Ćao svima od mene iz Londona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćao svima od mene iz Londona
Uboga i gladna![]()
Pozdrav svima. Da li je neko od vas u skorije vreme sklopio brak sa Britanskim drzavljaninom, a nije imao EU državljanstvo? Imam par pitanja.
Ako nekog zanima rad na aerodromu u Londonu, trazi se poznavanje naseg jezika:
https://careers.etihad.com/Etihad/j...&utm_source=Indeed&utm_campaign=Etihad_Indeed
možda ceo život sanja brak za zelenu kartu![]()
Ne verujem ali mislim da joj je decko postao lepsi kad je saznala da je UK.![]()
misliš da nije već bio lep onako pegav, ćelav, debeo sa raspalim zubima
god save the queen
al kad se udas za njega moz da radis kao baba sera na Piccadilly-u![]()
AnnaCK,i Tiga, imala bih nekoliko pitanja vama, molim da mi se javite na mejl bekana82@live.com.
Pozdrav ljudi.
Da li neko ovde zna sta je UK ekvivalent srednje skole od 4 godine (prehrambeni tehnicar)
jer na netu bukvalno sve pisu ljudi. video sam vec Bachelors degree, high school degree itd...
Trebalo bi mi da napravim biografiju.
U UK ne postoji 'zanatsko' obrazovanje, zato tvoja diploma srednje skole ne vazi mnogo. Ekvivalent u UK se zove GCSE. To je skup predmeta koje uzmes kad polazes zakljucni ispit (matematika, jezik...), jedino tako mozes prevesti svoju diplomu.
Ima li nekoga iz Srbije u Wokingu
Pozdrav svima,
Zanima me da li neko zna kako moze da se nadje posao pravnika u UK. Naime, moja supruga je zavrsila pravni u Bg, radila je kod advokata kao pripravnik pre nego sto smo se preselili u UK. Sada trazimo nacin kako da nastavi da se bavi ovde pravima, inace ima radnu vizu. Da li ima neko neka iskustva ili savet? Hvala unapred