Srbija gori - pozare nema ko da ugasi

Pa dobro majku vam seljacku u Kaliforniji koja je najbogatija drzava na svetu svake godine gore pet puta vece povrsine cak je i do bazena Toma Kruza dosla vatra ,a vi sad ocekujete da u banana drzavi kao sto je Srbija odma sve bude reseno ekspresno a da ne govorim sto su verovatno SPS mitinzi i izborne kradje devedestih finansirane od prodatih aviona za gasenje pozara Grcima

Pijanista:
Наравно да је свака помоћ добродошла, али је овде право питање шта смо ми сами учинили да спречимо те пожаре. Нико није спреман да се добровољно јави, нико ни не помишља да организује неке људе који би то радили. Сви гледамо у један иебени авион. Да ли је могуће да је друштво овде толико подебилисало?
То су две различите ствари.

Слажем се потпуно, да смо сами заказали.

Али, не видим да се због рога треба спрдати с тим руским авионом. У том сте овог пута стварно претерали.

Norma Kampl:
Стварно, не разумем оволику пакост и мржњу "навијача".

Русија не ваља кад не помаже, не ваља кад помаже...

Што рекао минос...

Више волите и да Србија изгори, него да добијемо помоћ, колика год она била.

Доиста, почињете да ми се - ГАДИТЕ!

СРАМ ВАС БИЛО!

naprotiv, rusija valja, i taj Il-76 ce biti ogromna pomoc.
ono sto je smesno su ovi smaraci sto cekaju da neko drugi uradi nesto za njih...

Norma Kampl:
То су две различите ствари.

Слажем се потпуно, да смо сами заказали.

Али, не видим да се због рога треба спрдати с тим руским авионом. У том сте овог пута стварно претерали.
Којим руским авионом? Јел' полетео? У томе и јесте ствар, да ли ће Србија и у оваквим стварима да зависи од стране помоћи? Где су наши авиони за гашење пожара? Ако их већ и немамо да ли ћемо и даље да седимо и да зависимо од једног авиона (било чијег)?

Obersturmfuehrer:
naprotiv, rusija valja, i taj Il-76 ce biti ogromna pomoc.
ono sto je smesno su ovi smaraci sto cekaju da neko drugi uradi nesto za njih...

Опет, важи одговор од малочас. Мешате различите ствари

Шта се сад правдате, кад сте се толико малочас зезали, баш на рачун те руске помоћи саме, а не толико упућивали замерке на праву страну, нашима, који нису урадили довољно.

А ипак, и ту, није сасвим исто, поплава и пожар.

Ово су неприступачни терени, где баш требају ти фамозни авиони, које немамо.

Колико знам, "канадере" нисмо никад ни имали, а ови расположиви, нису за то.

Е, сад, зашто нисмо у међувремену купили, бар неки... То је друга прича.

Али опет, нема везе с овом конкретном, о руском авиону, и вашом спрдачином, како рекох, на рачун САМЕ ПОМОЋИ, а не наших пропуста.

Pijanista:
Којим руским авионом? Јел' полетео?
Стићи ће сутра, кажу. Шта вас то толико опседа?

У томе и јесте ствар, да ли ће Србија и у оваквим стварима да зависи од стране помоћи? Где су наши авиони за гашење пожара? Ако их већ и немамо да ли ћемо и даље да седимо и да зависимо од једног авиона (било чијег)?

Кажем, нема другог начина, сем авионом.

Или да их сад, одмах сутра ујутро под хитно, купимо?

И, кад би то било технички и финаснсијски тако брзо изводљиво... :roll:

Дакле, тренутно смо "осуђени" да чекамо тај руски.

Нико други нам није понудио ништа слиично.

И стога се се немојте изругивати и с тим једним.

Критикујте наше колико хоћете, али, понављам: КАКВЕ ТО ВЕЗЕ ИМА С РУСКИМ АВИОНОМ?

