Србија 21

• Začetnik teme Začetnik teme kamel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mrzim da kuvam kafu..vise volim da pijem..mozda za direktora da budem a?:D i ne volim skodina vozila...moze Citroen?:mrgreen:

Ako ne voliš da se mešaš u svoj posao, imaš neku Megatrend ili sl. diplomu,
vučeš korene sa Majevice, Dinare, Durmitora..itd, možeš '' tri metra iz nosa bacit' '' .....
...Ti si pravi kadar za državnu(gradsku) firmu.........samo da pogodiš pravu političku opciju i....
eto tebi blagodeti...:ok:

Ako ne voliš da se mešaš u svoj posao, imaš neku Megatrend ili sl. diplomu,
vučeš korene sa Majevice, Dinare, Durmitora..itd, možeš '' tri metra iz nosa bacit' '' .....
...Ti si pravi kadar za državnu(gradsku) firmu.........samo da pogodiš pravu političku opciju i....
eto tebi blagodeti...:ok:

iju
ja volim da se mesam u svoj posao..nemam Megatrend diplomu vec sa Univerziteta u NS
Ne vucem te korene smrc...bas sam iz NS a i moji isto...ne mogu da bacim kamena sa ramena:sad2:
ne odgovaram a?:(

iju
ja volim da se mesam u svoj posao..nemam Megatrend diplomu vec sa Univerziteta u NS
Ne vucem te korene smrc...bas sam iz NS a i moji isto...ne mogu da bacim kamena sa ramena:sad2:
ne odgovaram a?:(

E, pa onda ćeš ipak da kuvaš kafice....Sad nam je SPS na vlasti u firmi,tako da ...'eb ga!

Morala bi malo ''..s kolena na koleno...'' pa da zbog te diplome postaneš GLAVNA KAFEKUVARICA......nije malo...

Back