Srbija gori - pozare nema ko da ugasi

jomini:
Koja cirkus tema :shock:
Slazem se

stvarno se svasta dalo pročitat :lol:

ukratko bratja rusi su poslali avion koji eto kao zapeo na grani sa uzbekistanom, dok su fbi mi5 cia i drugi palili sibice po sumama i gorama nebili istjerali mladica i ratka iz makije ko aboridjini sto tjeraju klokane.
i usput su namjerno shebali klimu da bi lakse mogli sibicama potpalit vatru :lol: :lol:
bilo je jos bisera al dosta i ovo

Viorija:
Danas na vestima javise da je Rusija poslala specialan avion za gasenje pozara u Srbiji. Podmukli zapad nista. Niko od susednih zemalja koji su ucestvovali u genocidu nad Srbima nisu dali pomoc. Rusija jedini spas Srbije.

Poslali jedan avion,koji je jos usput svratio do Bugarske da i tamo valjda gasi neke pozare,dok suma u bratskoj Srbiji izgori jos malo. Bas su se pretrgli sa jednm avionom...na pola. Ako je od brace,maloooo je.

Чуди ме да још није објављена маршрута лета руског авиона. Како ће се онда ''спонтано'' окупљати народ широм Србије како би махао братском авиону. Да ли ће бити директан пренос на РТС-у?

24.jpg

Gde ste sada prijatelji moji kad Srbijom cela suma gori??

Nema nam americkih prijatelja u pomoc, nema ni Solane koji ima na 1000 aviona, nema ni Merkelove i ostalih sto mnogo brinu o Kosovu i Srbiji.

Samo se braca Rusi setili doci i pomoci!

Gde ste sada prijatelji moji
kad Srbijom cela suma gori

prijatelje se u muci poznaju
a lopovi tada odaju!

ratnistrateg:
Gde ste sada prijatelji moji kad Srbijom cela suma gori??

Nema nam americkih prijatelja u pomoc, nema ni Solane koji ima na 1000 aviona, nema ni Merkelove i ostalih sto mnogo brinu o Kosovu i Srbiji.

Samo se braca Rusi setili doci i pomoci!

Gde ste sada prijatelji moji
kad Srbijom cela suma gori

prijatelje se u muci poznaje
a lopov tada odaje!

Sidji Rašo ti iz šume
Idu Rusi brate kume

Nose punu ćasu vode
Da vatru ugasu i Srbiju spasu

Sidji Rašo i Ratka pozovi
Negde smrdi, negde gori

Ispecite jedno prase
dok Rusi vatru ugase

Sto onaj ruski mafijas ,sto je bio pre neki dan na sastanku sa Kostunicom, ne doveze par komada aviona za gasnje pozara? Sta je to za njega 4-5 aviona. 40-50 miliona evra.
Ja citao kako Rusija ima oko 2000 aviona...a oni poslali jedan. Za koga se ne zna gde je. :D

"...a jel ste videli oni Pakistanci,oni od svoje bijede i sirotinje izdvojili dva miliona,a Saudiciji triiii" :D

Back