Srbija gori - pozare nema ko da ugasi

Careca:
Sto onaj ruski mafijas ,sto je bio pre neki dan na sastanku sa Kostunicom, ne doveze par komada aviona za gasnje pozara? Sta je to za njega 4-5 aviona. 40-50 miliona evra.
Ja citao kako Rusija ima oko 2000 aviona...a oni poslali jedan. Za koga se ne zna gde je. :D

"...a jel ste videli oni Pakistanci,oni od svoje bijede i sirotinje izdvojili dva miliona,a Saudiciji triiii" :D

rusi salju jedan avion neki iljusin - avion tanker koji nosi 40 tona vode.

od amerikanaca i EU , od vasih "demokratskih" prijatelja - ni glasa

Pa na sta ste spali vi demokrate bre da trazite pomoc i primate pomoc od "zlocinacke" proradikalske i prosps-ovske rusije?!?!?!

Pa gde vam je obraz? Gde vam je cast? :mrgreen:

Jerry Ropero:

Pa na sta ste spali vi demokrate bre da trazite pomoc i primate pomoc od "zlocinacke" proradikalske i prosps-ovske rusije?!?!?!

Ja video mnoge domaćine izašli u dvorišta i izbacili crevo preko ograde. Čekaju Ruse da napune.

SPR:RUSIJA-SRBIJA-POZZAR
PO NALOGU PUTINA, RUSKI 'VODENI BOMBARDER' SUTRA U SRBIJI

24.7.2007 17:00 MOSKVA (Tanjug) - Rusko Ministarstvo za vanredne situacije sutra će, po nalogu predsednika Rusije Vladimira Putina, uputiti u Srbiju specijalni protivpožarni avion da bi pomogao u gašenju više šumskih požara. ''Predsednik Rusije je, na molbu srpske strane, naložio ministru za vanredne

situacije Sergeju Šojguu da donese mere za ukazivanje vanredne pomoći

Srbiji u gašenju požara'', saopštila je pres služba Kremlja. U saopštenju se dodaje da je predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica uputio poruku predsedniku Rusije u kojoj ga je upoznao sa kritičnom situacijom nastalom zbog velikih požara u nekoliko regiona Srbije.

Irone nemoj sada da se izvlacis, rekao si ako iznesem argumente da su radikali bili u Bratuncu da ces glasati za SRS.
Nemoj sada da se koristis demokratskim metodama za malverzacije.

Budi covek od reci bar jedan dan!

Jerry Ropero:

Koliko su Rusi skola okrecili i obnovili? Koliko su bolnica i porodilista uredili,okrecili,opremom snabdeli? Sa koliko para finasirali svakojaka asfaltiranja,uredjenja,izgradnje,skolovanja mladih? Ako to stavimo na vagu,cini mi se da Rusi nema bas cime da se pohvale,bar dok taj Iljusin ne stigne.Ako se pilot ne zapije u Bugarskoj.

Obersturmfuehrer:
ruski avion je jos uvek u bugarskoj...
c,c,c
tako rusi nama stalno pomazu :)
Немој да си издајник. Прво да ''братски авион'' погаси пожаре у братској Бугарској. Немају ни ти Руси много авиона, Један за сву браћу, па како се ми договоримо. А како је кренуло још ћемо се и побити међусобно око једног авиона.

Obersturmfuehrer:
a gde je tebi obraz i cast?
cekas ko neka zenetina da ti zemlju ugase rusi, umesto da sam pripomognes tome?

veliku povrsinu na nepristupacnom terenu zahvacenu vatrom covek ne moze da ugasi . najvise sto tu covek bez aviona za gasenje pozara moze da uradi jeste da izoluje pozar i spreci ga da se dalje siri. bez aviona nista.

nego sta ti cekas, pricas ovde kako ti kazes "kao zenetina" mesto da gasis pozar?

sto nisi na staroj planini sto ne gasis pozar?

Careca:
Koliko su Rusi skola okrecili i obnovili? Koliko su bolnica i porodilista uredili,okrecili,opremom snabdeli? Sa koliko para finasirali svakojaka asfaltiranja,uredjenja,izgradnje,skolovanja mladih? Ako to stavimo na vagu,cini mi se da Rusi nema bas cime da se pohvale,bar dok taj Iljusin ne stigne.Ako se pilot ne zapije u Bugarskoj.

pa za mene je dovoljno sto nas nisu bombardovali. a ovi tvoji jesu. to sto nam posle toga "pomazu" to je najgore licemerje i cinizam.

to je ko da ja upadnem kod tebe u kucu , prebijem tebe i zenu ti, demoliram ti sav namestaj, okupiram ti jedan sprat kuce - pa te posle vodim na rucak u lokalnu kafanu.

E to rade ovi tvoji amerikanci i zlocinacki zapad. Bombarduju nas, unistavaju nam fabrike, mostove, bolnice, puteve, porodilista , naprave nam materijalnu stetu od 100 milijardi dolara , okupiraju nam 15% drzave - i onda da pokazu koliko su dobri okrece 2 skole, obnove 2 seoska mosta i mi sad treba da im se klanjamo zbog toga.

pa ti im se klanjaj ako hoces al ja tolki debil nisam.

za pocetak nek nam plate sve ono sto su unistili a za dalje cemo videti! to krecenje to kod mene ne prolazi!

Jerry Ropero:
veliku povrsinu na nepristupacnom terenu zahvacenu vatrom covek ne moze da ugasi . najvise sto tu covek bez aviona za gasenje pozara moze da uradi jeste da izoluje pozar i spreci ga da se dalje siri. bez aviona nista.

nego sta ti cekas, pricas ovde kako ti kazes "kao zenetina" mesto da gasis pozar?

Pols Srbije gori više dana Jarry, šta čekaju, ako već hoće da pomognu, da izgori još toliko pa da dodju, a u medjuvremenu gase požare u Bugarskoj, koja je btw u EU. Ne razumem. Za sutra najavljuju kišu, pa hvala im.

Jerry Ropero:

mene zabole...
i tornado je bio u poljskoj pa nista...i poplave po engleskoj, pa ne dajem ni 3 pare na to....
a i ja nisam onaj koji postavlja teme o pozarima i kuka kako nema ko da gasi.

a ti kao pravi patriota, veliki srbin, i sta god hoces bi trebalo da se potrudis....

Back