Za Gazu, gasi telefon 21 - 21.30

Ako ništa, možemo da igramo Civilization i da junački ponovo osvojimo celo Kosovo.

Samo da skupimo iskusnu ekipu gejmera.

Можемо и да навијамо да свака руска граната погоди циљ у Украјини или да се прикључимо руским војним напорима у Украјини као добровољци.
Размишљао сам и овом другом морам да признам.:mrgreen:
Одвратио сам се од тога за сада.
Шта мислиш ти @Dе Sisti , да ли да се пријавим у добровољце и славно погинем за Мајчицу Русију ако судбина буде тако хтела?

Можемо и да навијамо да свака руска граната погоди циљ у Украјини или да се прикључимо руским војним напорима у Украјини као добровољци.
Размишљао сам и овом другом морам да признам.:mrgreen:
Одвратио сам се од тога за сада.
Шта мислиш ти @Dе Sisti , да ли да се пријавим у добровољце и славно погинем за Мајчицу Русију ако судбина буде тако хтела?
Mislim da je ratovanje loša ideja.
Vojnici ginu u blatu a odgovorni piju Mekalan na Česterfild sofi uz Cohibu.

Jes, baš nam treba da neko napadne Meksiko i Kanadu.
Русија се брани од агресивне НАТО експанзије. Ако нема договора између САД и Русије људи ће гинути.
Није баш да је само једна страна крива. Путин је Бајдену рекао да постоје црвене линије око Украјине, а Бајден је рекао да га заболе туки и сад имаш овај рат.

Русија се брани од агресивне НАТО експанзије. Ако нема договора између САД и Русије људи ће гинути.
Није баш да је само једна страна крива. Путин је Бајдену рекао да постоје црвене линије око Украјине, а Бајден је рекао да га заболе туки и сад имаш овај рат.
Rusija se brani tako što upada tenkovima u susedne zemlje, isto tako su se branili posle Drugog svetskog rata do Budimpešte.

Back