zmaja23
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Planiram da radim i studiram uporedo 
Dolazicu sigurno opet u Knowleposto mi je kum tamo pa se mozda i vidimo!

Dolazicu sigurno opet u Knowleposto mi je kum tamo pa se mozda i vidimo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam bio u USA, radio i na cruiserima. Planiram u Londonu da upisem public relations, druga opcija je gym instructor itd, videcemo, samo da ja stignem tamo 
Pa bio sam vec 2 puta ali kao turista tako da osim razgledanja nista drugo nisam mogao a rad na crno je nesto jako lose, malo sam nesto sljakao i shvatio da to ne vodi nikuda! Meni uglavnom treba pomoc u smislu informacija. Recimo, voleo bih da neko preporuci neku skolu u Londonu, mozda ti ako znas?! Drugo, krediti za skolovanje, kakva je tu situacija i koliko je povoljno i ima li nekih caka, neki program na osnovu kojeg moze da se dobije neka stipendija i slicno? Trece, mozda neki generalni saveti u vezi zivota, papirologije itd?

Cujemo se, pozz

Oho, znaci popunio si. Kad si zakazao?
Williams, nisam nikad bila u tvom gradu, ali bih volela
Jel radis CIPD? Ja hocu to da upisem...
Ispravka, viza fee na kraju nije ni 845 funti, nego skine 870 funti sa kartice, sto je 60 funti vise nego sto pise na oficijalnom sajtu Britanske Ambasade, meni nikako ovo nije jasno ali na zalost tako je.Za sve koji ce raditi spouse vizu. Visa fee kada se plati karticom, naplate vam 1013 eura sto je kada se preracuna 845 futi, a nikako nije 810 kao sto pise na sajtu!

Pitanje u vezi colleg-a u Britaniji. Nekako me malo zbunjuje to sto koledz moze da traje i 5 dana i dve godine, jel za njih potrebno da se ima zavrsena srednja uopste ili to samo platis i ucis. Zaista mi je nejasno to u Engleskoj.
Ispravka, viza fee na kraju nije ni 845 funti, nego skine 870 funti sa kartice, sto je 60 funti vise nego sto pise na oficijalnom sajtu Britanske Ambasade, meni nikako ovo nije jasno ali na zalost tako je.
Ima li koga od NASHIH u Englesku...ovdje sam 6 mjeseci i josh nijesam srela nikoga sa kim' mogu da pricham srpski![]()