Leonidas_of_Sparta
Iskusan
- Poruka
- 6.640
Ne vaze za Rusiju, cak sta vise to je otezavajuca okolnost, a Srbi sada valjda tamo hrle.Jel i dalje vaze ona dobijanja viza ako se deklarises kao gej i trazis azil na konto diskriminacije?
Ne vaze za Rusiju, cak sta vise to je otezavajuca okolnost, a Srbi sada valjda tamo hrle.Jel i dalje vaze ona dobijanja viza ako se deklarises kao gej i trazis azil na konto diskriminacije?
P ja bi da hrlim ono, gde ima vise leta, Sunca i tako to...Ne vaze za Rusiju, cak sta vise to je otezavajuca okolnost, a Srbi sada valjda tamo hrle.
Egipat,Brazil, TajlandP ja bi da hrlim ono, gde ima vise leta, Sunca i tako to...
Mozh taj brazil. Mozda i tajland, mada monsuni..Egipat,Brazil, Tajland![]()
60% koji smo glasali za Aleksandra VučićaKoji su to "normalni"?
Ili onih 80% i kusur što su glasali za Hitlera.60% koji smo glasali za Aleksandra Vučića
Rešio si me zatvora sa ovom slikom. Evo već se tri dana mučim.A evo i slika:
![]()
Kad drkaš na ĆutuRešio si me zatvora sa ovom slikom. Evo već se tri dana mučim.
Glasača Tadića ima isti procenat kao gejovaIli onih 80% i kusur što su glasali za Hitlera.
Kako znaš? Gde je kamera???Kad drkaš na Ćutu
Pa ko može i da drka i da sere?Kako znaš? Gde je kamera???
Multitasking. Jbg, profesionalna deformacija. Programer, paralelni tredovi i tako...Pa ko može i da drka i da sere?
Ti?
Koliko ono procenata glasova je imao Čaušesku na zadnjim izborima? Podseti me, 90 i koliko?Glasača Tadića ima isti procenat kao gejova
Kalifornija...samo je postala skupa za zivot obicnog covekaP ja bi da hrlim ono, gde ima vise leta, Sunca i tako to...
Ma kakva jamerika. Pogotovu kalifoutnija.. NjaaaKalifornija...samo je postala skupa za zivot obicnog coveka
Значи Срби у свету познати и по томе. Страшно.Po istraživanju gay portala Grinder, Srbija je treća zemlja u svetu po broju pasivnih gay muškaraca po broju stanovnika (oni koji samo vole da primaju u guzu, ne i da daju).
Ispred nas su samo Danska i Japan.
Neka smo bili pretposlednji u Kataru, bar u nečemu da ponesemo bronzu!
Sledeće godine očekujem barem srebro.
Pogledajte prilog 1274410
Логика налаже да особа ради оно у чему ужива. Пасивне гејеве једноставно не узбуђује активна улога, и обрнуто. Улоге мењају само ткзв. универзалци, они уживају и у улози активног и у улози пасивног.A mene zanima, zar nije logicno kad su dva geja u pitanju, da se menjaju, odnosno menjaju uloge a ne uvek da se drze jedne?
Pa ok, nego kad vec mogu..Логика налаже да особа ради оно у чему ужива. Пасивне гејеве једноставно не узбуђује активна улога, и обрнуто. Улоге мењају само ткзв. универзалци, они уживају и у улози активног и у улози пасивног.
Кад могу и желе, онда мењају. Али пасивци најчешће дословно не могу да добију и одрже ерекцију за активну улогу. А активци најчешће уопште не уживају у пасивној улози.Pa ok, nego kad vec mogu..
Можда је спорна та статистика а можда и није, али по нечему јесмо први у свету, предводници.
Први смо добили геј премијерку.