Srbija i Madjarska potpisale vazan sporazum o vojnoj saradnji

Ja sam bio skoro u Prištini, i po celom Kosovu obilazio srpske manastire. Nisam imao nikakvih problema među prijateljskim narodom Kosova, ni Albancima ni Srbima.

Samo lepo i sa osmehom, i nema problema.

Evo ti jedna slika koju sam slikao iz kola.

Jesi li i ti bio skoro u Prištini?

Pogledajte prilog 1708104
Mi cemo DOGODINE U PRIZRENU
Ako bog I PUTIN da

Nijedan nije bio, jer nisu bili potrebni.

To što je neke Srbe Informer zatrovao da će ih neko ubiti ako odu u Prištinu ne znači da smo svi mi ostali naseli na istu foru.

Pritom sam vozio auto sa beogradskim tablicama. A vrlo često i po Beogradu vidim aute sa kosovskim tablicama.

To je danas postalo normalno, i tako treba i da bude. Ljubav i poštovanje među ljudima, a ne mržnja.
Imas po Srbiji mnogo auta sa hrvatskim i KiM registracijama skoro sve SRBI koji posecuju porodice po srbiji
Tako i siptari iz beograda sa srbskim tablicama slobodno posecuju rodbinu po KiM u
Sve normalno

Uvlaci vas da se iznervirate i dobijete ban.batalitega.sa takvima ne vredi diskutovati 😑
Ja se ne nerviram, ovde sam da se ponekad nasalim i sto mi je NAJVAZNIJE DA PONESTO DOZNAM, da vidim kako je na ratistu, nesto iz nepisane istorije
Sa tim njihovim provokacijama su TOTALNO OBEZVREDILI bilo kakvu normalnu diskusiju
Ljudi koji nesto znaju, vise ne dolaze ovde na forum

Uvlaci vas da se iznervirate i dobijete ban.batalitega.sa takvima ne vredi diskutovati 😑
Ja se ne nerviram, ovde sam da se ponekad nasalim i sto mi je NAJVAZNIJE DA PONESTO DOZNAM, da vidim kako je na ratistu, nesto iz nepisane istorije
Sa tim njihovim provokacijama su TOTALNO OBEZVREDILI bilo kakvu normalnu diskusiju
Ljudi koji nesto znaju, vise ne dolaze ovde na forum
Nevezano koju stranu neko podržava, nema razloga da se nervira oko toga. Zar se ne slažete s tim?

Moja strana je vazda bila strana pomirenja i ljubavi među narodima. Koga to može da nervira i ko misli da je to provokacija, taj sigurno ima veći problem u svojoj glavi nego što je forum i povremena banovina.

Nevezano koju stranu neko podržava, nema razloga da se nervira oko toga. Zar se ne slažete s tim?

Moja strana je vazda bila strana pomirenja i ljubavi među narodima. Koga to može da nervira i ko misli da je to provokacija, taj sigurno ima veći problem u svojoj glavi nego što je forum i povremena banovina.
Postedi me molim te svoga pacifizma
Gde si bio kada su nas srbe progonili?
Znas onu biblijsku oko za oko zub za zub
Kada se poravnaju racuni, onda se javi

Aha, "oko za oko", formula za vječni ciklus mržnje i nikad završene drame. Zaboravljaš da svi oni koji sada ponavljaju stare mantre zapravo samo dodaju ulje na vatru koja je već previše izgorjela. Ako stvarno misliš da "poravnanje računa" znači ponovo upadati u iste zamke iz prošlosti, onda očito ništa nisi naučio iz onoga što su prošli mnogi. Vratiti se stalno u prošlost s idejom da ćeš time nešto popraviti je kao da pokušavaš popraviti staru cipelu bez da je skineš. Pokušaj možda jednom shvatiti da stvarno pomirenje ne znači vraćanje udaraca, već napredak i zajednički cilj. Ali, naravno, to je sve previše za neke da shvate.

Upravo takvo razmišljanje vodi direktno u spiralu propasti.

Ako je tebe neki Pera Perić ugrozio ili povredio, imaš puno pravo da tražiš pravdu i da svoju muku naplatiš od njega, ali nemaš pravo da napadaš njegovu decu.

Jer kada se jednom uđe u tu spiralu, više nema izlaska i svi najebu, čak i oni koji nemaju veze s tim.

