Srbija i Madjarska potpisale vazan sporazum o vojnoj saradnji

Šta ti se još prividelo? A znamo da ti radi nečista savest, čim si se tako doFatio NATO i EU.
Pa, ako ti EU i NATO smetaju, možda bi trebao razmisliti o životu u nekoj alternativnoj stvarnosti gdje je sve idilično i svi se vole, a ratovi su samo stvar prošlosti. Realnost je, nažalost, nešto kompliciranija. Da nisu ti "zli" savezi, Balkanu bi i dalje bilo zabavno sa stalnim tenzijama i nestabilnostima. Nema potrebe za teorijama urote, bolje da se fokusiramo na to kako izvući maksimum iz postojećeg sustava.

Izvor
www.novosti.rs
Pogledajte prilog 1707429
ovako nesto se planira mnogo ranije potpis je samo neka vrsta finalizacije prethodnih dogovora.
U sustini vrlo logican odgovor na savez tzv kosova i albanije kojem se prikljucila hrvatska.kosovo i albanija su i ranije de facto imali taj savez sada su i de jure samo potvrdili.isto vazi i za komsije hrvate.ovo je velika novost jer srbija i madjarska vekovima nisu bili saveznici.

Ако им дамо Војводину очекујем да повуку признање Косова. :respekt:

Zato si ti uvek u velikim problemima?
Takvi tesko izlaze iz problema
Kada gubite, postajete veliki pacifisti?
Kod mene kazu i vo se umiri kad mu odbijes rogove
Nemam ja nikakvih problema.

U problemima su samo oni Srbi koje su srpski političari ubedili da su im Albanci neprijatelji, kao i oni Albanci koje su albanski političari ubedili da su im Srbi neprijatelji.

Pošto ja nisam ni u jednoj od te dve grupe, samim tim ja problema i nemam.

Jesi li ti u nekoj od te dve grupe sa problemima?

Шта ћеш, онса, ти, мучениче? :eek:
Cijeniš da je mučenik onaj ko ne dozvoljava da ga vlast prca u zdrav mozak i ubeđuje kako je okružen neprijateljima, ali eto, VUČIĆ ĆE GA SPASTI?

Znam da ti nije pravo što neko ovde ne poštuje tvoju krsnu slavu.

1743588176505.png

Nemam ja nikakvih problema.

U problemima su samo oni Srbi koje su srpski političari ubedili da su im Albanci neprijatelji, kao i oni Albanci koje su albanski političari ubedili da su im Srbi neprijatelji.

Pošto ja nisam ni u jednoj od te dve grupe, samim tim ja problema i nemam.

Jesi li ti u nekoj od te dve grupe sa problemima?
U kojoj si ti onda grupi ako nisi ni u srbskoj ni u aljbanskoj?
Ja sam u SRbSKOJ grupi i Nemam bas nikakvih problema
PS: uocljivo si poceo da diskutujes bez one POSCENJIVACKE NADMENOSTI?
Da nisi dobio neku pecku od administratie?

Poslednja izmena:
U kojoj si ti onda grupi ako nisi ni u srbskoj ni u aljbanskoj?
Ja sam u SRbSKOJ grupi i Nemam bas nikakvih problema
PS: uocljivo si poceo da diskutujes bez one POSCENJIVACKE NADMENOSTI?
Da nisi dobio neku pecku od administratie?
Ja sam ti u grupi ljudi koja ne iebe političare 2% kad krenu da zavađaju ljude.

Najbolja grupa na svijet.

Ono kad možeš da se družiš i sa Srbinom i sa Hrvatom i sa Albancem i sa Indijcem, pa shvatiš da svugde ima dobrih ljudi.

Probaj i ti tako, nije loše uopšte.

Ja sam ti u grupi ljudi koja ne iebe političare 2% kad krenu da zavađaju ljude.

Najbolja grupa na svijet.

Ono kad možeš da se družiš i sa Srbinom i sa Hrvatom i sa Albancem i sa Indijcem, pa shvatiš da svugde ima dobrih ljudi.

