ratnistrateg:Ma one je Beograaaaaaadjanin COVECE!!!
Kakvo gasenje pozara COVECE?????
Kada pozar dodje do Beograaaaada tada ce cova da reaguje a do tada ko ga ebeeeeeeee!
Pa jel tebi ko brani da ideš? Da ne dodje do Beograda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ratnistrateg:Ma one je Beograaaaaaadjanin COVECE!!!
Kakvo gasenje pozara COVECE?????
Kada pozar dodje do Beograaaaada tada ce cova da reaguje a do tada ko ga ebeeeeeeee!
Где је сада цивилна војска када треба? За време поплава у Војводини пре годину-две ангажовали су и њих, а сада ништа?dmauka:Da, a dok cekamo avion angazovali smo 28 (dvadesetosam) pripadnika "vojske" da pomognu...jad i beda...
Иебо вас авион, да смо озбиљна држава, цивилна војска би већ увелико гасила те пожаре. Тако је барем било у Војводини пре пар година. Није било у великом броју, али је било. И спречисмо поплаву без Руса, Амера и ЕУ. Невероватно али истинито.Jerry Ropero:rusi salju jedan avion neki iljusin - avion tanker koji nosi 40 tona vode.
od amerikanaca i EU , od vasih "demokratskih" prijatelja - ni glasa
Pa na sta ste spali vi demokrate bre da trazite pomoc i primate pomoc od "zlocinacke" proradikalske i prosps-ovske rusije?!?!?!
Pa gde vam je obraz? Gde vam je cast?![]()
Pijanista:Где је сада цивилна војска када треба? За време поплава у Војводини пре годину-две ангажовали су и њих, а сада ништа?
Jerry Ropero:pa za mene je dovoljno sto nas nisu bombardovali. a ovi tvoji jesu. to sto nam posle toga "pomazu" to je najgore licemerje i cinizam.
to je ko da ja upadnem kod tebe u kucu , prebijem tebe i zenu ti, demoliram ti sav namestaj, okupiram ti jedan sprat kuce - pa te posle vodim na rucak u lokalnu kafanu.
E to rade ovi tvoji amerikanci i zlocinacki zapad. Bombarduju nas, unistavaju nam fabrike, mostove, bolnice, puteve, porodilista , naprave nam materijalnu stetu od 100 milijardi dolara , okupiraju nam 15% drzave - i onda da pokazu koliko su dobri okrece 2 skole, obnove 2 seoska mosta i mi sad treba da im se klanjamo zbog toga.
pa ti im se klanjaj ako hoces al ja tolki debil nisam.
za pocetak nek nam plate sve ono sto su unistili a za dalje cemo videti! to krecenje to kod mene ne prolazi!
u nas 7-8 aviona gasi ono što su vaši ljubomorni zapalili, 100-tine vatrogasnih vozila i 1000-e vatrogasaca. (ima tko gasit) :grin: :grin: :grin:Pijanista:А, шта се ти ложиш када су ваше на првом месту? И какве то сада има везе са овом темом.
Careca:Pametan sam za toliko da te ne dozvolim da mi upadnes u kucu i da me maltretiras i d ami okupiras sprat. U tome je kvaka. Sto tako ne upadose u Makedoniju ili Grcku? I tamo ima siptara.Jebiiga,oni se osigurali na vreme.
Jerry Ropero:pa za mene je dovoljno sto nas nisu bombardovali. a ovi tvoji jesu. to sto nam posle toga "pomazu" to je najgore licemerje i cinizam.
to je ko da ja upadnem kod tebe u kucu , prebijem tebe i zenu ti, demoliram ti sav namestaj, okupiram ti jedan sprat kuce - pa te posle vodim na rucak u lokalnu kafanu.
QUOTE]
Jerry, sve zavisi od ugla gledanja. ja bi mogo reci kako sam gledo tebe, mog komsiju kako maltretiras i zlostavljas svoju rodjenu decu, pa sam usao i isprebijao te, poslao u zatvor i onda iskolovao i posvetio paznju toj deci koju im ti nisi pruzio
Не ради се о томе. Ради се о томе да би многи од ''вас'' пре дозволили да изгори пола Србије, него да се добровољно јавите да гасите пожаре или да држава Србија са својом војском (која скупља пикавце у кругу касарне) нешто предузме. За овакве ствари свака помоћ је добро дошла, али би ипак требало да се осллањамо мало и на своје снаге, а не да све зависи од једног руског авиона.minos:Mnogi od vas bi vise voleli da izgori pola Srbije,samo da nam Rusi ne pomazu..stvarno nije u redu,ne razumem kako vi kapirate prijateljstvo..
