Srbija gej tigar! Treći u svetu po udelu pasivnih gay muškaraca

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da nasledjuju to moze, al im nikad ne bih dao prava da usvajaju decu. Mislim ono jedan macetom otsece glavu drugom, pa ga ovaj nasledi,
moze... generalno tesko da ce gay veza ostati na duze staze.. to su perverznjaci i promiskuitetni, takvima, dalje od dece...
To je tvoja teorija Makso, ali kao i sve ostale tvoje teorije, i ta je prilično je klimava, da se blago izrazim.

Luca Trapanese i njegova Alba

Muškarac usvoji djevojku koju niko drugi nije želio

Luca je ako je uopste bitno homoseksualac

25799293-adoptiert-luca-alba-downsyndrom-RpBG.jpg

Luca Trapanese i njegova Alba

Muškarac usvoji djevojku koju niko drugi nije želio

Luca je ako je uopste bitno homoseksualac

25799293-adoptiert-luca-alba-downsyndrom-RpBG.jpg
U srednjoj, za maturski rad iz Psihologije sam branila temu o porodici i deci...stroga profanka bila, preko 20 knjiga mi zadala za rad, plus praksa. Mislila sam da sam pokupila svu pamet sveta.
I zavrsi se formalna odbrana, pita me jedna iz komisije-sta mislim o gej parovima i usvajanju? Onako pricamo... Nadobudna ja, kategoricno-ne, argumentovano, po knjigama, blistam, blista mentorka...bilo je jos nekih skakljivih pitanja, na koja danas sasvim drugacije gledam.
Ne krivim "staru skolu", tako su nauceni, vaspitani...ne volim ni drugu krajnost koja se forsira. Istina je uvek negde u sredini.
A ljubav je svuda.
Da, volela sam onu seriju "Moderna porodica", nekako je najrealnije prikazan taj sukob tradicije i modernog, i jedni i drugi u svom najboljem i najgorem izdanju...

Ниси ме тригеровао, не доводим у сумњу посету сајту, али далеко да од тога може да се извуче закључак колики је део неке популације геј. Посебно ако постоје много прецизнија истраживања.

Али на страну то. Моје лично запажање је да пуно знаш о тој фанозној гриндер апликацији, што доводи до неког закључка за који сумњам да ће ти се свидети.

ма ово је глупост, прво изгледа да само буљаши и иду на те веб странице,
друго ово само говори да федери непожељни у Србији, јер морају овако да се сналазе
немају своје клубе и не могу јавно да се упознају
да је могуће, можда би следећи пут Иран или Пакистан избио на прво место
а због угрожености ЛГБТ, па су упућени само на нет....
све и да је истина, имамо преча посла од тих паћеника...

Po istraživanju gay portala Grinder, Srbija je treća zemlja u svetu po broju pasivnih gay muškaraca po broju stanovnika (oni koji samo vole da primaju u guzu, ne i da daju).
Ispred nas su samo Danska i Japan.

Neka smo bili pretposlednji u Kataru, bar u nečemu da ponesemo bronzu!

Sledeće godine očekujem barem srebro.

Pogledajte prilog 1274410
tako mi Allaha, vec smo mnoge prestigli u EU...sve to zahvaljujuci guzomanima

Da nasledjuju to moze, al im nikad ne bih dao prava da usvajaju decu. Mislim ono jedan macetom otsece glavu drugom, pa ga ovaj nasledi,
moze... generalno tesko da ce gay veza ostati na duze staze.. to su perverznjaci i promiskuitetni, takvima, dalje od dece...
I ja sam nekad mislila ovako, donekle.
Predrasude, neznanje, nepoznavanje...
Koliko je porodicnog nasilja u "regularnim porodicama"? Roditelj ubije vlastito dete, majka baci tek rodjenu bebu, izivljavanje, maltretiranje nad rodjenim, prebijanje na smrt...izbegavam crnu hroniku, ali prepuna je u citavoj ex Yu, strasno. Plus mi drugarica radi u Sigurnoj kuci, pa cujem direktno cega sve ima, sto i ne zavrsi u medijima.
Kakav ce neko biti roditelj def.ne zavisi od seksualnog opredeljenja.
I da li ce biti u braku, sam(a), podizati biolosko ili usvojeno dete...

Брак је између мушкарца и жене, што је природно.
Човек одредио у правном смислу, ништа ту нема везе с природом.

Пошто си део тог миљеа, бесмислено је са тобом о томе писати.
Значи, искључиво са стрејт особама има смисла дискутовати о правима геј особа? Реци слободно да су стрејташи виша раса, не стиди се.

Срећа па живим у земљи где је то западно лудило забрањено!
Битно за тему ко лањски снег. Ето, најбитнији си ти и где живиш и коме љубиш буљу (упс).

Овде немате права да се спрдате са здравим разумом.
Здрав разум је у Русији релевантан појам, дечко. Не бих ја то тако олако употребљавао с поносом.

Чуј, брак између два мушкарца. Сутра ћеш тражити и право на брак са кобилом? Зашто да не, само друга девијација.
Па и твоја жена је пресекла па с коњином ушла у брак, а двојици мушкараца би као фалило нешто.

Што волим ове теме где се свака сељоберчина осети позваним да дође и поносно се размахује својим сељоберизмом међу себи сличнима. Ништа их не натера лакше да се добровољно прикажу у правом светлу. :mrgreen:

Back