Probaj i ti tako, nije loše uopšte.
Kako brzo postajete pacifisti kad osetite da gubite?
Kako brzo proradi ono ljudsko u vama
Ne sekirajte se, sto rece Njegos PENJASMO SE JEDNOM NA TO UZE
UMALO SE UZE NE PRETRZE
OD TADA SMO VECI PRIJATELJI
svako ce da plati svoje racune
Posle toga cemo postati ljudi
Nikako pre toga

Kako brzo postajete pacifisti kad osetite da gubite?
Kako brzo proradi ono ljudsko u vama
Ne sekirajte se, sto rece Njegos PENJASMO SE JEDNOM NA TO UZE
UMALO SE UZE NE PRETRZE
OD TADA SMO VECI PRIJATELJI
svako ce da plati svoje racune
Posle toga cemo postati ljudi
Nikako pre toga
Nema tu običan narod nikakvih računa, Srbi i Albanci su istorijski prijatelji. Ne zove se džaba Palata Albanija po našim viševekovnim prijateljima samom srcu Beograda.

A račune treba da plate samo oni koji vas prevode žedne preko vode. (čitaj - srpski i albanski političari koji zavađaju običan narod)

Nema tu običan narod nikakvih računa, Srbi i Albanci su istorijski prijatelji. Ne zove se džaba Palata Albanija po našim viševekovnim prijateljima samom srcu Beograda.

A račune treba da plate samo oni koji vas prevode žedne preko vode. (čitaj - srpski i albanski političari koji zavađaju običan narod)
Tesko mi je dogovoriti na ove tvoje nebuloze NEKA NOVA @Sizif ova istoriju?
Da ovu istoriju ne predajes ovim jadnim studentima?

Tesko mi je dogovoriti na ove tvoje nebuloze NEKA NOVA @Sizif ova istoriju?
Da ovu istoriju ne predajes ovim jadnim studentima?
Nisi čuo za srpsku golgotu preko Albanije, nisi čuo za zajedničku borbu protiv Turaka, za Skenderbega, za Balkanske ratove...

Neškolovanim ljudima se mnogo lakše manipuliše, moj Gorane, moja rano.

TISZA je trenutno od pet pa do desetak procenata ispred FIDESZ-a i trend konstantno raste od početka godine.
Peter Mađar ga je sjebao iznutra, zna gde da "bije" i uzima mu direktne glasače. Ostali prate,moguće i da će na jednu listu do izbora što je onda bukvalno završena priča.
Izbori su sledeće godine. Toliko će trajati i "savezništvo". Ako i toliko jer evo već mu blokiraju Budimpeštu zbog nekog zakona.

Teško možeš kod Mađara da guraš rusofiliju jer je neprirodna, ali hajde i to da progutaju zbog interesa, ali bukvalno im ekonomija u qrcu. Hrvati su za njih sad klasa. Česi druga dimenzija.
Preigrao se Orban malo.

Nisi čuo za srpsku golgotu preko Albanije, nisi čuo za zajedničku borbu protiv Turaka, za Skenderbega, za Balkanske ratove...

Popio si zalbu kod administratora
Znao sam, nema iznenadjenja
Nema diskusije
Samo kaznjavanje
Koga sam I kako uvredio i omalovazio?
Sada cu da se pozalim administratoru na tebe jer tvoje selektivno kaznjavanje je samo odraz tvoje nemoci u komunikaciji
Dali je i ovo uvreda? :bljak:

NEMOJ DA ME VREDJAS I OMALOVAZAVAS niti sam tvoj ( hetero sam) niti si ti kompetentan da ocenjujes ko je pismen, a ko nepismen
te svoje istorijske nebuloze predavaj u zagrebu a ne ovde
Bolje je da manje diskutujes o politici
Ljudi ce pomisliti da si NEPISMEN

TISZA je trenutno od pet pa do desetak procenata ispred FIDESZ-a i trend konstantno raste od početka godine.
Peter Mađar ga je sjebao iznutra, zna gde da "bije" i uzima mu direktne glasače. Ostali prate,moguće i da će na jednu listu do izbora što je onda bukvalno završena priča.
Izbori su sledeće godine. Toliko će trajati i "savezništvo". Ako i toliko jer evo već mu blokiraju Budimpeštu zbog nekog zakona.

Teško možeš kod Mađara da guraš rusofiliju jer je neprirodna, ali hajde i to da progutaju zbog interesa, ali bukvalno im ekonomija u qrcu. Hrvati su za njih sad klasa. Česi druga dimenzija.
Preigrao se Orban malo.
https://www.b92.net/biz/region/vest...na-hrane-kako-bi-bila-obuzdana-inflacija/vest
Ovo je problem!!!

Back