Srbija da se okrene ka Zapadu

Vreme je za NATO pakt i EU zajednicu evropskih naroda. T
Evo kako Bugari vide ulazak u EU i NATO
Da, mi smo se pridružili Evropskoj Uniji, ali Evropska Unija nije došla kod nas. Imamo istu korumpiranu vladu, iste korumpirane zvaničnike, zajedno sa strogim standardima, pravilima, metodama Evropske Unije. Mi smo uništeni, slomljeni od strane Evropske Unije. Da, oni nam daju neke tranše za razvoj, ali šta se dešava sa novcem – niko ne zna. Sve završava u džepovima državnih funkcionera, pa čak i ako negdje dolazi, onda samo na “svoje” i “njihove” projekte.​
Želite li da znate kako ćete živjeti u Evropskoj Uniji? Putujte u Bugarsku. Ne samo da se odmorite, da hodate duž šetališta od restorana do restorana. To je maska – fasada. Vozite malo, nekoliko desetina kilometara u unutrašnjost. Vidjećete ruševine fabrika, vidjećete da je siromaštvo zavladalo svuda naokolo. Vidjećete od EU uništenu privredu, vidjećete ljude koji uzalud pokušavaju da nađu posao.​

Rat u Ukrajini još jednom pokazao i dokazao je kakvo smeće je svo rusko naoružanje. Vreme je da se Srbija u političkom, ekonomskom , vojnom i kulturuloškom smislu okrene ka Zapadu. Vreme je za NATO pakt i EU zajednicu evropskih naroda. To što je NATO počinio neviđenu agresiju 1999. godine ne znači da će Srbi i Amerikanci biti neprijatelji narednih 10 vekova. Vojska Srbija bez saveznika i u okruženju NATO pakta nije u stanju braniti i odbraniti Srbiju. Zato je članstvo u NATO savezu najbolja opcija. Što više, naše komšije počinile su genocid u dva svetska rata, pa Srbi opet žele zajedničku državu sa njima.
Glupavi Rusi nemaju nikakvo naoruzanje.Ispao im ljesnjak iz ruke i spustio na zemlju mnoge koji su uzletili.

Srbi su najbesramnija nacija koju ja znam...
Znaci u oci ce da te gleda ajd to je nista, nego ce da ti pridikuje kao da si ti lopov , a bez imalo stida ce da krade i potkrada, da bukvalno nadgleda prvu priliku kad moze da pokrade...i odmah ce i da pokrade...
Ili kad sam gledao u oci lekara koji stavlja 3 dana led trudnici da bi joj usporio napredovanje upale slepog creva da bi uzvukao pare od porodice za korupciju...i gleda te u oci i zaebava te jos..
Ma milion takvih situacija ima sa Srbima..bas milion.

Ta posvecenost svog vremena profesionalnoj deformaciji potkradanju, kao i to koliko im nista nije bezobrazno niti lose ako rade i imaju korist, to je samo kod Srba..

Inace o fenomenu drustveno podrzane sociopatije, to je uveliko tema o Srbima...
Stvarno toliki narod i kad je bio bolji moralno , a bio je u proslosti , bio je sociopatoloski u srzi...
Sve zbog tih ugnjezdenih drustvenih navika kako se odnosi prema drugima, te drustvene kulture nekulture...

Stalnog nasilja , sto nije neki izuzetak kod okruzenja, ali je ovde nadogradjeno u diktaturu okruzenja, koja dovodi do stalne negovane sociopatije od malena...

I na kraju imamo glumca postenjacinu , koji onda nije lopov bukvalno ali je glumac postenjacina, tj glumata ali radi sve sto misli da se ne vidi...pa ga vredja kad se neko zezne pa misli da je korumpiran a kao nije..

