рат на Балкану и ако се прошири сукоб Русије са Централном Европом, можда се врати доста људи назад...

Kraće ako Ameri nahuškaju Пољаке и Немце на Русе, а рањена империја у детанту и повлачењу, нахушка Хрвате, Балије, Шћипетаре, Бугаре да нас очерупају на стање до 1878.г.
a prethodno ovde naprave gradjanski rat i pocepaju stanovnistvo na dve oponenetne grupe od kojih nijedna nije istinita vec lazna

kvazi patriote i kvazi gradjanisti... biju se i kolju za trudje babe zdravlje

I majmuni kopiraju politicare.Potonuli smo kao civilizacija.

kopiranje.jpg

Сарађивао сам пре 7-8 година са једним електроничаром који ради код једног од ових мобилних оператера и често га изнајмљује старна фирма за коју ради повремено. Имао је контакта са телефонским оператерима на КиМ и знам да ми је рекао број мобилних корисника на КиМ. Цифру сам заборавио али знам да сам се баш изненадио јер сам очекивао много више, буквално 2-3 пута више тако да мислим да њих на КиМ нема више од 850 00.
Ma ima ih koliko nećeš Žive po pećinama. Pljuju se i gađaju kamenjem. Ali ne koriste moderne tehnologije poput mobilnih telefona :mrgreen:

po mojoj racunici nas je manje 120000 svake godine. 120000 umre, 60000 se rodi i jos 60000 otseli..

Pa je se sećam pre nekih 20 godina bile su neke analize da će Srbi kao narod nestati za 100 do 120 godina. Ne znam koliko je to tačno, po tvojoj statistici to ide mnogo brže.

Veliki broj ljudi koji se konstantno iz godine u godinu iseljava, veliki broj umrlih, mali broj rođenih. Videli smo da je broj stanovnika spao na ispod 7 miliona. To je prošlo lagano, niko to nije nešto značajno istaka kao pokazatelj lošeg stanja u državi. Sve je samo "Bravo Vučiću", sutra kad ova budala ode i dođe neki novi biće "Bravo Pero" i tako...

Nije nemoguće... postoje narodi koji su kroz istoriju prosto nestajali.

U analizu treba uzeti i ekstremne potencijalne faktore kao što su ratovi ili neke katastrofe što dodatno ubrzava proces. Srbi koji su se odselili oni će se asimiliarti. To već vidimo danas. Npr. u Americi ima preko milion ljudi koji imaju srpsko poreklo, ali preko 70% tih ljudi se izjašnjava kao Amerikanac. Njemu je deda bio Srbin, ili otac, a majka mu amerikanka ili isto neki migrant, ali on rođen u Americi, ide u američke škole, priča engleski... To je prirodan proces.

Bile su i one četničke migracije, onaj progon Srba koji su bili politički nepodobni za komunizam, pa danas srpske svadbe u Londonu nose kokarde ali ne znaju srpski jezik. Deda mu bio Srbin četnik.

Državu su napravile razne budale, udbaši, mafija i u takvom sistemu mnogima je svuda bolje nego ovde. Nemam ništa protiv toga. To je zadnjih nekoliko decenija bila Amerika, Kanada, Australija i Evropa, sutra će to možda biti Kina. Treba omladina da ide odavde za njihovo dobro. Šta će bre ovde da se čvari sa svim ovim muljem i govnima. Ovde ko ostane i sam će postati mulj i govnno. To je tako...

Državu su napravile razne budale, udbaši, mafija i u takvom sistemu mnogima je svuda bolje nego ovde. Nemam ništa protiv toga. To je zadnjih nekoliko decenija bila Amerika, Kanada, Australija i Evropa, sutra će to možda biti Kina. Treba omladina da ide odavde za njihovo dobro. Šta će bre ovde da se čvari sa svim ovim muljem i govnima. Ovde ko ostane i sam će postati mulj i *****. To je tako...
To je tako. Problem je u tome što vlast bole uvo što nestajemo.... nije to samo ovde, ali mi nestajemo brže, čak i od Nemaca...
nije problem kod nas zbog kinte, nego što su deca jezivo skupa. A kod nas čovek neće da pravi decu, pa da ih šalje na ulicu
da prose, ili živi u karton sitiju ko neki. Navikli se ljudi na standard, i to je problem...

Bullshit!!!

Што се тиче морталитета, који данас у Србији није мали, он није мали јер је након другог светског рата се појавила генерација бејбибумера, која је највећа генерација од настанка универзума до данас. Бејбибумери су генерација рођених од 1946. до....1960 (крајња година је релативна).
То су људи који данас имају по 70 и више година. Дакле, дошло је време да бејбибумери умиру. Отуд и велики морталитет. Кад изумре генерација бејби бумера, морталитет више неће бити тако велики као што је данас. Не може у демографији да се нађе број умрлих прошле године и да се тај број преноси из године у годину, јер ће за 15 година морталитет бити далеко мањи, па не можемо да тај морталитет бројимо за наредних 80 година сваке године исто (други разлог је што морталитет није константна бројка, већ је то проценат становништва, па кад нас буде мање, биће и мање умрлих у одређеној години).

