john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Da li će pristup (članstvo) stranci biti slobodan ili će biti potrebna neka preporuka ?
Samo je potrebno da umeš da kradeš i da plaćaš članarinu u procentima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li će pristup (članstvo) stranci biti slobodan ili će biti potrebna neka preporuka ?
Ima bato da se pokrade još... Ovi kako su krenuli, guliće sve do golih zidova i kože s leđa....
Može kafica, fala![]()
A hoće li ići po kućama, ili sami da donosimo sastrugano??![]()
Eeeeeee...da si se ufurala da kuvaš kafice kod mene u firmu dok je DSS bio na vlasti....
...sad bi imala gajbu kod Arene i vozila minimum novu Fabiju....
ma jok.to je moj mika komsija.....ljubac
![]()
mrzim da kuvam kafu..vise volim da pijem..mozda za direktora da budem a?i ne volim skodina vozila...moze Citroen?
![]()
mrzim da kuvam kafu..vise volim da pijem..mozda za direktora da budem a?i ne volim skodina vozila...moze Citroen?
![]()
Ako ne voliš da se mešaš u svoj posao, imaš neku Megatrend ili sl. diplomu,
vučeš korene sa Majevice, Dinare, Durmitora..itd, možeš '' tri metra iz nosa bacit' '' .....
...Ti si pravi kadar za državnu(gradsku) firmu.........samo da pogodiš pravu političku opciju i....
eto tebi blagodeti...![]()
znachi josh jedan SNS
Tadicu stvarno nije dosadno
iju
ja volim da se mesam u svoj posao..nemam Megatrend diplomu vec sa Univerziteta u NS
Ne vucem te korene smrc...bas sam iz NS a i moji isto...ne mogu da bacim kamena sa ramena
ne odgovaram a?![]()
Tadic ima da iskroji takvu opoziciju, da ce samu sebe da pobedjuje na izborima, dok maneken paradira na celu drzave, heheh.... Pametno, nema sta...
iju
ja volim da se mesam u svoj posao..nemam Megatrend diplomu vec sa Univerziteta u NS
Ne vucem te korene smrc...bas sam iz NS a i moji isto...ne mogu da bacim kamena sa ramena
ne odgovaram a?![]()