Za Gazu, gasi telefon 21 - 21.30

Ово ти је Шешељев цитат ИРА обичаја.
За случај да ниси видео ја сам и написао да сам недостојан и да ћу пре да возим камион у Америци него да пуцам по родном ми Косову.
Најпре јер за то нема услова.
Али да ценим борбу и њене моралне вредности.
Ako ništa, možemo da igramo Civilization i da junački ponovo osvojimo celo Kosovo.

Samo da skupimo iskusnu ekipu gejmera.

Знате да нисам присталица и никада не учествујем у масовкама.
Не волим да будем ничији статиста, али ...

Некад човек сабере све За и све Против и прикључи се.
Последње чему сам се прикључио била је борба за СФРЈ.

1992. ми дошли позивари на врата, и ја равно на МЗ.
Нисмо спасили државу, али смо бар покушали.

Одазвало нас се двадесетак посто.
Прилично ексклузивно, зар не ? :per:
Кад немаш мудре људе на врху већ неке слепце и дегене џаба ти сво јунаштво.
Срби у РС имају Додика. Ми имамо Вучића који није дебил ранга Милошевића, и није повукао неке катастрофалне потезе, али је морално унаказио овај народ до непрепознатљивости.

Ееее,бандо једна...нећу Вас помињем поименце да себи кварим лепо Расположење пред вечерашњу Утакмицу.
Јесте Ви(поклоници Јудиног племена),видели Снимке када Египћани стављају Пиринач у стаклене Флаше и бацају у Море ,надајући се да ће те Флаше некако стићи до Газе?

Ееее,бандо једна...нећу Вас помињем поименце да себи кварим лепо Расположење пред вечерашњу Утакмицу.
Јесте Ви(поклоници Јудиног племена),видели Снимке када Египћани стављају Пиринач у стаклене Флаше и бацају у Море ,надајући се да ће те Флаше некако стићи до Газе?
Лакше би им било да своју владу питају да отвори зидину коју је Египат изградио према Гази.
Овако глуме будале за Твитер

Kampanja nosi naziv „Tišina za Gazu“. Radi se o globalnom digitalnom pokretu, obliku kolektivnog, mirnog protesta. Ukratko:

---

✅ Koji je princip?

Svaki dan, od 21h do 21:30h (po lokalnom vremenu),
ugasite svoj telefon.
Ne koristite nijednu aplikaciju (ukljućujući Viber, WhatsApp),, ne objavljujte, ne komentarišite, ne lajkujte i ne pristupajte društvenim mrežama.

Trajanje kampanje: sedmicu dana (moguće produženje).

---

✅ Zašto?

1. Snažna digitalna poruka upućena platformama i sistemima:
Kada milioni ljudi u isto vrijeme prestanu da koriste društvene mreže, to utiče na algoritme i šalje „nenormalan signal“ serverima.
Tehnički rečeno: „Dešava se nešto važno i šokantno.“

2. Simboličan glas protiv nametnute tišine u Gazi:
Stanovništvo Gaze je primorano na tišinu pod bombama i opsadom. Mi zato biramo da podijelimo tu tišinu – ali kao vid protesta.

3. Globalni javni pritisak:
Ako se broj učesnika poveća, politički lideri i mediji počeće da uviđaju sve veću javnu ogorčenost.

---

✅ Kako učestvovati?

Namjestite alarm na 21h.

Kada zazvoni, potpuno ugasite telefon ili ga ostavite sa strane.

Ne otvarajte aplikacije. Ne reagujte.

Počitajte, uključite se, pozovite i druge!

Samo 30 minuta… dnevno.

---

✅ Cilj?

Prestanite da budete pasivni potrošači i postanite dio stvarnog, organizovanog i uticajnog pritiska
I oće li neko u Gazi da dobije obrok od ove akcije?

Кад немаш мудре људе на врху већ неке слепце и дегене џаба ти сво јунаштво.
Срби у РС имају Додика. Ми имамо Вучића који није дебил ранга Милошевића, и није повукао неке катастрофалне потезе, али је морално унаказио овај народ до непрепознатљивости.

Нико није "унаказио овај народ",
једноставно повратак на српство нам тешко иде
јер су сви прави Срби били прави Југословени !

Лако је Х они су сви били Х,
исто тако свима другима.

Али ми Срби смо били чувари тог југословенства
мада можда тога нисмо били ни свесни.

Зашто смо баш ми били чувари већи од других ?

Зато што су наши српски дедови почетком 20тог века у крви и доброј дипломатији створили Југославију,
а не рецимо успавани Македонци и сл.

Back