Наталитет јесте мали, али мали је у буквално свакој европској земљи, а посебно је мали у свакој земљи у окружењу, те није ништа страшно што је наталитет мали па да мислимо да ће држава да нам нестане. Само ће се смањити број становника, као што се смањује и у свим осталим земљама у окружењу.

А за тај лажни податак да Бошњаци и Албанци су у експанзији, волео бих да нам поставиш неке податке о томе, јер то није истина. Ти полазиш од наопаке претпоставке да су муслимани затуцанији од хриштаћана, па да се множе и коте и живе примитивним животом где жена служи за рађање десеторо деце.

Бошњаци нестају и у Босни. Пописним инжињерингом су напумпали, једва, 50 % на попису у БиХ, а нема их толико. Многи су се одавно иселили, као што се исељавају и сви други балкански народи. Само што Бошњаци, за разлику од околних народа, немају резервну државу, као што Хрвати из БиХ имају Хрватску а СРби из Српске имају Србију. Кад се Србин из Бијељине пресели за Нови Сад, он је кући са сат вожње, а Бошњо кад оде у Франфкурт на Мајни, кући дође само за летњи годишњи одмор.

Албанаца у Албанији данас има мање од 3 милиона, са тенденцијом још већег нестанка, а Албанаца на Косову и Метохији има далеко мање него што се прича. А доказ томе су сваки косовски избори. Излазност на изборима на Косову је најмања од свих избора у региону. Како на тако малом простору да буде мала излазност? Па зато што становници нису на Косову, већ далеко, далеко. Албанци са Косова не иду у печалбу у Албанију, па да могу кући да буду за два сата вожње, већ далеко, далеко.

За разлику од Србије, околне земље су имале далеко већи пад броја становника. Хрватска, БиХ, Бугарска, Румунија, Албанија су далеко празније од Србије у односу на пре 30 година. Србија, за разлику од осталих земаља бивше СФРЈ и раније, а и данас прима становништво из осталих бивших република, док остале републике немају тако велики миграциони прилив из осталих република екс СФРЈ.
Malo si promašio za Hrvatsku. Postotak iseljenih je manji nego u Srbiji i drugim zemljama. Ne bitno manji, no ipak manji.

Čuj u Africi je prosek deteta po ženi skoro 5 a u Evropi oko 1.5. No imaju natprosečno veliki penis, to možeš lako proveriti,
i najmanji IQ ČP
Tri teme:

1. razmnožavanje- tu si u pravu, no to dovodi do propasti društva. Njih hrani Europa i Amerika, i kad dođe do krize kao ovo u Ukrajini, oni su osuđeni na masovno izumiranje. A i Arapi u Magrebu ih ne trpe- Maroko, Tunis, Egipat..te ih tjeraju natrag. Ne vidim da će crnci uspjeti preživjeti bez prirodnoga smanjenja zbog nesposobnosti da održe svoje države. Hoće li se ići da ih se re-kolonizira i kontrolira, ne znam, no njihovi budući gospodari- Kina?- određivat će im natalitet i sterilizaciju.

2. pimpek nije, svugdje je prosjek dignutog oko 15-16 cm za bijela i crne, a za oko 2 cm za žute i indijske zagorjele.
Lako se provjeri koga zanimaju bizarnosti: https://penuma.com/blog/average-penis-size-by-race/
https://medium.com/@whitep/the-average-penis-size-by-race-df9e52b19df0

3. da, jesu gluplji, što je, tu je...

Tri teme:

1. razmnožavanje- tu si u pravu, no to dovodi do propasti društva. Njih hrani Europa i Amerika, i kad dođe do krize kao ovo u Ukrajini, oni su osuđeni na masovno izumiranje. A i Arapi u Magrebu ih ne trpe- Maroko, Tunis, Egipat..te ih tjeraju natrag. Ne vidim da će crnci uspjeti preživjeti bez prirodnoga smanjenja zbog nesposobnosti da održe svoje države. Hoće li se ići da ih se re-kolonizira i kontrolira, ne znam, no njihovi budući gospodari- Kina?- određivat će im natalitet i sterilizaciju.

2. pimpek nije, svugdje je prosjek dignutog oko 15-16 cm za bijela i crne, a za oko 2 cm za žute i indijske zagorjele.
Lako se provjeri koga zanimaju bizarnosti: https://penuma.com/blog/average-penis-size-by-race/
https://medium.com/@whitep/the-average-penis-size-by-race-df9e52b19df0

3. da, jesu gluplji, što je, tu je...
Pa ono prosečna plata 100 i kusur dolara, a 5 oro dece. Nije ni čudo da tamo vlada glad....

Back