Srbija bez kosova je spas

a sto ti siptarima ne prepustis svoj deo grada u kojem zivis?

sta ce ti?

i ako cemo nesto da dajemo i poklanjamo zasto da im ne damo beograd mesto kosova?

pa i onako je beograd krace deo srpske drzave nego kosovo.

kosovo je bilo srbija od 7 veka a beograd je prvi put postao srpski tek 1804 godine tj nas je tek nekih 200 godina

A kojim povodom mene prozivaš, nabeđeni patrioto? Gledaj malo šta sam citirala. Skijašice...:lol:
U mišju rupu da se zavučeš. Na Kosovu su ti najvažnije parice, pa istorija. Sramoto.

To bi mogao i da ponovim!

Ali Ti mi reci zbog cega Kosmet treba da pripadne njima, a ne da ostane nama kao i do sada? Jel zato sto su jaci?

Pa dobro, šta će Kosovo Amerikancima i ekipi?
Da nabacamo razloge: vojna baza u Evropi, večno žarište-mogućnost za istovarivanje kojekakvog naoružanja, razvijena kriminalna mreža-super prihodi od droge, prostitucije i ostalih bogougodnih delatnosti, argument za kojekakva spoljnopolitička prepucavanja, evo nek' se nađe i iskorišćavanje rudnog bogatstva....

I ti iz istih razloga, ovih navedenih razloga, želiš Kosovo?! :shock:

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???

Nema to veze sa običnim Srbijancima, već sa ljudima koji žive na Kosovu i raseljenim licima. Njima treba Kosovo. :roll:

Pa dobro, šta će Kosovo Amerikancima i ekipi?
Da nabacamo razloge: vojna baza u Evropi, večno žarište-mogućnost za istovarivanje kojekakvog naoružanja, razvijena kriminalna mreža-super prihodi od droge, prostitucije i ostalih bogougodnih delatnosti, argument za kojekakva spoljnopolitička prepucavanja, evo nek' se nađe i iskorišćavanje rudnog bogatstva....

I ti iz istih razloga, ovih navedenih razloga, želiš Kosovo?! :shock:

Heh! :):(

Razlozi zbog cega nekome treba bilo kakva teritorija su prosti i veoma jasni. Filosofski receno, nekome treba neka teritorija nebili sirio svoj uticaj i vlast u onom pravom smislu te reci.

E, sad, sta koju stranu sta motivise to je drugo pitanje. Nama i amerima nisu isti motivi zbog cega treba da se izbore da bas njima pripadne/ostane Kosmet.

Ja uopste ne vidim razloga da nekome treba da pripada Kosmet osim nama! Zato bi ono i trebalo u najmanju ruku da ostane i dalje nasa teritorija... a ima jos razloga.... mali milion...

Nego pitanje je veoma interensantno. Zasto se to isto pitanje ne postavi drugoj strani?

Heh! :):(

Razlozi zbog cega nekome treba bilo kakva teritorija su prosti i veoma jasni. Filosofski receno, nekome treba neka teritorija nebili sirio svoj uticaj i vlast u onom pravom smislu te reci.

E, sad, sta koju stranu sta motivise to je drugo pitanje. Nama i amerima nisu isti motivi zbog cega treba da se izbore da bas njima pripadne/ostane Kosmet.

Ja uopste ne vidim razloga da nekome treba da pripada Kosmet osim nama! Zato bi ono i trebalo u najmanju ruku da ostane i dalje nasa teritorija... a ima jos razloga.... mali milion...

Nego pitanje je veoma interensantno. Zasto se to isto pitanje ne postavi drugoj strani?

A znači, ipak nemamo iste razloge? A bio si spreman da to ponoviš...
I nije drugo pitanje, upravo to je pitanje ove teme: koji su naši razlozi?
Pročitaj šta je Slaven777 napisao - to je prvi i osnovni razlog zašto tebe, mene i ostale obične građane ove zemlje treba da zanima Kosovo. Ne zbog para, lignita, uticaja...već zbog ljudi koji tamo jedva žive i onih koji su proterani.
Sram vas bilo, patriote, sve odreda.

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .

Како те није срамота

E ovako. Sto se tice Kosova i Metohije, oni su izgubljeni 1999 godine. Kapitulaciju je potpisao vas dragi Sloba, jer taj rat je izgubljen.
Trenutno stanje je sledece: - Na KiM trebutno po procenama zivi oko 1.5 miliona Albanaca
- Ti Albanci imaju jednu od najjacih narko-mafija na svetu
- Na Kosovu se nalazi najveca NATO baza na Balkanu
- Kosovo ima odavno ustanovljenu vlast (Albansku)

Prvo pitanje je: Da li se borimo za teritoriju ili za ljude koji tamo zive?
Drugo pitanje: KAKO Srbija moze da prisili 1.5 miliona Albanaca da zivi sa nama?
Trece pitanje: Sta ce nam ti Albanci u zivotu?
Cetvrto pitanje: Sta cemo raditi za 20 godina kada bude bilo vise Albanaca nego Srba u Srbiji????

E ovako. Sto se tice Kosova i Metohije, oni su izgubljeni 1999 godine. Kapitulaciju je potpisao vas dragi Sloba, jer taj rat je izgubljen.
Trenutno stanje je sledece: - Na KiM trebutno po procenama zivi oko 1.5 miliona Albanaca
- Ti Albanci imaju jednu od najjacih narko-mafija na svetu
- Na Kosovu se nalazi najveca NATO baza na Balkanu
- Kosovo ima odavno ustanovljenu vlast (Albansku)

Prvo pitanje je: Da li se borimo za teritoriju ili za ljude koji tamo zive?
Drugo pitanje: KAKO Srbija moze da prisili 1.5 miliona Albanaca da zivi sa nama?
Trece pitanje: Sta ce nam ti Albanci u zivotu?
Cetvrto pitanje: Sta cemo raditi za 20 godina kada bude bilo vise Albanaca nego Srba u Srbiji????

Samo mala ispravka - UN vlada, samo uz pomoć albanskih institucija. Vrlo često se nameće da albanske provizionalne institucije baš upravljaju Kosovom, ali to uopšte nije istna - upravljaju UN, NATO i ponešto kriminalni krugovi.

Kao i svakidasnji srpski politicari - otom potom! ;-) Za sada se gleda samo da se dodje do sutra.

човек, Србин има нешто од тога да Косово остане у Србији, гњида нема па ти види шта си

Ne. Razumem razmishljanje, zarazeni deo - seci ga! No na nama nije da sechemo, nismo mi ratovali za to Kosovo..... mi smo se samo rodili, a ono nam je ostalo od predaka. Treba li sad da se odrichemo onoga u shta su chitava pokolenja ulagala.... Onoga iz chega nam je iznikao nacionalni identitet?
Kosmopolita bi rekao, shto da ne. Ali kosmopolite ce postojati kada nestanu drzave i nacije, do tada.....

Kosovo jeste bio, i Kosovo mora ostati, deo Srbije. Ne zbog Srbije i Srba, ne zbog Albanaca i Amerike, interesa, ekonomije..... vec zbog onog najveceg dostignuca chovechanstva, a koji se malo pominje ovde..... zbog PRAVDE!
Kakav svet ostavljamo buducim pokolenjima ako se jedan narod moze proterati sa svojih vekovnih teritorija a te teritorije oteti? Da ne pominjem Krajinu, neka bude samo Kosovo.....

Btw milion i po Albanaca, ako im se ne svidja, neka se nose preko Prokletija, u svoju domovinu.

Back