Zašto je to tako, jasno je svakome ko nije totalni imbecil.

Ako je tebe neki Pera Perić ugrozio ili povredio, imaš puno pravo da tražiš pravdu i da svoju muku naplatiš od njega, ali nemaš pravo da napadaš njegovu decu.

Jer kada se jednom uđe u tu spiralu, više nema izlaska i svi najebu, čak i oni koji nemaju veze s tim.

Pa dobro, niko nije totalni imb...oh wait

Što dogodine, evo ja sam skoro išao i u Prizren. Možeš već sad da odeš do Prizrena da posetiš taj lepi grad.
Šta, pa svako može tako da ode u Prizren. Ali na tenku, bajo moi, to je nešto.

Tiksi sedi na Lazaru 3, oklopnom transporteru koji je u potpunosti plod srpske pameti i inženjerstva, sem američkog motora Cummins, američke transmisije i američkog sklopa menjača Allison i vešanja i kočionog sklopa irske firme Timoney i ruske kupole sa ruskim naoružanjem, i trijumfalno ulazi u Prizren.
Doduše, možda neprijatelj zameni domaćeg Lazara sa finskom Patriom, jer baš baš, ali baš baš liče.

Šta, pa svako može tako da ode u Prizren. Ali na tenku, bajo moi, to je nešto.

Tiksi sedi na Lazaru 3, oklopnom transporteru koji je u potpunosti plod srpske pameti i inženjerstva, sem američkog motora Cummins, američke transmisije i američkog sklopa menjača Allison i vešanja i kočionog sklopa irske firme Timoney i ruske kupole sa ruskim naoružanjem, i trijumfalno ulazi u Prizren.
Doduše, možda neprijatelj zameni domaćeg Lazara sa finskom Patriom, jer baš baš, ali baš baš liče.
Tiksi sme da ide u Prizren čak i na biciklu, a kao maskirnu uniformu stavi keče na glavu.

Ko razmislja kao ti je TOTALNI IMBECIL

Mislim, bilo bi glupo da ti odgovorim na ove glupe postavke
Zakljucci malog perice
Postedi me MOLIM TE
Ti si kao lažni alarm, sve pištiš, ali kad trebaš nešto reći, ništa. Tvoje "glupe postavke" su kao tvoje "inteligentne" misli, zbunjujuće i izvan stvarnosti. Kad te netko spusti činjenicama, povučeš kartu "MOLIM TE". Nemaš pojma.

Mislim, bilo bi glupo da ti odgovorim na ove glupe postavke
Zakljucci malog perice
Postedi me MOLIM TE
Nemaš ti šta da dodaš na ono što si već rekao, jer je toliko glupo da tu stvarno nema šta da se doda niti da se opravda to što je rečeno.

Na drugu stranu, moji principi su jasni:

1) svako lično odgovara za svoje postupke
2) nema osvete po nacionalnoj, verskoj i drugoj osnovi jer svako je čovek za sebe, vidi tačku 1)
3) poštovanje prema svim ljudima nevezano za to ko su i odakle su
4) ne šljivi političare ni 2% jer nemaju iste interese kao običan narod, i sukobi im idu u prilog.

Na ove principe takođe nemaš šta da odgovoriš, i ne treba ništa da odgovoriš, samo da probaš da procesiraš rečeno. Pa ako uspeš, dobro je, a ako ne uspeš, neće biti ništa gore nego što već jeste.

Nemaš ti šta da dodaš na ono što si već rekao, jer je toliko glupo da tu stvarno nema šta da se doda niti da se opravda to što je rečeno.

Na drugu stranu, moji principi su jasni:

1) svako lično odgovara za svoje postupke
2) nema osvete po nacionalnoj, verskoj i drugoj osnovi jer svako je čovek za sebe, vidi tačku 1)
3) poštovanje prema svim ljudima nevezano za to ko su i odakle su
4) ne šljivi političare ni 2% jer nemaju iste interese kao običan narod, i sukobi im idu u prilog.

Na ove principe takođe nemaš šta da odgovoriš, i ne treba ništa da odgovoriš, samo da probaš da procesiraš rečeno. Pa ako uspeš, dobro je, a ako ne uspeš, neće biti ništa gore nego što već jeste.
Jbt pa ti si neki profesor?
Sve sto TVRDIS u moje ime je cista glupost
MOLIM TE postedi me svojih glupih zakljucaka

Back