Pijanista:
Којим руским авионом? Јел' полетео? У томе и јесте ствар, да ли ће Србија и у оваквим стварима да зависи од стране помоћи? Где су наши авиони за гашење пожара? Ако их већ и немамо да ли ћемо и даље да седимо и да зависимо од једног авиона (било чијег)?

Па мали слатки Милан Милутиновић од миља пријатеља звани "Медени" је комунистички олош који је продао наше такве авионе у бесцење.........

И није ово тема о Русији - ОВО ЈЕ ТЕМА О ВАШИМ ЈЕБЕНИМ ЈЕВРОПСКИМ ПРИЈАТЕЉИМА - О ОЛОШУ КОЈИ ЈЕ ВЕРОВАТНО СВЕ ПОЖАРЕ И ПОДМЕТНУО......О ЊИМА ПРИЧАМО - ГДЕ СУ ОНИ КОЈИ СУ ДОК СИ РЕК'О "КЕКС" ПОСЛАЛИ СТОТИНЕ БОМБАРДЕРА.......... а ви који се ругате Русима сте обична стока........ 8-)

А осим тога интересује ме сада у овом тренутку ВАШЕ СМРДЉИВО ЗАЛАГАЊЕ ЗА ЦИВИЛНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈСКЕ, и ЗА ТЗВ."РЕФОРМЕ" КОЈЕ СЕ САДА ПОКАЗУЈУ НА ДЕЛУ ........ ми смо пропала држава............ 8-)

svetolik trpkovic:
Pa dobro majku vam seljacku u Kaliforniji koja je najbogatija drzava na svetu svake godine gore pet puta vece povrsine cak je i do bazena Toma Kruza dosla vatra ,a vi sad ocekujete da u banana drzavi kao sto je Srbija odma sve bude reseno ekspresno a da ne govorim sto su verovatno SPS mitinzi i izborne kradje devedestih finansirane od prodatih aviona za gasenje pozara Grcima

Па маму ти твоју џукачку.......одговори ЗАШТО НЕ ГОРИ НА КиМ......ЗАШТО НЕ ГОРИ У МАКЕДОНИЈИ....... ЗАШТО НЕ ГОРИ У ХРВАТСКОЈ..........

О Д Г О В О Р И ???????????

eremita:
Па маму ти твоју џукачку.......одговори ЗАШТО НЕ ГОРИ НА КиМ......ЗАШТО НЕ ГОРИ У МАКЕДОНИЈИ....... ЗАШТО НЕ ГОРИ У ХРВАТСКОЈ..........

О Д Г О В О Р И ???????????
Иако није мени упућено, пробаћу да одговорим на основу сазнања која имам. Тамо не гори из једноставног разлога што тамо нема убачених агената разних обавештајних служби који су убачени да рију и роваре против васколиког СрБског народа. Те домицилне ништарије знајући да их је Слоба разбуцао у Хагу, сада у својој немоћи злочиначки под окриљем ноћи пале свете срБске шуме & летину. A све то у намери да нам одузму 15% наше територије. Пошто су схватили да им резолуција неће проћи у СБ, сада су почели да примењују ове гнусне методе паљења срБске земље, не би ли Србија капитулирала под овим најмонструознијим видом притиска.

Norma Kampl:
А што да не помогну, сваком треба помоћи.
А и велика су сила, имају могућности.

Neka pomognu, naravno da treba da pomognu, meni se samo GADI taj podanički odnos prema Rusiji u svakom pogledu, pa i u pogledu aviona za gašenje požara. Samo što ga ne proglasimo za božanstvo.

Inače, u Srbiji besne požari već 5 punih dana, desetine hiljada hektara šume su izgorele, a o tom ruskom avionu slušamo već danima, a on gasi požare po zemljama NATO, a Srbija još nije došla na red.

Velika su sila, pa imaju prioritete i u ovom slučaju. Srbija, očigledno, nije sada bila na listi prioriteta.

Back