Srbija gori - pozare nema ko da ugasi

eremita:
СССТОКО!!!!!!!!! Где је војска сада када је оваква непогода???????? Где су ови што мењају нокшире..........где сте гооооооооооввввввввввнааааааааааа......... да Бог да вам све изгорело........... да Бог да са слепачким штапом по свету ходали.........стооооооооокооооооооооооо................
Mito, zašto su Hrvatima prvo poslali pomoć kad ti kažeš da kod njih nije bilo požara?

BG11091:
Možeš i da vredjaš, ne bi se desilo prvi put. Ako nešto nije tačno, samo reci.

Ponoviću: GADI mi se podanički odnos dela srpskog naroda prema svemu što je rusko. To je bolesno.

Ето, како си глуп......не ради се ни о каквом ПОДАНИЧКОМ ОДНОСУ.....ја знам да је то теби веома тешко да схватиш и разумеш - али једноставно и просто, ради се о ЉУБАВИ ПРЕМА РУСКОМ НАРОДУ КАО ПРЕМА СВОМ НАРОДУ.... али теби се вероватно ГАДИ све што је позитивно.......

36.gif
i
li PET KANADERA ili ni jedan!

eremita:
Ето, како си глуп......не ради се ни о каквом ПОДАНИЧКОМ ОДНОСУ.....ја знам да је то теби веома тешко да схватиш и разумеш - али једноставно и просто, ради се о ЉУБАВИ ПРЕМА РУСКОМ НАРОДУ КАО ПРЕМА СВОМ НАРОДУ.... али теби се вероватно ГАДИ све што је позитивно.......
Изгледа да је платонска љубав у питању, али нема везе лепо је то што си ти заљубљен.

eremita:
Бедниче од људске креатуре - питам те: ГДЕ СУ ВАШИ ЈЕВРОПСКИ И ЈАМЕРИЧКИ ПРИЈАТЕЉИ.........бедо која на жалост још увек гамиже животом......
Dobro, u pravu su. Ruski su locirani u Bugarskoj i Grčkoj. Sad samo da lociramo zapadne i milina... hoćeš li na letovanje ove godine u BG ili Grčku, da ga slikaš... avion, naravno...

eremita:

O ljubavi se, znači, radi !! Pa što ne kažeš odmah? A kako to "svom narodu". Taj deo ne razumem.

Ne, meni se ne gadi sve što je pozitivno, meni se ne gadi na prijatelje, ženu, decu, roditelje, moj posao, lovu..... Šta ćeš pozitivnije.

Баш ми је драго да ЕКИПИЦА овако пискара....... слатки сте....... а драго ми је због онијх НАЈБРОЈНИЈИХ НА ОВОМ ПОДФОРУМУ а то су они који никада не учествују у дискусијама, него само читају.........

Back