Meni se desavalo da tip upravnik prodaje mesta u domu , i to pod pricom da ucini studentima i to bas onima koji su tek dosli iz vojske pa da se uhodaju u stud zivot i da krenu u studiranjei da iskoriste tih pola godine da se povezu i da krenu...
A ja sam bio bas ta kategorija, ali sipak...tip je navikao na seljake na pijaci , tako da izgledaju , da budu koscatog lica, da se vidi da nije imao pravilnu ishranu , a ne ja koji nisam zbog mojih matoraca, nego iz knjiga video sta valja sta ne, pa i telo slusao i rano poceo da se bavim sportom ali amaterski , tako da mi je telo govorilo sta treba...
I onda taj upravnik nece, samo zato sto ne izgledas kao seljak, nece i jos se vredja sto si mu dosao na vrata...
Ja jos kazem, jos mirisem na kasarne, a stvarno ja sam promenio 13 i vise kasarni , do 13 sam brojao...posle mi nije bilo bitno..
Posle ti postane sto vise kasarni to ti bolje..na kartonu pise nijedan vikend, sto je i istina..ali pise i jedini ima podosta ves ova od kojih nema niko drugi u vojsci..
Tako da iako sam bio po kriterijumu za korumpiranost , nisam bio izgleda seljaka , fizicki izgled...i to je pokvarilo srecu..
I sto je najgore posle vise ne mozes ni kao student u njegov dom...devojka mi bila u tom domu , ali ne mozes.

Rat u Ukrajini još jednom pokazao i dokazao je kakvo smeće je svo rusko naoružanje. Vreme je da se Srbija u političkom, ekonomskom , vojnom i kulturuloškom smislu okrene ka Zapadu. Vreme je za NATO pakt i EU zajednicu evropskih naroda. To što je NATO počinio neviđenu agresiju 1999. godine ne znači da će Srbi i Amerikanci biti neprijatelji narednih 10 vekova. Vojska Srbija bez saveznika i u okruženju NATO pakta nije u stanju braniti i odbraniti Srbiju. Zato je članstvo u NATO savezu najbolja opcija. Što više, naše komšije počinile su genocid u dva svetska rata, pa Srbi opet žele zajedničku državu sa njima.
Da Montenigersi nisu krenuli za braćom šiptarima i prišljamčili se NATO ološu, sad ne bi bili okruženi
Tako da su ispali veći neprijatelji i od NATO pakta

Zapad da se okrene ka Srbiji.

i koju si mudrost sad demonstriao? Postavio propagandni video sa Youtube, genijalno, kao sto rekoh od tebe ksta ne bise da me zacudi.
Da li zi znas uopste specifikacije ruskog t90m tenka, namenu, koje sisteme ime, cime je opremljen i naoruzan, koja mu je maksimalna brzina itd
Isto vazi i za Merkavu, pri tom Merkava je tenk dizajniran za pustinju, za teren Izraela...ovde bi ostao u blatu nakon prve kise, no nebitno to jeste dobar tenk. Al ksto takoo ruski tenkovi su medju najboljima.
tvoje suketanje je ono sto iritira. I napisa ti Srbija da kupi 800 ~ 900 Merkava?
Prvo, sta ce Srbiji toliko tenkova? Drugo sta mislis ti koliko je vojni budzet Srbije?
Trece tenkovi su prevazidjeni, jeftini fpv dron ugasi skupi tenk. Srbija treba da ulaze u dronove.
Imas i snimke unistenih zapadnih tenkova, Lancetijada, cuo si za Lancet? Ruski dron sa vestackom intaligencijom, pokazao se kao jedno od najubojitijih oruzja u ovom ratu.

Zato što su navijački izabrali stranu tih drugih.
Na stranu što je to nezapamćena izdaja, stali su na stranu svojih neprijatelja u dva svetska rata protiv svojih saveznika.

Ne živi se u prošlosti nego u sadašnjosti. Ceo region se okrenuo zapadu, demokratiji, kapitalizmu i slobodama. Mi smo gledali prema istočnim diktaturama, represiji prema neistomišljenicima i komunizmu. Pa na koju stranu misliš da će stati, leba ti?? ;)

Ne živi se u prošlosti nego u sadašnjosti. Ceo region se okrenuo zapadu, demokratiji, kapitalizmu i slobodama. Mi smo gledali prema istočnim diktaturama, represiji prema neistomišljenicima i komunizmu. Pa na koju stranu misliš da će stati, leba ti?? ;)
5ti oktobar se nece ponoviti, mozda bolje da se spakujes pa u Malme medju migrante sa Bliskog istoka ;) Siguran sam da ce te tvoj utopijski zapad sirokih ruku i velikog srca prihvatiti

Back