Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Pijanista:Вадио је ексере.
aaaaaaaa
radostan je
nego eremita, ne odgovori mi ti na pitanje kakve veze CL-215 ima sa vojskom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijanista:Вадио је ексере.
Mito, zašto su Hrvatima prvo poslali pomoć kad ti kažeš da kod njih nije bilo požara?eremita:СССТОКО!!!!!!!!! Где је војска сада када је оваква непогода???????? Где су ови што мењају нокшире..........где сте гооооооооооввввввввввнааааааааааа......... да Бог да вам све изгорело........... да Бог да са слепачким штапом по свету ходали.........стооооооооокооооооооооооо................
BG11091:Možeš i da vredjaš, ne bi se desilo prvi put. Ako nešto nije tačno, samo reci.
Ponoviću: GADI mi se podanički odnos dela srpskog naroda prema svemu što je rusko. To je bolesno.
По реакцији би се рекло да је неки оргазам у питању.Obersturmfuehrer:aaaaaaaa
radostan je![]()
nesha taxista:Mito, zašto su Hrvatima prvo poslali pomoć kad ti kažeš da kod njih nije bilo požara?
ja bih pre rekao da ih je gutao :-?Pijanista:Вадио је ексере.
Изгледа да је платонска љубав у питању, али нема везе лепо је то што си ти заљубљен.eremita:Ето, како си глуп......не ради се ни о каквом ПОДАНИЧКОМ ОДНОСУ.....ја знам да је то теби веома тешко да схватиш и разумеш - али једноставно и просто, ради се о ЉУБАВИ ПРЕМА РУСКОМ НАРОДУ КАО ПРЕМА СВОМ НАРОДУ.... али теби се вероватно ГАДИ све што је позитивно.......
Dobro, u pravu su. Ruski su locirani u Bugarskoj i Grčkoj. Sad samo da lociramo zapadne i milina... hoćeš li na letovanje ove godine u BG ili Grčku, da ga slikaš... avion, naravno...eremita:Бедниче од људске креатуре - питам те: ГДЕ СУ ВАШИ ЈЕВРОПСКИ И ЈАМЕРИЧКИ ПРИЈАТЕЉИ.........бедо која на жалост још увек гамиже животом......
eremita:Ето, како си глуп......не ради се ни о каквом ПОДАНИЧКОМ ОДНОСУ.....ја знам да је то теби веома тешко да схватиш и разумеш - али једноставно и просто, ради се о ЉУБАВИ ПРЕМА РУСКОМ НАРОДУ КАО ПРЕМА СВОМ НАРОДУ.... али теби се вероватно ГАДИ све што је позитивно.......
Како бре? Па они душмани у НАТО-у?SiIent Bob:Dobro, u pravu su. Ruski su locirani u Bugarskoj i Grčkoj. Sad samo da lociramo zapadne i milina... hoćeš li na letovanje ove godine u BG ili Grčku, da ga slikaš... avion, naravno...
Pijanista:Како бре? Па они душмани у НАТО-у?
Па ваљда смо ми православнији, јербо нисмо у ту сатанистичку организацију.BG11091:Pa jesu u NATO, al su pravoslavna braća.
Који човек?svetolik trpkovic:ode covek .....
Pijanista:Па ваљда смо ми православнији, јербо нисмо у ту сатанистичку организацију.
Да маше авиЈону, и шаље пољубце.BG11091:Čekaj bre, ne skreći temu, gde ode Mita?
BG11091:Čekaj bre, ne skreći temu, gde ode Mita?
svetolik trpkovic:ode covek .....
eremita:Глупердо, гори си од Шиптара - храбар си само у чопору......фујјјјјјјј........... 8-)
Nismo došli ovde da se vredjamo. Sam si se prozvao.