soko stark
Primećen član
- Poruka
- 507
Štaš kad Blek Stena poduhvati Zagora uz pomoć Profesora Okultisa , Zagor može samo da svira q.Kakav primitivan pristup vaznoj temi dostojanstva i obrane naroda!
I totalno nepoznavanje principa demokratije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Štaš kad Blek Stena poduhvati Zagora uz pomoć Profesora Okultisa , Zagor može samo da svira q.Kakav primitivan pristup vaznoj temi dostojanstva i obrane naroda!
I totalno nepoznavanje principa demokratije!
Spoljašnja sloboda je sloboda od diktata koji dolaza izvan države. I zato tebi smetaju Belorusija i Rusija, a iz nekog razloga i Srbiju trpaš tu. Mada ti je Av odradio to da kod njega nema otpora diktatu sa zapada.
Само они који су под америчком управом су поданички народи.Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?![]()
Prevedite mi , dragi kolega!Štaš kad Blek Stena poduhvati Zagora uz pomoć Profesora Okultisa , Zagor može samo da svira q.
Diktat sa zapada je nesloboda za protok kapitala. Npr. sankcije za NIS. Kapital po njima teče onako kako njima odgovara'Diktat' sa zapada je sloboda kapitala, koja dokazano donosi veci standard zivota, i vise opcija u zivotu vecini pojedinaca.
I ti to sada uporedjujes sa 'unutrasnjim dikatatom' koji je...Pa, Gulag.
Provaljeni narativi odavno.
E, sada vec mozemo da razgovaramo!'Diktat' sa zapada je sloboda kapitala, koja dokazano donosi veci standard zivota, i vise opcija u zivotu vecini pojedinaca.
I ti to sada uporedjujes sa 'unutrasnjim dikatatom' koji je...Pa, Gulag.
Provaljeni narativi odavno.
38 je ok lik , on ima svoje mišljenje , ali nije loš lik , stvarno ima svoj stav ali nije podal forumaš.Nije kvaran .Prevedite mi , dragi kolega!
Od ovih par stranih jezika kojima lomim moj staracki, tesko da mogu sve da razumijem!,
![]()
Eto, savladah jos jedan jezik!38 je ok lik , on ima svoje mišljenje , ali nije loš lik , stvarno ima svoj stav ali nije podal forumaš.Nije kvaran .
Za razliku od "Zagora" koji je rvacki provokator.
I meni je 38 simpa, mada sam svestan da bi za njegovo dobro valjalo mu zalepiti par šamara vaspitnih.38 je ok lik , on ima svoje mišljenje , ali nije loš lik , stvarno ima svoj stav ali nije podal forumaš.Nije kvaran .
Za razliku od "Zagora" koji je rvacki provokator.
E, sada vec mozemo da razgovaramo!
Pa mi se postavlja pitanje: jesu li Srbi, Rusi i Belorusi socijalni narodi ( u smislu socijalne pravde, ili pravoslavnog ucenja?), a drugi su morski psi kapitalistickog i katolickog/protestantskog usmjerenja...mislim na Evropu?
Пропао штос, неме везе са реалношћу, ако већ говориш о том неком поданичком менталитету, има истине у томе да је изражен на сјеверу, али не међу Словенима већ мало западније.Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?![]()
O, G.P. ili vec sta ko hoce!
не хистериши.
srbin se npr zali sto je toliko skupa cokolada, a ti hrvoje pravdas kradju jer eto, cokolada ionako nije zdrava...Pa što će bojkot kad većina očito dobro živi..
Pri vrhu smo kad je u pitanju privatno vlasništvo nekretnina, ali smo zato prvi kad treba kukati jer treba dat euro više za čokoladu koja je sve samo ne zdrava.
A za ovo da ti je drago što su vas bombardirali samo da više nismo skupa u državi, kud i kamo sreće kad bi svi Srbi bili istog svjetonazora kao ti.. Napokon bi imali mir na ovim prostorima.
Da, diktature nisu pokazatelj podanickog mentaliteta, nego neki vasi besmisleni narativi sa casova istorije u petom osnovne.Пропао штос, неме везе са реалношћу, ако већ говориш о том неком поданичком менталитету, има истине у томе да је изражен на сјеверу, али не међу Словенима већ мало западније.![]()
Koju god stranu da podrzavas,podanik si.Hajde da uporedimo, kada ste vec zapeli:
Sluzis npr. CIA-i, i dobijes pare, veci standard zivota u drustvu, i fiksni kurs dinara.
Sluzis domacem KGB diktatoru, i dobijas- da ti ne odvedu porodicu u Gulag, ukupno dva tipa sampona u prodavnicama, i inflaciju od 100%- 1.000.000.000% godisnje.
Postovani kolega!srbin se npr zali sto je toliko skupa cokolada, a ti hrvoje pravdas kradju jer eto, cokolada ionako nije zdrava...
vi hrvati ste toliko ogavni da je to neverovatno, pravite se ko da ste neka gospoda a ne sirotinja marginalno bogatija samo zbog toga sto imate milionski turizam. Uveden evro, sve 50% skuplje postalo, ma nije problem za dalmatinsku gospodu...Srbi "podanici" krvnicki se obracunavaju svake godine od 2020te sa vucicem i tiranijom, koliko je hrvatski narod protestovao protiv HDZ?
On je od onih progresivnih Srba.Postovani kolega!
Da je prosjecan Srbin u tolikoj mjeri sovinista kao prosjecno odgojen Hrvat, granice Republike Srbije bile bi kod Trsta.
Ne trosite vrijeme na provokatore!
Mislis da ces bolje proci sa lokalnim diktatorom, nego sa CIA-om?Koju god stranu da podrzavas,podanik si.
I ako ocekujes da ti neka CIA,FSB ili neki drugi stranci sredjuju drzavu,bolje da takva drzava i ne postoji.
Ma jok , vrti istu priču sto godina i nikog ne dira .I meni je 38 simpa, mada sam svestan da bi za njegovo dobro valjalo mu zalepiti par šamara vaspitnih.![]()
![]()
![]()
Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?![]()
Глупости, скандинавске земље су класични примјер тоталитарног друштва са кремом од шлага, a прихватање тога сасвим јасно указује на поданички менталитет народа, на том курсу је и већина западне Европе уз евентуално мали отпор у медитеранском дијелу.Da, diktature nisu pokazatelj podanickog mentaliteta, nego neki vasi besmisleni narativi sa casova istorije u petom osnovne.![]()
![]()
![]()
Покварена ти је логика, носи је на сервис.Mozes li da objasnis kako nepodanicki mentalitet u svojoj istoriji uglavnom ima diktature?![]()
Ako je to nepodanicki mentalitet, sta je podanicki- pcele i mravi?
Lokalni diktator je vezan kratkim lancem za zapad i istok.Mislis da ces bolje proci sa lokalnim diktatorom, nego sa CIA-om?