pa znaci nisu nam ga ameri uzeli? krivi smo sami, el tako JerryJerry Ropero:vidis taj vas americko-siptarski spin kod nas ne pali. siptari su se bunili i hteli kosovo republjik jos 80tih , bunili su se 60tih bunili su se 45te tako da kartmane ta tvoja prica veze nema
Pijanista:Не ради се о томе. Ради се о томе да би многи од ''вас'' пре дозволили да изгори пола Србије, него да се добровољно јавите да гасите пожаре или да држава Србија са својом војском (која скупља пикавце у кругу касарне) нешто предузме. За овакве ствари свака помоћ је добро дошла, али би ипак требало да се осллањамо мало и на своје снаге, а не да све зависи од једног руског авиона.
Управо тако.filatelista:nema potrebe se sprdati sa time što su Rusi poslali avion, hvala im na tome. Samo je on tamo, jer su u Makedoniji, Bugarskoj i Grčkoj neuporedivo opasniji i širi požari...U Makedoniji, Albaniji i Kosmetu nema struje, čak ne funkcioniše ni mobilna telefonija.
Što Srbija nema kanadere, imala neke, pa prodao Milanče-prasence za neke smešene pare, a kanaderi su jako skupi za održavanje i koriste se samo dva meseca ili eventualno tri tokom godine...
И шта сад, 'оћемо и у пожарима да се такмичимо ко их боље гаси? Ал' си ти неки искомплексирани праваш. Гаси ти лепо пожаре у Хрватској, шта си се узнемирио око пожара у Србији? Ако будете имали ког Канадера као помоћ, нећемо одбити, али и у супротном није проблем.juznjak99:u nas 7-8 aviona gasi ono što su vaši ljubomorni zapalili, 100-tine vatrogasnih vozila i 1000-e vatrogasaca. (ima tko gasit) :grin: :grin: :grin:
mislim da bi se mali broj gradjana odazvao apelu...taki smo, sta cesdmauka:Potpuno se slazem, samo je drzava trebala da organizuje dobrovoljce za gasenje. Koliko samo ima ljudi po drzavnim firmama koji bi mogli (i hteli) da pomognu ali neko mora da zvanicno proglasi da se traze dobrovoljci, takvi i takvi (ne moze bas ni svako da gasi). 83` je gorelo pola Jelse na Hvaru pa je ceo kamp isao da gasi pozar, nije to sramota. Samo sto su tada dosli vatrogasci pa sve lepo organizovali...
И ја се потпуно слажем са тобом. И опет наводим пример поплава у Војводини. Ангажовале се путарске и остале фирме, јавили се добровољци, учествовала и војска - избегнуто најгоре. Зашто то не може да се организује и сада?dmauka:Potpuno se slazem, samo je drzava trebala da organizuje dobrovoljce za gasenje. Koliko samo ima ljudi po drzavnim firmama koji bi mogli (i hteli) da pomognu ali neko mora da zvanicno proglasi da se traze dobrovoljci, takvi i takvi (ne moze bas ni svako da gasi). 83` je gorelo pola Jelse na Hvaru pa je ceo kamp isao da gasi pozar, nije to sramota. Samo sto su tada dosli vatrogasci pa sve lepo organizovali...
Е па када су такви грађани, онда им није крива држава за њихову несрећу. Ако нису спремни да бране своје од пожара онда ни не заслужују то што су стекли.Kartman:mislim da bi se mali broj gradjana odazvao apelu...taki smo, sta ces
Kartman:mislim da bi se mali broj gradjana odazvao apelu...taki smo, sta ces
Наравно да је свака помоћ добродошла, али је овде право питање шта смо ми сами учинили да спречимо те пожаре. Нико није спреман да се добровољно јави, нико ни не помишља да организује неке људе који би то радили. Сви гледамо у један иебени авион. Да ли је могуће да је друштво овде толико подебилисало?Norma Kampl:Стварно, не разумем оволику пакост и мржњу "навијача".
Русија не ваља кад не помаже, не ваља кад помаже...
Што рекао минос...
Више волите и да Србија изгори, него да добијемо помоћ, колика год она била.
Доиста, почињете да ми се - ГАДИТЕ!
СРАМ ВАС БИЛО!
Vintage:Garda ''Cara Lazara'' sa cuturicama su pripravni ako im patriJototskska plucna zapremina zataji ....
Tu su i JSO-vci sa svojim majicma.... daju svoj doprinos..