Osti
Zainteresovan član
- Poruka
- 468
Površno.Tačnije 90%...10% ostaje potpuno neobjašnjeno.Među njima i pomenuti slučaj Volton.
Da,da. Lakše je verovati natrpirodnom nego priorodnom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Površno.Tačnije 90%...10% ostaje potpuno neobjašnjeno.Među njima i pomenuti slučaj Volton.
Ma govorim ti čisto ''hirurški'' na osnovu dokaza za i protiv...Procenat je istaknut od najvećih ufo skeptika i ''razbijača'' mnogih UFO slučajeva...Da,da. Lakše je verovati natrpirodnom nego priorodnom.
Ma govorim ti čisto ''hirurški'' na osnovu dokaza za i protiv...Procenat je istaknut od najvećih ufo skeptika i ''razbijača'' mnogih UFO slučajeva...

Oni možda i nisu VAN zemLJaciA gde inače žive vanzemljci?
U Sunčevom sistemu sigurno nisu

Изнад планине Ртањ је било НЛО
Nema tu niš ''natprirodno''...I nastanak vanzemaljaca i kretanje njihovih brodova su prirodni samo zasnovani na možda drugačajim pravilima nego naši...Da,da. Lakše je verovati natrpirodnom nego priorodnom.
Oni možda i nisu VAN zemLJaci
Ako prihvatimo da jesu onda je sve moguće,mada i ja verujem da nisu u Mlečnom putu...Uostalom mi znamo da naše letelice hiljadama godina putuju do neke malo udaljenije planete u drugoj galaxiji...To možda i objašnjava što ima tako malo ''jakih'' UFO slučejeva jednostavno oni nisu stalno ovde već dođu povremeno,jednom u ko zna kolko godina.
Oni možda i nisu VAN zemLJaci
Ako prihvatimo da jesu onda je sve moguće,mada i ja verujem da nisu u Mlečnom putu...Uostalom mi znamo da naše letelice hiljadama godina putuju do neke malo udaljenije planete u drugoj galaxiji...To možda i objašnjava što ima tako malo ''jakih'' UFO slučejeva jednostavno oni nisu stalno ovde već dođu povremeno,jednom u ko zna kolko godina.
Znam tu teoriju i ne moraš mene da ubeđuješ kao što sam rekao nisam romantičar u tom smislu i sam sam skeptik ali neki slučajevi su stvarno šokantni.Osim toga radio talas može da bude po zemaljskim merilima ''nečitljiv'' a da u sebi sadrži nešto što je čitljivo pošiljaocu koji pretpostavlja da je i primalac na sličnom nivou.Da su ti vanzemaljci iole intelignetni, na Zemlji bi detektovali pravilne radio talase. Na žalost romantičara, radioastronomija još nije detektovala pravilne radio talase. Ako pretpostavimo da inteligentan život postoji van Zemlje a radio talasi još putuju prema Zemlji, nemoguće je da je ikakav drugi objekat mogao već da stigne.
Znam tu teoriju i ne moraš mene da ubeđuješ kao što sam rekao nisam romantičar u tom smislu i sam sam skeptik ali neki slučajevi su stvarno šokantni.Osim toga radio talas može da bude po zemaljskim merilima ''nečitljiv'' a da u sebi sadrži nešto što je čitljivo pošiljaocu koji pretpostavlja da je i primalac na sličnom nivou.
Neću da zalazim u domen ''zavera'' ali zar zaista misliš da baš svaki objekat koji recimo http://www.norad.mil/about/index.html otkrije a može da otkrije bilo šta veličine košarkaške lopte što uđe u atmosferu bude obelodanjeno javnosti...Rozvel je još jedan primer zataškavanja.Ono što ne može da se detektuje i na nikakav način ne utiče na stvarnost jednostavno ne postoji.
Neću da zalazim u domen ''zavera'' ali zar zaista misliš da baš svaki objekat koji recimo http://www.norad.mil/about/index.html otkrije a može da otkrije bilo šta veličine košarkaške lopte što uđe u atmosferu bude obelodanjeno javnosti...Rozvel je još jedan primer zataškavanja.
Da je iznad Rtnja bio NLO neko bi ga snimio i postavio na Youtubetu. Ovako nista.
Ne i zato sam i skeptičan...Ali nečeg debelo ima u celoj priči...Samo šta je to ko zna...Pa kad bi objavljivali za svaki objekat veći od košarkaške lopte onda bi nam dnevnik samo time bio zatrpan. A ti misliš da tako velika stvar kao vanzemaljski život može da ostane tajna?

Razmisljam ovih dana zasto u Srbiji i ostalim bivsim Jugoslovenskim Republikama nema zabiljezenih snimaka Neidentifikovanih Letecih Objekata za razliku od Sjedinjenih Americkih Drzava, Kine, Rusije... u kojima su NLO svakodnevica.
Vjerujem da je jedan od ostalih razloga sto vanzemljaci ne posjecuju Srbiju i taj sto bi vanzemljaci bili oporezovani od strane drzave.
Sto mislite vi?![]()
Pa kad bi objavljivali za svaki objekat veći od košarkaške lopte onda bi nam dnevnik samo time bio zatrpan. A ti misliš da tako velika stvar kao vanzemaljski život može da ostane tajna?

Razmisljam ovih dana zasto u Srbiji i ostalim bivsim Jugoslovenskim Republikama nema zabiljezenih snimaka Neidentifikovanih Letecih Objekata za razliku od Sjedinjenih Americkih Drzava, Kine, Rusije... u kojima su NLO svakodnevica.
Vjerujem da je jedan od ostalih razloga sto vanzemljaci ne posjecuju Srbiju i taj sto bi vanzemljaci bili oporezovani od strane drzave.
Sto mislite vi?![]()
snimaka NLO u srbiji ''mozda'' nema, ali ima zabelezenih slika ,kao i svedocanstava o njihovom prisustvu na teritoriji srbije.
ta svedocanstva beleze posete jos od davnih dana, na zidu ili plafonu manastira ,mislim DECANI ,se nalazi freska koja prikazuje ''coveka'' ,u kapsuli ,dok se iza vidi zvezdani trag
kod nas po selima ljudi sto-sta vidjaju ,ali ne prijavljuju od straha da ih ne proglase ''opicenim'' , a, seljak....pa, zabole ga da snima, ima oci ,i jezik da prenese sta je video.
Tačno.Davno sam bio na Rtnju a sad me ova priča baš zainteresovala...U svakom slučaju je prelepa priroda tamo ako ništa drugo...Ti po selima nemaju digitalne foto aparate,a i da imaju ne verujem da bi ga nosili sa sobom non stop,vece su sanse na nlo uslikas slucajno slikajuci oblake nego da krenes u potragu za njim,vidis i uslikas,mozda ih mogu videti samo oni koji ne veruju,otkud znam...vise verujem u price nego u fotografije...neki chicha kod rtnja ima pun kufer prica,a i nesto slika na mobu...
Tačno.Davno sam bio na Rtnju a sad me ova priča baš zainteresovala...U svakom slučaju je prelepa priroda tamo ako ništa drugo...