Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta,jos nas nisu primili u EU,zar je moguce!?okrenuti smo mi zapadu jos od 2000 godine
Sve pravoslavne države i narodi okrenuli su se ka zapadu.Pravoslavlje.Znaci istok.
Nisu.Sve pravoslavne države i narodi okrenuli su se ka zapadu.
Grčka, Rumunija, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Ukrajina...
Fali li ovde neko?Grčka, Rumunija, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Ukrajina...
Evo kako Bugari vide ulazak u EU i NATOVreme je za NATO pakt i EU zajednicu evropskih naroda. T
Ko?Fali li ovde neko?
Pa rekao si sve pravoslavne zemlje su se okrenule zapadu.Koja se to nije okrenula ,a nije na tvom spisku?
sta napisa, i ostade ziv. Upravo je bas suprotno... al od tebe ionako ista ne moze da me iznenadiRat u Ukrajini još jednom pokazao i dokazao je kakvo smeće je svo rusko naoružanje.
Zapadnim i izraelskim tenkovima kupole ne lete u vazduh za razliku od ruskih. Srbija hitno da nabavi 800-900 komada tenkova Merkava 4.sta napisa, i ostade ziv. Upravo je bas suprotno... al od tebe ionako ista ne moze da me iznenadi
Glupavi Rusi nemaju nikakvo naoruzanje.Ispao im ljesnjak iz ruke i spustio na zemlju mnoge koji su uzletili.Rat u Ukrajini još jednom pokazao i dokazao je kakvo smeće je svo rusko naoružanje. Vreme je da se Srbija u političkom, ekonomskom , vojnom i kulturuloškom smislu okrene ka Zapadu. Vreme je za NATO pakt i EU zajednicu evropskih naroda. To što je NATO počinio neviđenu agresiju 1999. godine ne znači da će Srbi i Amerikanci biti neprijatelji narednih 10 vekova. Vojska Srbija bez saveznika i u okruženju NATO pakta nije u stanju braniti i odbraniti Srbiju. Zato je članstvo u NATO savezu najbolja opcija. Što više, naše komšije počinile su genocid u dva svetska rata, pa Srbi opet žele zajedničku državu sa njima.
ja se iskreno nadam da si svestan nebuloza koje pisesZapadnim i izraelskim tenkovima kupole ne lete u vazduh za razliku od ruskih. Srbija hitno da nabavi 800-900 komada tenkova Merkava 4.
I svi osim možda Rumunije i Ukrajine mrze zapad i jedva čekaju da propadne.Grčka, Rumunija, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Ukrajina...
Da Montenigersi nisu krenuli za braćom šiptarima i prišljamčili se NATO ološu, sad ne bi bili okruženiRat u Ukrajini još jednom pokazao i dokazao je kakvo smeće je svo rusko naoružanje. Vreme je da se Srbija u političkom, ekonomskom , vojnom i kulturuloškom smislu okrene ka Zapadu. Vreme je za NATO pakt i EU zajednicu evropskih naroda. To što je NATO počinio neviđenu agresiju 1999. godine ne znači da će Srbi i Amerikanci biti neprijatelji narednih 10 vekova. Vojska Srbija bez saveznika i u okruženju NATO pakta nije u stanju braniti i odbraniti Srbiju. Zato je članstvo u NATO savezu najbolja opcija. Što više, naše komšije počinile su genocid u dva svetska rata, pa Srbi opet žele zajedničku državu sa njima.
ja se iskreno nadam da si svestan nebuloza koje pises
Zapad da se okrene ka Srbiji.Rat u Ukrajini još jednom pokazao i dokazao je kakvo smeće je svo rusko naoružanje. Vreme je da se Srbija u političkom, ekonomskom , vojnom i kulturuloškom smislu okrene ka Zapadu. Vreme je za NATO pakt i EU zajednicu evropskih naroda. To što je NATO počinio neviđenu agresiju 1999. godine ne znači da će Srbi i Amerikanci biti neprijatelji narednih 10 vekova. Vojska Srbija bez saveznika i u okruženju NATO pakta nije u stanju braniti i odbraniti Srbiju. Zato je članstvo u NATO savezu najbolja opcija. Što više, naše komšije počinile su genocid u dva svetska rata, pa Srbi opet žele zajedničku državu sa njima.
i koju si mudrost sad demonstriao? Postavio propagandni video sa Youtube, genijalno, kao sto rekoh od tebe ksta ne bise da me zacudi.
Zato što su navijački izabrali stranu tih drugih.
Na stranu što je to nezapamćena izdaja, stali su na stranu svojih neprijatelja u dva svetska rata protiv svojih saveznika.
5ti oktobar se nece ponoviti, mozda bolje da se spakujes pa u Malme medju migrante sa Bliskog istokaNe živi se u prošlosti nego u sadašnjosti. Ceo region se okrenuo zapadu, demokratiji, kapitalizmu i slobodama. Mi smo gledali prema istočnim diktaturama, represiji prema neistomišljenicima i komunizmu. Pa na koju stranu misliš da će stati, leba ti??![]()